Er kvinner bedre investorer enn menn?

Home » Finance » Er kvinner bedre investorer enn menn?

Svaret? Kjønn spiller ingen rolle. Det handler om å få den grunnleggende Høyre

Er kvinner bedre investorer enn menn?

Det er den eldgamle finansielle “kampen mellom kjønnene” spørsmålet. Hvem er de bedre investors- menn eller kvinner? Ingen tvil om mange av oss har bantered dette spørsmålet om med venner og kolleger, og kanskje det er enda utløst en opphetet debatt eller to i ditt eget hjem.

Det har vært et betydelig antall artikler og studier publisert som dybden dypt inn i dette temaet på jakt etter svaret. Her er hva som er mest interessant.

 En rekke rapporter forteller oss at menn er hovedsakelig i førersetet når det gjelder å ta investeringsbeslutninger for deres husholdning. For eksempel, en  CNN Money artikkel med tittelen Rike menn fortsatt styrer husholdningen investeringsbeslutninger siterer en undersøkelse utført av US Trust, Bank of America private formue divisjon. Kartleggingen av noen 650 voksne med $ 3,000,000 eller mer i investerbare eiendeler viste at “Nesten tre fjerdedeler av velstående menn sier de er bedre kvalifisert til å ta investeringsbeslutninger enn sin ektefelle. Som sammenligner med bare 18% av velstående kvinner som tror de kan gjøre en bedre jobb.”

Men her er baksiden. Mens det kan være at menn tror at de er mer kvalifisert til å ta investeringsbeslutninger, det overveldende flertallet av forskning publisert forteller oss at kvinner er faktisk bedre investorer. En slik studie ble sitert i USA Today artikkelen, Kvinner er stort sett bedre investorer enn menn .

 LPL Financial gjennomført en nasjonal undersøkelse som viste at kvinner har en tendens til å ta bedre investorer fordi de forskning investeringer i dybden før portefølje avgjørelser, og de er mer tålmodig, mens menn er mer tilbøyelige til å markeds impulser. I denne samme artikkelen, Nelli Oster, regissør og investeringsstrateg hos Blackrock, sier at “kvinner har en tendens til å fokusere på langsiktige, ikke-økonomiske mål.

  I stedet for bare å vise penger som et middel til å kjøpe noe, bør du vurdere de penger til å representere selvstendighet og sikkerhet.” Oster bemerker også at kvinner er mer sannsynlig be om retning på investeringer, mens menn er mer sannsynlig til å ta avgjørelser på egen hånd uten å søke profesjonell rådgivning eller veiledning.

Personlig har jeg sett mye av hva studier tyder spille ut i den virkelige verden. Kvinner er generelt ser for langsiktig sikkerhet og ønsker å beskytte det de har. De er litt mer bevisst sine følelser og frykt om hva som skjer i markedet som gir dem en pause før du gjør et utslett eller rask beslutning som kan koste dem dyrt på et tidspunkt nedover veien. Menn, derimot, er for det meste fokusert på å øke avkastningen. Naturlig, menn er større risikotakere, som ikke er en dårlig ting, men det kan føre til betydelig smerte på nedsiden.

Men med det sagt, hvis du skulle spørre meg kloss som bedre investor er, er mitt svar at det kommer an på “markedet”, og dette er noe som investorene selv ikke kan kontrollere. På lang sikt, ikke den som vinner ikke har noe å gjøre med kjønn. Investoren som vinner er den som kan være klar over og kontrollere sine følelser.

  Realiteten er at investeringer er enkelt, det er bare ikke lett. Den virkelige nøkkelen til suksess er ikke om å finne den rette lager eller treffer lotteriet. Det handler om å få det grunnleggende helt fra starten.

Fire Fundamentals of Investing 

Balanse er alltid din venn.   Det er viktig å fordele dine eiendeler i en kombinasjon av investerings bøtter. Disse bøtter representerer kontanter, inntekt (obligasjoner), vekst (aksjer), og alternativer (investeringer som ikke pent passer inn i aksje- eller obligasjons bøtte) som MLP aksjer, Energy Royalty Trust aksjer, gull-relaterte investeringer, og preferanseaksjer.

Målrette de faktiske mål.   Det eneste som faktisk betyr noe i investeringer planlegging er dine egne personlige mål og mål. For eksempel, hvis du trenger $ 3000 i måneden i pensjon på toppen av folketrygden, og vet at du trenger nær $ 750.000 i besparelser å komfortabelt gjøre triks.

Hold kostnadene nede.   ETF er nå et lavere priset alternativ til å eie en kurv på mellom 30 til 3000 aksjer. Prising vanligvis på en fjerdedel av en prosent i året kontra en hel prosent i året (pluss) for aktivt forvaltede fond vil gjøre en stor forskjell over tid.

Tålmodighet.  Svært få mennesker noensinne bli rik over natten. De fleste rike mennesker har fått rik sakte, metodisk, og med hardt arbeid. Dette er en formel som fungerer fortsatt den dag i dag.

Konklusjon

Denne debatten kommer til å rase på i årene som kommer. På slutten av dagen, ikke kjønn ikke virkelig gjøre en forskjell. De beste investorer vil være de som får det grunnleggende ned fra start.

Disclosure: Denne informasjonen er gitt til deg som en ressurs kun for informasjonsformål. Det blir presentert uten hensyn til investeringsmålene, risikotoleranse eller økonomiske forhold av noen bestemt investor og kanskje ikke egnet for alle investorer. Historisk avkastning er ingen indikasjon på fremtidige resultater. Investere innebærer risiko herunder mulig tap av hoved. Denne informasjonen er ikke ment å, og bør ikke, danne en primær grunnlag for en investeringsbeslutning som du kan gjøre. Rådfør deg alltid med egen juridiske, skattemessige eller investeringsrådgiver før du tar en investerings / skatt / eiendom / finansiell planlegging hensyn eller beslutninger.