De ce nu ar trebui să co-Sign pentru altcineva

Home » Credit and Debt » De ce nu ar trebui să co-Sign pentru altcineva

De ce nu ar trebui să co-Sign pentru altcineva

Noțiuni de bază aprobate pentru cardurile de credit și împrumuturi pot fi greu pentru o persoană care a avut probleme de credit trecut sau chiar cineva care nu are nici un credit de la toate. Companiile sunt dispuși să aprobe aceste tipuri de solicitanți în cazul în care cineva cosign pentru ei. Dacă primiți un apel de la un prieten sau o rudă la cosign pentru ei, să fie atent. Ai putea crede că sunteți doar oferindu-te numele dvs. pentru a le ajuta să obține aprobat pentru un card de credit sau de credit sau un apartament.

Cu toate acestea, te pune mai mult pe linia decât doar semnătura ta. Viitorul tau financiar ar putea fi în pericol, atunci când decide să cosign pentru altcineva.

Ei au nevoie de un cosigner, deoarece acestea nu se pot califica singur.

Există un motiv pentru persoana iubita nu poate aprobarea creditului pe cont propriu – pentru că istoria lor de credit (sau lipsa acestora) sau veniturile indică faptul că nu sunt suficient de responsabili cu credit pentru a se califica în monoterapie. Creditorii și creditorii fac o treabă destul de bună de a prezice probabilitatea unui solicitant de rambursare. În cazul în care creditorul necesită o cosigner, ei nu cred dragi o poate sau se va plăti la timp. Amintiți-vă, concluzia acestora se bazează pe numai pe fapte și date despre obiceiurile de cheltuieli pe cei dragi, nu despre sentimente sau evaluări de caracter.

Nu există nici un beneficiu real pentru tine.

Când cosign pentru un împrumut, celălalt debitor devine de fapt beneficiul împrumutului. Ei conduc masina, locuiesc in casa, sau de a folosi cardul de credit.

S-ar putea primi un impuls pentru scorul dvs. de credit – presupunând că toate plățile sunt efectuate la timp – dar nu merită riscul. Și dacă vă puteți califica ca un cosigner, scorul dvs. de credit, probabil, nu are nevoie de mult ajutor.

Plățile pe contul cosigned vă va afecta.

Când cosign, ești la fel de responsabil pentru datoria, ca și cum ar fi a ta în pace, numai tu nu obține beneficiu concret a ceea ce datoria este utilizată pentru.

Dacă persoana iubită întârzie plățile, e la fel ca ai întârziat. Plata cu întârziere va fi raportată în raportul dvs. de credit la fel ca toate celelalte conturi. Acesta va avea un impact scorul dvs. de credit și de capacitatea de a obține aprobat pentru conturile proprii.

Mai rău, poate fi luni înainte de creditor vă anunță că plățile sunt delicvent, care este prea târziu pentru tine de a interveni și de a salva istoricul dvs. de credit.

Nivelul dvs. de datorii crește, de asemenea.

Datoria pe care cosigned va crește dvs. datorie-venit raportului, care afectează capacitatea de a obține aprobarea pentru propriile carduri de credit și împrumuturi. Atunci când creditorii și creditorii ia în considerare orice cerere de un card de credit sau împrumut, ei vor considera ca împrumut cosigned la fel ca toate celelalte datoriile. În cazul în care datoria face dvs. datorie-venit raportului prea mare, aplicațiile dvs. de împrumut poate fi negat.

Ești pe cârlig pentru plăți în cazul în care celelalte debitorul sau fișiere de faliment.

Prin cosigning, Accepți responsabilitatea pentru plățile în cazul în care persoana iubita nu plătește la timp. În cazul în care plățile devin delincvent, creditorul sau colectorul său terță parte va veni după tine. Puteți fi dat în judecată pentru datoria și au o hotărâre a intrat împotriva ta (o hotărâre este una dintre cele mai grave înregistrările pentru raportul dvs. de credit).

Dacă unul iubit dvs. devine datoria evacuate în faliment, acestea vor fi lăsați pe cârlig pentru ea. Tu, pe de altă parte, va fi singurul responsabil pentru rambursarea datoriei sau forțat să-l includă în propria faliment.

Relația ar putea suferi.

Nu este vorba doar de credit, care ar putea ajunge deteriorat în cazul în care aranjamentul cosigned cade prin. Gândiți-vă ce se va întâmpla cu relația dumneavoastră dacă se întâmplă cel mai rău, iar celălalt debitor pierde plăți și ruinele dvs. de credit. Sau, mai rău, ce se va întâmpla în cazul în care relația ta se destramă înainte de împrumut este plătit? Trebuie să benzii de rulare cu atenție atunci când amestecarea finanțelor și relații.

Obținerea împrumutul cosigned nu este la fel de ușor ca obtinerea pe ea.

Nu se poate obține dintr-un împrumut cosigned pur și simplu pentru că ai regreta. Odată ce un contract a fost introdus, de obicei, singura modalitate de a obține numele de pe cont este pentru cealaltă persoană pentru a obține un nou cont propriu în numele său.

Acest lucru înseamnă că vor trebui să îmbunătățească suficient de credit pentru a se califica pe cont propriu. Este posibil, dar nu la fel de ușor cum pare. Dacă decideți să cosign cu cineva, du-te în ea știind există posibilitatea ca numele tau va fi atașat la împrumutul până când a dat roade.

celui drag, probabil, nu cere semnătura dumneavoastră cu intenția de a plăților care lipsesc și doare dvs. de credit; ei nu-și dau seama cum va afecta cosigning. Dacă alegeți să cosign, ar trebui să realizeze riscul pe care îl acceptă și ce-ar putea întâmpla dacă oferiți semnătura.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.