Economii College: Utilizarea de asigurări de viață și alte investiții

Home » Investing » Economii College: Utilizarea de asigurări de viață și alte investiții

Investiții Bad pentru Fondul de Colegiul copilului tau

 Investiții Bad pentru Fondul de Colegiul copilului tau

Cu atât de multe opțiuni de mare de economii colegiu fiind introduse în ultimii ani, este greu să ne imaginăm că atât de mulți oameni încă mai face alegeri de investiții proaste catastrofic. Cu toate acestea, cu cât mai multe idei off-the-perete după cum vedeți în jurul valorii aruncate în camerele de chat pe internet, este clar că oamenii sunt încă duși în rătăcire.

Cele mai slaba planificare pare să decurgă din dorința oamenilor de a depasi fie alegerile de investiții mai de încredere sau pentru a încerca și de a găsi un „lucru sigur.“ Ambele aceste idei, în timp ce nobil, de obicei sfârșesc prin a face exact opusul a ceea ce a fost destinat.

Părinții care pun ouăle în aceste „coșuri“ neconvenționale de multe ori se gasesc fonduri reduse atunci când vine vorba de timp pentru a încasa și de a începe plățile de școlarizare.

Chiar dacă promisiunile de siguranță și returnare poate fi mare, ar trebui să se gândească cu atenție înainte de a plasa fondul de colegiu copilului dumneavoastră în oricare dintre următoarele investiții.

Life Insurance sau anuități

Una dintre cele mai comune pasi gresiti in crearea unui fond de colegiu este utilizarea unui contract de asigurare de viață ca investiția de bază. Mai exact, întreaga viață și de asigurare de viață variabilă, precum și anuități, de multe ori se misselected ca vehicule adecvate.

Deseori, agenții de asigurări vă va încuraja să profite de faptul că de asigurare de viață sau anuități permite acumularea amânat-fiscale. Teoria lor fiind că, dacă ați cumpărat aceleași fonduri mutuale într-un cont impozabil obișnuit, veți plăti impozite în fiecare an, asupra creșterii. Astfel, contractul de asigurare sau de anuitate scuturi fondul de colegiu în creștere de la Unchiul Sam.

In timp ce acest lucru este parțial corect, oamenii care încurajează utilizarea de asigurare de viață să nu menționăm că va trebui în continuare să plătească impozit pe venit pe câștigurile dvs. atunci când retrage banii, precum și un potențial penalizare de 10 la sută, dacă sunteți sub vârsta de 59 1 / 2.

De asemenea, ei nu reușesc să menționeze că puteți obține beneficii chiar mai bune fiscale într-un cont de secțiunea 529 sau Coverdell ESA (Educație IRA), cu o perioadă de 1-2 la sută economii anuale de costuri de peste un contract de asigurare sau de anuitate.

Colectionari și opere de artă

În timp ce aprecierea valorii asociate cu opere de artă și obiecte de colecție pot fi semnificative, astfel încât se poate de dezavantaj. Spre deosebire de investiții de acțiuni sau obligațiuni, care reprezintă o creanță asupra activelor corporale financiare reale, valoarea de artă și obiecte de colecție se bazează numai pe opiniile oamenilor.

Valoarea de opere de artă și obiecte de colecție se poate schimba în mod dramatic peste noapte, numai pentru că nu mai există cumpărători pentru un anumit tip de element. Astfel, ele sunt extrem de sensibile la lucruri cum ar fi capricii, tendințe și recesiunile.

Deși ar putea fi distractiv să se amestece aprecierea de lucrurile fine, cu creșterea în valoare de net, aceasta ar trebui să reprezinte doar o mică parte din portofoliul dumneavoastră de ansamblu, și nici unul dintre economii colegiu.

Aur și alte metale prețioase

Pentru o mulțime de oameni, aurul reprezintă înălțimea de securitate și siguranță. Acesta este real, tangibil, și a fost în cererea de atâta timp cât omenirea poate aminti.

Cu toate acestea, aceeași natură concretă, este exact ceea ce se poate face metale prețioase o alegere proastă de investiții. Costul de achiziție și stocare de aur, mai ales în cantități relativ mici, se pot șterge rapid orice apreciere în valoare. În plus, păstrarea de aur în posesia dumneavoastră, chiar și într-un seif, care vă poate face o țintă pentru furt.

Având în vedere faptul că aurul a câștigat doar 6-7 la sută anual în ultimii douăzeci de ani, se pare că pentru a face acest tip de investiții mult mai mult de lucru decât este în valoare. Dacă vă simțiți cu adevărat ca ai nevoie de expunerea la metale prețioase, luați în considerare achiziționarea unui fond mutual care investeste in companii miniere de aur stabilite.

Risc ridicat / Investiții ridicat de returnare Bursa de Valori

Deși promisiunea unui câștig mare este tentant, ia în considerare de direcție clară a investițiilor cu risc ridicat și strategii, cum ar fi opțiunile, companiile mici, și pe piețele internaționale. Motivul principal pentru aceasta este că veți avea foarte puțin timp pentru a face pentru greșeli de investiții ca la începutul colegiu nears.

În special, ar trebui să evite orice tip de investiție în cazul în care dvs. „dezavantaj“ este potențialul pentru o pierdere totală. Acesta este cazul cu multe tipuri de opțiuni, cum ar fi puts descoperite și apeluri, precum și investițiile în companiile mici din economiile instabile din lumea a treia.

401K

Deși 401K este un vehicul mare de investiții pentru limită de vârstă, chiar și conține opțiuni de investiții demne de fondul de colegiu, ar trebui să evite vizualizarea ca pe o sursă de activ colegiu. Chiar dacă investițiile subiacente pot fi acceptabile, costul și calendarul de accesare a banilor ar putea fi dezastruoase pentru imaginea financiară mai largă.

Pentru majoritatea oamenilor, copiii lor vor merge la colegiu în termen de 10-20 de ani de pensionare lor de așteptat. Având o distribuție semnificativă de la ceea ce este principalul activ de pensionare cei mai mulți oameni le pot pune înapoi la un pătrat cu puțin timp pentru a prinde din urmă. Chiar a lua un împrumut împotriva valorii 401k tale îngheață, în general, creșterea activelor de bază până când creditul este achitat.

Chiar mai rău decât un împrumut, este ideea de a lua o distribuție reală de la 401K la plata pentru cheltuielile de colegiu. Procedând astfel, veți plăti taxe federale și de stat pe venit retragerea, precum și o penalizare de 10 la sută, dacă aveți sub 59 1/2. Acest lucru ar putea reduce cu ușurință o distribuție de 10.000 $ până la 5.000 $ sau mai puțin.

rezumat

În ultimii ani, guvernul a încurajat părinții să salveze pentru colegiu cu crearea unor conturi foarte atractive de investiții, cum ar fi Secțiunea 529 planuri și Coverdell ESA. În plus față de beneficiile fiscale atractive asociate cu aceste conturi, puteți alege dintr-o gamă largă de investiții, de la CD-uri garantate la creștere agresivă. Înainte de a căuta în altă parte, dau aceste opțiuni un aspect bun. Acestea ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru a acoperi costurile viitoare colegiu atunci când sunt combinate cu economisirea regulată.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.