Efectuarea de bani de la Investiții imobiliare

Home » Real Estate » Efectuarea de bani de la Investiții imobiliare

Cum sa faci bani prin investiții în imobiliare

Efectuarea de bani de la Investiții imobiliare

Când vine vorba de a face bani în investiții imobiliare, există într-adevăr doar o mână de moduri de a face acest lucru. Deși conceptele sunt simplu de înțeles, nu va lasati pacaliti de gândire în care acestea pot fi implementate cu ușurință și executate. Ia-un notebook și creion, pentru că în următoarele zece minute, te voi plimba printr-o scurtă trecere în revistă pentru a vă ajuta să înțeleagă elementele de bază de servicii imobiliare și modul de succes investitori imobiliari lucra, în scopul de a maximiza câștigurile lor.

Cele trei principale moduri de a face bani din investiții imobiliare

Există trei moduri principale de investitori face bani din imobiliare:

  • O creștere a valorii proprietății,
  • Venituri din chirii colectate de leasing în proprietatea chiriașilor, și
  • Profiturile generate din activitatea de afaceri care depinde de imobil.

Într-un cuvânt, care este ea. Desigur, există întotdeauna alte metode de a beneficia în mod direct sau indirect, de la imobiliare, cum ar fi de învățare să se specializeze în domenii mai ezoterice, cum ar fi certificatele de gaj fiscal, dar aceste trei elemente reprezintă marea majoritate a veniturilor pasive, și averi final, că au fost făcute în industria de imobiliare. Învățând cum să profite de ele pentru portofoliul propriu, puteți adăuga o altă clasă de active pentru alocarea activelor de ansamblu dumneavoastră, în creștere atât diversificare și, dacă este pusă în aplicare în mod prudent, reducerea riscului.

1. A face bani de la o creștere a valorii de proprietate a investițiilor dvs. Real Estate

În primul rând, este important să înțelegeți că valorile de proprietate nu cresc întotdeauna.

 Acest lucru poate deveni dureros evidente în timpul perioadelor ca la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990, și colapsul 2007-2009 imobiliare. De fapt, în multe cazuri, valorile de proprietate bate rareori inflație. De exemplu, dacă dețineți o bucată $ 500.000 imobiliare și inflația este de 3%, proprietatea ar putea vinde pentru 515.000 $ ($ 500.000 de x 1,03%), dar nu sunt mai bogat decât ai fost anul trecut.

Asta este, puteți cumpăra în continuare aceeași cantitate de lapte, pâine, brânză, ulei, benzină și alte produse de bază (adevărat, brânza poate fi în jos în acest an și benzină, dar standardul de viață ar rămâne aproximativ la fel). Motivul? Câștigul $ 15.000 de nu a fost real. A fost nominal.

Acest lucru se întâmplă pentru că guvernul trebuie să creeze bani atunci când cheltuiește mai mult decât este nevoie în prin taxe. Toți ceilalți egali, în timp, acest lucru duce la fiecare dolar existent pierde valoarea și devenind în valoare mai mică decât a fost în trecut.

Unul dintre modurile în care cei mai informați investitorii imobiliari pot face bani în imobiliare este de a profita de o situație care pare să decupați la fiecare câteva decenii: Atunci când rata inflației este proiectat să depășească rata actuală a datoriei pe termen lung, s-ar putea găsi oameni dispuși să parieze prin achiziționarea de proprietăți, împrumut de bani pentru a finanța achiziționarea, și apoi de așteptare pentru inflația să crească. În acest fel, ei pot achita creditele ipotecare cu dolari, care sunt în valoare de mult mai puțin. Aceasta reprezintă un transfer de la care economisesc către debitori. Ai văzut o mulțime de investitori imobiliari de a face bani în acest fel, în anii 1970 și începutul anilor 1980 ca inflația a început să scape de sub control înainte Paul Volker a luat o 2×4 la spate și l-au adus sub control prin creșterea ratelor dobânzilor în mod drastic.

Trucul este de a cumpăra atunci când ratele de capac ajustate ciclic sunt atractive sau atunci când crezi că există un motiv anume că o anumită piesă de bunuri imobiliare va fi într-o zi în valoare de mai mult decât rata de capac prezent în mod individual indică faptul că ar trebui să fie. De exemplu, talentat dezvoltatorii imobiliari se pot uita la proiectul potrivit, la momentul potrivit, la prețul corect, și destul de literalmente a crea viitor venituri de închiriere pentru a sprijini o evaluare, care altfel s-ar putea să apară bogat în funcție de condițiile actuale, deoarece ei înțeleg economie, factori de piață, și consumatorii.

