De ce Minorități plătesc mai mult pentru asigurare auto?

Home » Insurance » De ce Minorități plătesc mai mult pentru asigurare auto?

 De ce Minorități plătesc mai mult pentru asigurare auto?

Rasismul și discriminarea rasială au existat de secole. În deceniile de la Drepturile Civile Mișcarea a început, lucrurile au devenit cu siguranta mai bine pentru grupurile minoritare și persoanele de culoare în multe feluri. Dar discriminarea încă mai există, chiar și în locuri, nu te-ai aștepta. Chiar și în 2018, negru americanii plătesc mult mai mult decat americanii de culoare alba pentru ceva care este cerut de lege în aproape fiecare stat: asigurare auto.

E trist, dar e adevărat. In ultimii ani, cartiere din SUA au devenit mai rasial segregat . Afro – americani care trăiesc în zone locuite preponderent de negru plătesc un preț , ca urmare, literalmente: Un studiu de pionierat realizat de Federația de consum ale Americii în 2015 a constatat că șoferii buni care trăiesc în Africa cartiere americane sunt încărcate mult mai mult decât șoferii care trăiesc în alb comunitățile-o mult mai mult. Conducătorii auto care trăiesc în aceste comunități sunt pe primele de mediu cotate , care sunt de 70 la sută mai scumpe decât primele pentru conducătorii auto care trăiesc în comunitățile de un alb medie de $ 438 de dolari pe an mai mult.

Nu este pentru că comunitățile afro-americani sunt mult mai periculoase?

Contrar populare convingeri (și rasist?), Machiaj rasială a unui cartier pe cont propriu nu la toate determina cât de mult crima exista intr-un cartier. Da, cartiere cu venituri mai mici sunt de multe ori mai susceptibile de a avea mai multe infracțiuni.

Dar atunci când controlați pentru veniturile și densitatea populației, cartiere alb și negru au aceleași rate de criminalitate . Studiul a constatat ca mai sus , chiar și atunci când contabilizarea densitatea populației și a veniturilor, șoferii care locuiesc în cartierele negre sunt încărcate mult mai mult.

Nu este pentru că afro-americani sunt de multe ori mai sărac decât albii?

Este adevărat că rata sărăciei în rândul afro – americani este mai mult decât dublu față de rata sărăciei pentru albi americani .

Dar acest lucru nu explica descoperirile deloc, mai ales din cauza înstărite afro – americani sunt susceptibile să plătească chiar și mai mult de un preț pentru a trai in cartierele mai sarace decat negru afro – americani: raportul a constatat ca negrii cu venituri medii-superioare , care locuiesc în cartiere negru plătite un plin 194 la suta mai mult pentru asigurare auto , în medie , decât indivizii cu venituri medii-superioare care trăiesc în cartiere-alb diferenta de $ 1,396!

Asta e teribil! Ce-asigurare Companiile au de spus pentru ei?

În general, industria de asigurari nu a recunoscut că americanii negru plătesc mai mult pentru asigurare auto. De fapt, acestea sunt de multe ori de-a dreptul … defensivă și ofensivă. În 2014, Asociația Națională a mutuale de asigurări Companiile trimite o scrisoare către Oficiul Federal de Asigurări, care insinuase americanii negru își pot permite să plătească mai mult pentru asigurare auto, deoarece … așteptați … ei cheltui bani pe lor animale de companie, jucării, alcool, tutun și aparatura de înregistrare, cum ar fi oamenii normali, de multe ori face:

“… date arată că gospodăriile din cele mai mici două chintile a petrecut aproape la fel de mult pe alcool și produse din tutun combinate, pe de asigurare auto, și că au cheltuit mai mult pe (A / V) echipamente audio-vizuale și și servicii decât pe asigurări auto. ..we ar susțin că procentul veniturilor populației cheltuite de consumatori minoritare de asigurare auto pare a fi rezonabilă în raport cu procentul veniturilor cheltuite pe bunuri neesențiale,“a scris grupul de asigurare.

Inclus în lista neesențial erau animale de companie și jucării.

Cu alte cuvinte, companiile de asigurări par să creadă că e în regulă pentru a încărca negru americani mai mult pentru asigurare auto pentru nici o alta decât faptul că americanii negru cheltui bani pe alte lucruri motiv.

Ca răspuns la studiul menționat anterior, J. Robert Hunter, The directorul de asigurare organizației a declarat :

„Disparitățile de stabilire a prețurilor pentru o acoperire de asigurare auto minim mandatat de stat citate pentru conducătorii auto în comunitățile în principal afro-americane sunt greu de inteles actuarial si arata foarte mult ca discriminare nedreaptă.“

Asta sună foarte rău, dar acest lucru este doar un studiu. Există Alte dovezi ale acestei probleme?

Din pacate da. O analiză lansat în 2017 de către Consumer Reports și ProPublica a constatat că în California, Illinois, Missouri, si Texas, primele sunt încă mai mari în cartierele minoritare , în general, nu doar africane cele americane.

Rachel Goodman, un avocat de personal în programul de justiție rasială American libertati civile Uniunii, cu condiția ca un memento puternic ca aceste constatari se potrivesc o problemă mai mare, sistemică în țara noastră: „Aceste rezultate se potrivesc într-un model pe care îl vedem toate discrepanțele prea des-rasiale ar fi rezultă din diferențele de risc, dar această justificare se destramă atunci când vom detalia în date“, a spus ea.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.