Cum pot cumpăra acțiuni ale unui fond mutual?

Home » Investing » Cum pot cumpăra acțiuni ale unui fond mutual?

 Cum pot cumpăra acțiuni ale unui fond mutual?

Dacă nu ești suficient de norocos pentru a avea o valoare netă suficient de mare pentru a oferi acces la un cont gestionat individual administrat de o societate de administrare a activelor, șansele sunt bune pe care aveți de gând să facă cea mai mare de a investi printr-o structură grupată, cum ar fi reciproc fond.

Deocamdată, în acest articol, vreau să se concentreze pe real modul în care . Mai exact, cum v – ar merge cu privire la cumpărarea de acțiuni ale unui fond mutual după ce a luat decizia pe care ai vrut să dețină un anumit fond. Făcând acest lucru, sper să vă dau o înțelegere mai largă a mecanicii implicate.

Puteți cumpăra acțiuni de un fond mutual prin intermediul unui broker dvs.

Dacă aveți un cont de brokeraj, IRA Roth, tradiționale IRA, sau un alt cont la un broker de stoc, cum ar fi Charles Schwab sau Merrill Lynch, puteți cumpăra cele mai multe fonduri mutuale la fel ca tine ar fi o parte din stoc. Pur și simplu du-te la site-ul brokerului, merge în cel mai apropiat birou de ramură, sau sunați brokerul dumneavoastră la telefon și spune-le simbolul bursier al fondului mutual pe care doriți să achiziționați și suma totală de bani pe care doriți să investească.

(Simbolul este un cod scurt atribuit de bursă pentru a reprezenta o investiție. Dacă ați fost cumpararea de actiuni ale Coca-Cola, de exemplu, simbolul este KO. Fonduri mutuale, cum ar fi stocurile, au propriile lor simboluri ticker atribuite. )

Majoritatea brokerilor te vor percepe un comision sau alte taxe pentru a cumpăra acțiuni ale unui fond mutual.

 De multe ori, în cazul în care fondul mutual este structurat ca un fond tranzacționat la bursă, sau ETF, acestea se vor aplica aceeași comisie pe care o fac, de obicei, pentru stocurile. În alte cazuri, acestea vor evalua o taxă fixă, de obicei, 49.95 $ sau ceva comparabil, care poate fi dedus din investiția principală pe care intenționează să facă sau au adăugat, astfel încât investiția principală completă devine investit. În cazul fondurilor mutuale de încărcare, comisioane poate rula la fel de mare ca 5,75% pe an, cu cheltuieli suplimentare. Cu toate acestea, în cazul fondurilor mutuale de sarcină, este posibil ca sarcina este compensat printr-un raport de cheltuieli fond mutual mai mic, astfel încât investitorul este mai bine pe perioade mai lungi de timp, care contează dacă luați abordarea buy-and-hold, dar eu, personal, menține există aproape niciodată un motiv să plătească o sarcină de vânzări de fonduri mutuale în lumea de astăzi, atunci când puteți găsi un produs superior sau comparabil, fără costuri suplimentare.

Este important de remarcat faptul că, în unele cazuri, brokerul dumneavoastră ar putea avea o familie de fonduri de proprietate, sau o rețea de fonduri cu care este într-un fel afiliat, care le face să aibă un stimulent pentru a ajunge să investească în ele. Pentru a îndulci afacere, mulți brokeri va oferi aceste fonduri la nici un comision. În unele cazuri, cel mai nou furia a fost de a oferi, de asemenea ceea ce pare a fi un raport de cheltuieli rock-jos, dar necesită fondul de bază să dețină un anumit nivel de numerar – să zicem, 5%, sau așa – că managerul fondului devine în mod eficient de a utiliza ca o sursă de float, venitul interes fiind o sursă primară de compensare.

 Deși acest lucru este în mare parte neobservate de investitori în prezent, datorită mediului redus rata dobânzii, am fost să se întoarcă vreodată la un mediu rată a dobânzii, care a fost mai mult în conformitate cu normele istorice, ar putea fi un cadou neașteptat pentru societățile de administrare, în timp ce investitorii au fost convinși ei erau încă plătesc taxe și cheltuieli reduse; un caz de un truc de contabilitate destul de strălucitoare, care profită de faptul cei mai mulți oameni sunt cu fir să se concentreze pe costuri explicite, mai degrabă decât costul de oportunitate.

Puteți cumpăra acțiuni de un fond mutual direct dintr-un fond mutual de companie

Dacă știți că doriți să fi banii investiți într-un fond mutual specific sau în fonduri mutuale, care fac parte dintr-o familie mai mare fond mutual, puteți deschide un cont de multe ori direct cu fondul mutual în sine. Completezi documente on-line, e-mail-l cu un cec (sau, in aceste zile, să inițieze un transfer on-line), și spune compania dacă doriți să deschideți un cont obișnuit, sau un cont special, cum ar fi o pensie Roth IRA sau tradiționale IRA .

Puteți chiar să-l configurați, astfel încât fondul mutual face automat investiții pentru tine prin retragerea în mod regulat bani de la verificarea sau din contul de economii în fiecare lună! Aceasta tehnica, numita dolar cost cu o schimbare de mediere, poate fi un mod util pentru a netezi prețul mediu pe care îl plătiți pentru acțiunile deținute de fonduri mutuale și, după cum gândirea merge, deși există unele întrebări academice să-l, ajuta la scaderea riscului pe care le pune toate dvs. bani pe piață la un vârf, cum ar fi o zi înainte de accident dot-com sau criza de pe Wall Street, care a început Marea recesiune în 2008.

Cel mai mare avantaj să cumpere acțiuni ale fondurilor mutuale direct de la compania fond mutual în sine este că de multe ori nu va primi percepe un comision de brokeraj standard, ceea ce mai mulți bani merge în investițiile și este de lucru pentru tine. Dezavantajul de a cumpăra acțiuni ale fondurilor mutuale direct de la compania fond mutual în sine este că acesta poate fi mai dificil de a transfera exploatațiile dvs. mai târziu sau diversifice în valori mobiliare suplimentare, inclusiv cumpărarea de acțiuni ale altor fonduri mutuale oferite de alte instituții financiare.

Puteți cumpăra acțiuni ale unui fond mutual Printr-un 401 (k) sau alt plan de pensionare la locul de muncă

Dacă lucrați la o companie cu mai mult de o duzină de câțiva angajați, șansele sunt bune aveți un (k) plan de 401 sau ceva similar. În aproape toate cazurile, compania va permite să investească în acțiuni ale fondurilor mutuale prin planul. Dezavantajul este ca sunt probabil uita la un meniu limitat de investiții potențiale fonduri mutuale, dintre care unele pot fi subunitar. Cu toate acestea, prezența unui meci de angajator poate face în continuare atractiv în condițiile potrivite, chiar dacă nu puteți accesa un fond de index low-cost care urmărește un indice mai mare piață de valori, cum ar fi Dow Jones Industrial Average sau S & P 500.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.