În vechiul meu natal, am urmarit un hotel teribil vechi de pe o mare bucată de teren se transformă într-un centru comercial plin de viață, cu cladiri de birouri pompare chirii considerabile pentru proprietar. Absent aceste fluxuri de numerar, prezente sau a valorii actualizate nete, pe care speculează într-o anumită măsură sau alta, indiferent de ceea ce spui tu însuți, indiferent de care băncile aprobă împrumuturi, și indiferent de ce societatea în jurul tău spune.

 Veți avea nevoie fie de inflație substanțială în moneda nominală (dacă utilizați datorii pentru a finanța achiziția) pentru a vă salva sau un fel de eveniment cu probabilitate redusă de a lucra în favoarea ta.

2. A face bani din veniturile din chirii sunt generate de investițiile imobiliare

Efectuarea de bani de la colectarea chiriilor este atât de simplu încât, la fiecare șase ani, care a jucat vreodată un joc de Monopoly înțelege la un nivel viscerală modul în care activitatea Elemente de bază. Dacă dețineți o casă, bloc de apartamente, clădire de birouri, hotel, sau orice alte investiții imobiliare, puteți încărca oamenii de închiriat în schimbul permițându-le să utilizeze proprietatea sau instalația. Desigur, simplu și ușor nu sunt același lucru. Dacă dețineți clădiri de apartamente sau case de închiriere, s-ar putea găsi te face cu totul, de la toalete sparte chiriașilor care au operat meth laboratoare.

Dacă dețineți mall benzi sau cladiri de birouri, s-ar putea avea de a face cu o afacere care închiriate de la tine merge faliment. Dacă dețineți depozite industriale, s-ar putea găsi te confruntă cu investigații de mediu pentru acțiunile chiriașilor care au folosit proprietatea dumneavoastră. Dacă dețineți unități de stocare, furt ar putea fi un motiv de îngrijorare. investitii imobiliare nu sunt tipul de telefon pe care se poate și se așteaptă ca totul să meargă bine.

Vestea bună este că există instrumente disponibile care fac comparații între potențialele investiții imobiliare mai ușor. Unul dintre acestea, care va deveni neprețuit pentru tine in incercarea ta de a face bani din imobiliare este un raport financiar special numit rata de capac, care este prescurtarea de la „rata de capitalizare“. În cazul în care o proprietate câștigă 100.000 $ pe an și vinde pentru $ 1.000.000, v-ar împărți câștigurile (100.000 $) de eticheta de preț ($ 1.000.000) și a obține 0,1, sau 10%. Aceasta înseamnă că rata capacul de proprietate este de 10%, sau pe care le-ar câștiga un așteptat 10% din investiția dumneavoastră dacă ați plătit pentru imobil în întregime în numerar și fără datorii.

La fel ca un stoc este în cele din urmă doar în valoare de valoarea actualizată netă a fluxurilor de numerar actualizate, o imobiliar este în valoare de final o combinație de 1.) utilitatea pe care le generează pentru proprietarului, si 2. sa) fluxurile de numerar actualizate nete pe care le generează în raport cu prețul care a fost plătit pentru investiții. venitul de închiriere poate fi o marjă de siguranță care vă protejează în timpul prăbușiri. Anumite tipuri de investiții imobiliare sunt mai potrivite pentru acest scop.

Pentru a reveni la discuția noastră anterioară a provocărilor de a face bani din imobiliare, cladiri de birouri, pentru a oferi o ilustrare, implică în mod tipic închiriere pe termen lung, pe mai mulți ani. Cumpara unul la prețul corect, la momentul potrivit, și cu chiriaș drept și leasing profilul de maturitate, și ai putea naviga printr-o colectare de mai sus controale medii de închiriere pe care companiile de leasing de la tine trebuie să furnizeze în continuare (din cauza colapsului imobiliar contract de închiriere au semnat), chiar și atunci când ratele mai mici sunt disponibile în altă parte. Ia-l greșit, deși, și ați putea fi blocat în la valoarea nominală de sub returnează mult timp după ce piața a revenit.

3. Efectuarea de bani de la Real Estate Operațiuni de afaceri

Modul finală de a face bani din investiții imobiliare implică servicii speciale și activități de afaceri. Dacă dețineți un hotel, s-ar putea vinde filme la cerere pentru oaspeții dumneavoastră. Dacă dețineți o clădire de birouri, s-ar putea face bani de la automatele de parcare și garaje. Dacă dețineți o spălătorie auto, s-ar putea face bani de la aspiratoare controlat în timp.

Aceste tipuri de investiții necesită cunoștințe aproape întotdeauna sub-specialitate; de exemplu, există bărbați și femei care își petrec întreaga carieră specializată în proiectarea, construirea, deține și operează spălătorii auto. Pentru cei care se ridică la partea de sus a câmpului lor și să înțeleagă complexitatea unei anumite piețe, posibilitatea de a face bani poate fi fără sfârșit.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.