Előnye és hátránya, hogy egy Csak kamat Jelzálog – Mítoszok Csak kamat jelzáloghitelek

Home » Real Estate » Előnye és hátránya, hogy egy Csak kamat Jelzálog – Mítoszok Csak kamat jelzáloghitelek

Előnye és hátránya, hogy egy Csak kamat Jelzálog - Mítoszok Csak kamat jelzáloghitelek

Tudni vegye ki érdeklődést csak jelzálog? Ezek jelzálog, hogy soha nem csökkenti az elsődleges egyenleg és miközben teljesítik egy bizonyos niche, ezek nem minden vásárló. Ez azt jelenti, hogy mindig tartozom azonos összeget, függetlenül attól, hogy hány Ön befizetéseit, mert akkor csak a kamatot fizető.

Kamat csak jelzálog hitelek ingatlanfedezettel biztosított és gyakran tartalmaznak egy lehetőség, hogy a kamatnak.

Fizethet, de a legtöbb ember nem. Az emberek, mint kamat csak jelzálog, mert ez egy módja annak, hogy drasztikusan csökkentse a jelzálog fizetés. Főbb hírek gyakran torzítja az igazságot csak-kamat jelzáloghitelek, így őket, hogy rossz vagy kockázatos hitelek, ami messze az igazságtól. Mint minden típusú pénzügyi eszköz, vannak előnyei és hátrányai. Kamat csak jelzálog eleve nem rossz magukat.

Mi az érdeklődésen Csak jelzálog?

Kamat csak a kifizetések nem tartalmaznak fő. Sok a kamat csak jelzálog ma elérhető funkció opcióként kamat csak kifizetéseket. Itt egy példa:

  • $ 200,000 kölcsönt, kamatozik 6,5%. Amortizált kifizetések egy 30 éves hitel $ lenne 1254 havonta, amely a tőke és kamat.
  • Az érdeklődés csak fizetés $ 1,083.
  • A különbség a P & I fizetési és kamatfizetés a megtakarítás $ 170 havonta.

Közös kamat csak Jelzálog

A legnépszerűbb kamat csak jelzáloghitelek nem teszik lehetővé a hitelfelvevők számára, hogy csak-kamat fizetési örökre.

Általában erre az időszakra korlátozódik az első öt-tíz év a hitel. Ezen időszak után a hitel megtérül a hátralévő futamideje. Ez azt jelenti, hogy a kifizetések feljebb amortizált összeg, de a hitelállomány nem növelhető. Két népszerű jelzálog:

  • A 30 éves kölcsön. A lehetőség, hogy a kamat csak kifizetések az első 60 hónapban. A 200.000 $ kölcsönt 6,5%, a hitelfelvevő a lehetőséget, hogy fizet $ 1083 havonta belül bármikor az első öt évben. Évek 6. és 30., a kifizetés $ 1,264.
  • A 40 éves kölcsön. A lehetőség, hogy a kamat csak kifizetések az első 120 hónap. A 200.000 $ kölcsönt 6,5%, a hitelfelvevő lehetősége van az első tíz évben kamatot fizet csak a fizetés az adott hónapban. Éveken keresztül 11 40 a kifizetés $ 1,264.

Hogyan számítsuk ki egy csak-kamat fizetés

Ez egyszerű kitalálni jelzáloghitel-kamatok. Vegyünk egy kifizetetlen hitel egyenlege $ 200,000 és szorozza meg a kamatláb. Ebben az esetben, az arány 6,5%. Ez a szám 13.000 $ az érdeklődés, ami az éves kamat összege. Osszuk 13.000 $ 12 hónap, amely egyenlő lesz a havi kamatfizetés vagy $ 1,083.

Ki venné ki egy csak-kamat Jelzálog?

Kamat csak jelzáloghitelek hatással vannak az első lakásvásárlók. Sok új háztulajdonosok küzdenek az első évben a tulajdonosi mert nem szokott fizetni törlesztő, ami általában magasabb bérleti díjakat.

Az érdeklődés csak jelzálog nem igényli, hogy a hazai tulajdonos kamatot fizet csak a fizetés. Mit tesz az, hogy a hitelfelvevő a lehetőséget, hogy fizetni egy alacsonyabb fizetési korai éveiben a hitel. Ha otthon tulajdonosa néz egy váratlan számla – mondjuk, a vízmelegítő kell cserélni -, amelyek költsége a tulajdonost $ 500 vagy több.

Gyakorlása az opciót, amely hónapban fizetni egy alacsonyabb fizetési, hogy a beállítás segíthet az egyensúly a hazai tulajdonos költségvetését.

Vevők, akiknek a jövedelme ingadozik jutalékok, például ahelyett, hogy egy lapos fizetést is részesül a kamat csak jelzálog opciót. Ezek a hitelfelvevők gyakran fizetnek kamatot csak kifizetéseket során vékony hónap és fizetni felé fő esetén bónuszokat vagy jutalékot kapott.

Mennyit kamat csak Jelzálog költség?

Mivel a hitelezők ritkán csinál semmit ingyen, a költségek egy csak-kamat jelzálog lehet egy kicsit magasabb, mint a hagyományos hitel. Például, ha egy 30 éves fix kamatozású jelzálog áll rendelkezésre a fog ráta 6% -os kamattal, érdeklődést csak jelzálog talán költsége egy extra 1/2 százalék vagy beállítható 6,5%.

A hitelező azt is díjat százalékában egy pont, hogy a kölcsönt.

Minden hitelező díjak változóak, így megéri körülnézni.

Mik a kockázatok és mítoszok kapcsolódó egy csak-kamat Jelzálog?

A legfontosabb szempont az érdeklődés csak jelzálog megjegyezni, hogy a hitelállomány soha sem emelkedhet. Option ARM hitelek olyan rendelkezést tartalmaz, a negatív amortizáció. Kamat csak jelzáloghitelek nem.

Kockázatokkal jár az érdeklődést csak jelzálog rejlik, hogy kénytelen eladni az ingatlant, ha az ingatlan nem értékelik. Ha a hitelfelvevő fizet csak a kamat minden hónapban, a végén, mondjuk, öt év, a hitelfelvevő fog tartozni az eredeti hitelállomány, mert nem csökkent. A hitelállomány lesz ugyanannyi, mint amikor a hitelt származott.

Azonban még egy amortizált fizetési ütemezés általában nem fizeti meg elég a 100% -os finanszírozott kölcsön fedezésére eladni, ha az ingatlan nem értékelik. Egy nagyobb előleget a vásárlás időpontjában csökkenti a kockázatot, akik érdekeltek csak jelzálog.

Ha ingatlan értéke csökken, azonban a saját tőke érkezett az ingatlan vásárlás időpontjában eltűnhet. De a legtöbb hazai tulajdonosok, függetlenül attól, hogy a kölcsön megtérül, az arc, hogy a kockázat egy csökkenő piacon.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.