Er kvinder bedre investorer end mænd?

Home » Finance » Er kvinder bedre investorer end mænd?

Svaret? Køn betyder ikke noget. Det handler om at få Fundamentals Right

Er kvinder bedre investorer end mænd?

Det er den ældgamle finansiel ”kamp mellem kønnene” spørgsmål. Hvem er de bedre investors- mænd eller kvinder? Ingen tvivl om mange af os har bantered dette spørgsmål om med venner og kolleger, og måske er det endda udløst en ophedet debat eller to i dit eget hjem.

Der har været et betydeligt antal artikler og undersøgelser offentliggjort at dykke dybt ind i dette emne på jagt efter svaret. Her er hvad der er mest interessant.

 En række rapporter fortæller os, at mænd er overvejende i førersædet, når det kommer til at gøre investeringsbeslutninger for deres husstand. For eksempel kan en  CNN Money artikel med titlen Rich mænd stadig styre beslutninger husstand investeringsbeslutninger citerer en undersøgelse foretaget af amerikanske Trust, Bank of America private rigdom division. Undersøgelsen af nogle 650 voksne med $ 3 millioner eller mere i investeres aktiver viste, at ”Næsten tre fjerdedele af velhavende mænd siger, at de er bedre kvalificerede til at træffe investeringsbeslutninger end deres ægtefælle. Det skal sammenlignes med en simpel 18% af velhavende kvinder, der mener, at de kunne gøre et bedre job.”

Men her er bagsiden. Selv om det kan være, at mænd tror, at de er mere kvalificeret til at træffe investeringsbeslutninger, det overvældende flertal af forskning offentliggjort fortæller os, at kvinder er faktisk de bedre investorer. En sådan undersøgelse blev citeret i artiklen USA Today, Kvinder er for det meste bedre investorer end mænd .

 LPL Financial gennemført en landsdækkende undersøgelse, som viste, at kvinder har en tendens til at lave bedre investorer, fordi de forskningsinvesteringer i dybden inden der træffes beslutninger portefølje, og de er mere tålmodig, mens mænd er mere tilbøjelige til markedets impulser. I samme artikel, Nelli Oster, direktør og investeringer strateg på Blackrock, siger, at “kvinder har tendens til at fokusere på langsigtede, ikke-monetære mål.

  I stedet for blot at se penge som et middel til at købe noget, de anser penge for at repræsentere selvstændighed og sikkerhed.” Oster bemærker også, at kvinder er mere tilbøjelige bede om retning på investeringer mens mænd er mere tilbøjelige til at tage beslutninger på egen hånd uden at søge professionel rådgivning eller vejledning.

Personligt har jeg set en masse af, hvad de undersøgelser tyder spille ud i den virkelige verden. Kvinder er generelt på udkig efter langsigtede sikkerhed og ønsker at beskytte, hvad de har. De er lidt mere bevidste deres følelser og frygt for, hvad der sker på markedet, som giver dem pause før en udslæt eller hurtig beslutning, der kan koste dem dyrt på et tidspunkt nede ad vejen. Mænd, derimod, er for det meste fokuseret på stigende afkast. Inherent, mænd er større risikotagere, hvilket ikke er en dårlig ting, men det kan forårsage betydelige smerter på nedsiden.

med det sagt, hvis man spørger mig blankt hvem den bedre investor er, mit svar er, at det afhænger af ”markedet”, og det er noget, som investorerne ikke selv kan kontrollere. I det lange løb, er den, der vinder ikke har noget at gøre med køn. Investoren, der vinder er den, der kan være opmærksomme på og kontrollere deres følelser.

  Virkeligheden er, at investere er simpelt, det er bare ikke nemt. Den virkelige nøgle til succes handler ikke om at finde den rigtige bestand eller rammer i lotteriet. Det handler om at få de grundlæggende lige fra starten.

Fire Fundamentals of Investering 

Balance er altid din ven.   Det er vigtigt at allokere dine aktiver i en kombination af investeringer spande. Disse spande repræsenterer kontanter, indkomst (obligationer), vækst (beholdninger), og alternativer (investeringer, der ikke pænt passer ind i bestanden eller obligationer spand) ligesom MLP aktier, Energi Royalty Trust aktier, guld-relaterede investeringer, og præferenceaktier.

Målret din faktiske mål.   Det eneste, der rent faktisk betyder noget i investeringsplanlægning er dine egne personlige mål og målsætninger. For eksempel, hvis du har brug for $ 3000 om måneden i pension på toppen af den sociale sikring, så vide, at du har brug for tæt på $ 750.000 i besparelser til komfortabelt gøre det trick.

Hold dine omkostninger nede.   ETF’er er nu en lavere priser indstilling for at eje en kurv på mellem 30 til 3000 aktier. Prisfastsættelse typisk ved en fjerdedel af en procent om året kontra en fuld procent om året (plus) til aktivt forvaltede investeringsforeninger vil gøre en stor forskel over tid.

Tålmodighed.  Meget få mennesker nogensinde får rig natten. De fleste velhavende mennesker har fået rig langsomt, metodisk, og med hårdt arbejde. Dette er en formel, der stadig virker den dag i dag.

Konklusion

Denne debat kommer til at rase på i mange år fremover. I slutningen af ​​dagen, er køn ikke virkelig gøre en forskel. De bedste investorer vil være dem, der får de grundlæggende ned fra starten.

Disclosure: Disse oplysninger gives til dig som en ressource kun til orientering. Det bliver præsenteret uden hensyntagen til de investeringsmål, risikovillighed eller økonomiske forhold nogen specifik investor og muligvis ikke er egnet til alle investorer. Tidligere resultater er ikke vejledende for fremtidige resultater. Investering indebærer risiko herunder eventuelt tab af hovedstolen. Disse oplysninger er ikke beregnet til, og bør ikke, danner et primære grundlag for enhver investering beslutning, du kan gøre. Altid konsultere din egen juridiske, skat eller investeringsrådgiver, før du foretager nogen investeringer / skat / ejendom / finansielle planlægning overvejelser eller beslutninger.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.