Cum de a retrage numele de un împrumut Cosigned

Home » Credit and Debt » Cum de a retrage numele de un împrumut Cosigned

Cum de a retrage numele de un împrumut Cosigned

Dacă citiți acest lucru, probabil se confruntă cu regret cosigners. Ai dat seama că cosigning acea carte de credit sau împrumut pentru un iubit dvs. nu a fost o idee bună și doriți să eliminați numele dvs. din datoria. Eliminarea numele de la un împrumut cosigned nu va fi ușor, pentru unele datorii nu poate fi chiar posibil.

Cosigning un credit sau card de credit spune, practic, banca pe care sunteți dispus să efectueze plăți în cazul în care cealaltă persoană nu.

Cosigning înseamnă, de asemenea, banca vă poate urmări pentru plata, chiar dacă cealaltă persoană depune faliment sau trece imediat înainte de datoria este plătită.

Ca regulă generală, banca nu va elimina numele dvs. dintr-o datorie cosigned excepția cazului în care cealaltă persoană a demonstrat ca se poate ocupa de împrumut pe cont propriu. Gandeste-te: niciodată nu ar fi fost rugat să cosign dacă cealaltă debitorul a demonstrat această capacitate de la început. Poate că lucrurile s-au schimbat de atunci. Banca va dori cu siguranță o dovadă.

Scoaterea Numele dintr-un împrumut Cosigned

Ia – o eliberare cosigner . Unele împrumuturi au un program care va lansa o obligație cosigner după au fost efectuate un anumit număr de plăți consecutive la timp. Doi ani de la timp plățile par a fi norma. Citiți prin documente de împrumut pentru a vedea dacă există orice tip de program asociat cu împrumut. Sau, apelați creditorul și întrebați dacă ceva de genul asta se aplică pentru împrumut dumneavoastră.

Refinanțeze sau să consolideze . O altă opțiune este de a avea alt debitor și refinanțeze creditul în numele lor. Pentru a se califica pentru un refinanța, debitorul trebuie să aibă un istoric de credit bun și venituri suficiente pentru a face plăți lunare noul împrumut lui. Consolidarea este comun cu împrumuturi pentru studenți. În cazul în care împrumutatul se califică, ei pot folosi împrumutul de consolidare pentru a achita împrumutul pe care cosigned.

Împrumutul inițial cosigned ar fi în continuare afișat în raportul dvs. de credit, dar ar trebui să indice contul este închis și plătit în întregime. Plățile – și non-plăți – pe împrumut de consolidare nu vă va afecta dacă numele nu este listat pe împrumut.

Vindem activul și achita împrumutul . Dacă co-semnat un împrumut de acasă sau de mașină , iar cealaltă persoană nu este de a face plățile după cum este necesar, s -ar putea fi capabil de a vinde activul (masina sau casa) și de a folosi banii pentru a achita împrumutul. Numele tău trebuie să fie pe titlul de a vinde proprietatea altcuiva.

Retrage numele de un card de credit

Emitentul cardului de credit poate scoate de bună voie numele dvs. de card de credit în cazul în care nu există nici un echilibru pe card. Cu toate acestea, în cazul în care există un echilibru, va trebui să-l plătească înainte de a putea face aceste tipuri de modificări aduse contului.

Se transferă soldul . Celălalt debitor poate fi capabil de a transfera soldul unui card de credit care este în doar numele lor. Odată ce soldul este transferat, închideți cardul de credit astfel încât costurile viitoare nu pot fi făcute în contul. Pentru a menține costurile viitoare de a fi făcute, puteți solicita emitentul cardului de credit pentru a adăuga un comentariu în sistemul lor , indicând faptul că contul de card de credit nu ar trebui să fie redeschis.

Achita echilibrul tine . Nu va fi distractiv de plată un card de credit echilibru care nu ați efectuat și nu au beneficiat de. Cu toate acestea, plata soldului este mai bun decât ruinarea de rating de credit și având datoria de colecție vă urmărească. Puteți închide chiar contul sau au emitentul cardului de credit inghete limita de credit astfel încât nu taxe viitoare să poată fi făcute pe card, mai ales în timp ce încerca să scape de echilibru.

Eliminați Numele dintr-un împrumut forjata

Atunci când un iubit a falsificat semnătura pe un împrumut, te pune într-un loc greu. Nu vrei să fi tras la răspundere pentru o decizie pe care nu a făcut, dar doriți, de asemenea, pentru a evita o persoana draga fi arestat pentru fals sau fraudă – ceva ce ar putea întâmpla dacă sufle te pentru a obține de pe cârlig.

Creditorul, probabil, nu va elimina numele dvs. dintr-un împrumut de falsificat decât dacă raportați falsul la poliție sau să le dea o declarație pe propria răspundere semnată în cazul în care falsificatorul admite infracțiunii.

Atât pune persoana iubită în pericol de acțiune în justiție. Dacă nu lasa know creditor de falsificare imediat după ce afli, tăcerea ar putea fi interpretată ca o confirmare. Cu alte cuvinte, ai putea fi răspunzător pentru împrumut.

Ai putea încerca să ia una dintre acțiunile menționate anterior: au persoana refinanțeze sau să consolideze împrumutul sau să transfere soldul dacă este un card de credit. Puteți face, de asemenea, un aranjament cu acea persoană să le plătească împrumutul într-o anumită perioadă de timp, mai degrabă mai devreme decât mai târziu. S-ar putea avea falsificatorul semneze o declarație admite faptei de fals doar în cazul în care nu plătesc împrumutul și mai târziu, încercați să pretinzi că ai făcut cosign.

ultimul Resort

Dacă nu puteți obține creditor pentru a elimina numele dvs. din soldul creditului sau card de credit cosigned, cea mai bună opțiune este de a menține cel puțin până plățile minime până când soldul este achitat sau până când celălalt debitor poate obține contul în lor nume propriu. Cosigning nu poate deveni o problemă cu excepția cazului în cealaltă persoană nu ține pasul cu plățile, astfel încât intra în obiceiul de a verifica starea de plată, mai ales în zilele care au dus până la data scadenței, la data scadenței și data după . Nu așteptați prea mult timp, deoarece plățile întârziate merge pe raportul dvs. de credit după 30 de zile.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.