Cum să Figura Ipoteca Interesul în pași simpli – Calculând interesului pentru Ipoteca dvs.

Home » Real Estate » Cum să Figura Ipoteca Interesul în pași simpli – Calculând interesului pentru Ipoteca dvs.

Cum să Figura Ipoteca Interesul în pași simpli - Calculând interesului pentru Ipoteca dvs.

Toți proprietarii de case ar trebui să știe cum să dau interes ipotecare; dacă sunteți în finanțarea achiziționării unei case sau de refinanțare credit ipotecar dumneavoastră existent cu un nou împrumut, vă va plată anticipată de interes. Acum, pentru matematica contestată, vă rugăm să știu că nu este la fel de greu ca s-ar putea crede.

Cât de mult interes este prepaid va determina atunci când doriți prima plată pentru a începe. Mulți debitori preferă să facă o plată a ipotecii în prima zi a fiecărei luni.

Unii prefera 15. Uneori, creditorii vor alege această dată de plată pentru tine, așa că întrebați dacă aveți o preferință.

Dobânda este plătită în Arierate

În Statele Unite, dobânda este plătită în arierate. Acest lucru înseamnă că principalul și dobânda de plată va plăti dobânda pentru perioada de 30 de zile imediat anterioară dvs. data scadentă de plată. Dacă sunteți de vânzare casa ta, de exemplu, agentul dvs. de închidere va comanda o cerere beneficiar, care va colecta, de asemenea, dobânda neplătită. Să aruncăm o privire mai atentă.

De exemplu, să presupunem plata dvs. de $ 599.55 se datorează decembrie 1. Soldul creditului este de 100.000 $, care poartă dobândă la 6% pe an, și amortizate timp de 30 de ani. Când efectuați plata pentru 1 decembrie, sunteți plătiți interesul pentru întreaga lună noiembrie, toate cele 30 de zile.

Dacă vă închideți împrumut pe 15 octombrie, va plătiți anticipat un interes de la 15 octombrie, prin 31 octombrie pentru creditor. Poate vi se pare ca ai 45 de zile libere înainte de prima plata se face la 1 decembrie, dar nu sunt.

Vei plăti 15 zile de interes înainte de a închide și încă 30 de zile de interes, atunci când face prima plată.

Dvs. de calculare Soldul neachitat Principal

Dacă doriți să știți soldul neplătit principali de credite, care este rămasă după ce efectuați prima plată ipotecare, este ușor de calculat. În primul rând, să ia soldul creditului principal de 100.000 $ și înmulțiți-l ori rata de 6% dobândă anuală.

Suma anuală a dobânzii este de $ 6.000. Împărțiți cifra anuală a dobânzii de 12 luni pentru a ajunge la dobânda lunară datorată. Acest număr este de $ 500,00.

De la 1 decembrie dvs. de plată amortizat este $ 599.55, pentru a figura porțiunea principală a acestei plăți, v-ar scădea numărul de interes lunar (500 $) din principalului și plata dobânzii ($ 599.55). Rezultatul este de $ 99,55, care este principala parte a plății.

Acum, scade porțiunea principală $ 99,55 plătit din soldul principal neachitat de 100.000 $. Acest număr este de $ 99,900.45, care este principalul soldul neachitat rămasă de la 1 decembrie Dacă plata de pe un credit, trebuie să adăugați interes zilnic la soldul neachitat până în ziua în care creditorul primește suma payoff.

Notă: Cu fiecare plată consecutiv, soldul dvs. principal neplătit va scădea cu o sumă ușor mai mare reducere principală față de luna precedentă. Acest lucru se datorează faptului că, deși soldul neachitat este calculată folosind aceeași metodă în fiecare lună, dvs. porțiunea principală de plată lunară va crește, în timp ce porțiunea de interes vor primi mai mici.

Știi acum că soldul neachitat principal după plata decembrie va fi $ 99,900.45. Pentru a determina soldul rămas după plată 01 ianuarie, îl va calcula folosind noul soldul neachitat:

$ 99,900.45 x 6% dobândă = $ 5,994.03 ÷ cu 12 luni = $ 499.50 dobânzii datorate pentru luna decembrie. Plata ianuarie este aceeași ca plată 01 decembrie, deoarece este amortizat. Acesta este de $ 599.55. Vei scădea dobânda datorată pentru luna decembrie de $ 499.50 de la plata. Acest lucru lasă 100,05 $ să se acorde principalului pe împrumut.

Soldul dvs. 1 decembrie este de $ 99,900.45, din care se scade porțiunea principală a ta 1 ianuarie plata 100,05. Acest lucru este egal cu $ 99,800.40 ca noul sold principal neplătit.

Calcul zilnică de Interes

Pentru a calcula interes zilnic pentru o payoff împrumut, să ia principalele timpii de echilibru rata dobânzii și se împarte la 12 luni, care vă va da interesul lunar. Apoi, împărțiți interesul lunar de 30 de zile, care va fi egală cu dobânda de zi cu zi.

Spune, de exemplu, că unchiul tău vă oferă 100.000 $ pentru Ajunul Anului Nou prezent și vă decideți să plătească ipoteca pe 05 ianuarie.

Știi că va datorez $ 99,800.40 începând cu 1 ianuarie Dar, de asemenea, va fi dator față de 5 zile de interes. Cât de mult este asta?

$ 99,800.40 x 6% = $ 5,988.02. Impartirea cu 12 luni = $ 499. Divide cu 30 de zile = $ 16,63 x 5 zile = $ 83,17 interes din cauza timp de cinci zile.

Tu ar trimite creditor $ 99,800.40 plus $ 83.17 interesul pentru o plată totală de $ 99,883.57.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.