Femeile sunt mai bune Investitorii decât bărbații?

Home » Finance » Femeile sunt mai bune Investitorii decât bărbații?

Răspunsul? Sexul nu contează. Este Totul despre obtinerea elementele fundamentale Dreptul

Femeile sunt mai bune Investitorii decât bărbații?

E-limită de vârstă financiară „Lupta dintre sexe“ întrebare. Cine sunt bărbați sau femei mai bine investors-? Fără îndoială, mulți dintre noi au bantered această întrebare despre cu prietenii și colegii, și, probabil, este chiar a stârnit o dezbatere aprinsă sau două în propria casă.

Au existat un număr semnificativ de articole și studii publicate care se afunda acest subiect în căutarea răspunsului. Iată ce este cel mai interesant.

 Un număr de rapoarte ne spun că oamenii sunt predominant în scaunul șoferului atunci când vine vorba de luarea deciziilor de investiții pentru casa lor. De exemplu, un  CNN Money articol intitulat Bogații controlează încă decizii de investiții de uz casnic citează un studiu realizat de US Trust, Bank of America divizia de avere privată. Studiul unor 650 de adulti cu 3 milioane de $ sau mai mult în active investibile a arătat că „sferturi aproape trei- de oameni bogați spun că sunt mai bine calificat pentru a lua decizii de investiții decât soțul lor. Aceasta se compara cu doar 18% dintre femei bogate care cred că ar putea face o treabă mai bună.“

Dar aici e de cealaltă parte. In timp ce este posibil ca oamenii cred că sunt mai calificat pentru a lua decizii de investiții, majoritatea covârșitoare a cercetării publicate ne spune ca femeile sunt de fapt investitorii mai bine. Un astfel de studiu a fost citat in articol USA Today, Femeile sunt investitori cele mai multe ori mai bune decât bărbații .

 LPL Financial a efectuat un studiu național care a arătat că femeile tind să facă investitorilor mai bune, deoarece acestea de cercetare de investiții în profunzime, înainte de luarea deciziilor de portofoliu și ei sunt mai răbdători, în timp ce bărbații sunt mai predispuse la impulsuri de piață. În același articol, Nelli Oster, director și strateg de investiții la Blackrock, spune ca „femeile tind să se concentreze pe obiective, non-monetare pe termen lung.

  În loc de simpla vizualizare de bani ca un mijloc de a cumpăra ceva, ei consideră bani pentru a reprezenta independența și securitatea.“Oster, de asemenea, ia act de faptul că femeile sunt mult mai probabil cere direcția investițiilor în timp ce bărbații sunt mai susceptibile de a lua decizii pe cont propriu, fără a solicita consiliere profesională sau orientare.

Personal, am văzut o mulțime de ceea ce studiile sugerează juca în lumea reală. Femeile sunt, în general, în căutarea de securitate pe termen lung și doresc să protejeze ceea ce au. Ele sunt un pic mai conștienți de sentimentele și temerile cu privire la ceea ce se întâmplă pe piață, care dă-le întrerupe înainte de a face o erupție cutanată sau o decizie rapidă pe care le-ar putea costa scump la un moment dat pe drum lor. Barbatii, pe de altă parte, sunt în cea mai mare parte axat pe creșterea rentabilității. Inerent, barbatii sunt factorii de risc mai mari, ceea ce nu este un lucru rău, dar poate provoca dureri semnificative în sensul scăderii.

Cu toate acestea, cu care a spus, dacă ar fi să mă întrebați punct de martor, care este investitorul mai bine, răspunsul meu este că depinde de „piață“, iar acest lucru este ceva ce investitorii înșiși nu pot controla. Pe termen lung, cel care castiga nu are nimic de a face cu sexul. Investitorul care câștigă este cel care poate să cunoască și să-și controleze emoțiile.

  Realitatea este că investițiile este simplu, nu este doar ușor. Cheia reală a succesului nu este vorba despre găsirea stoc dreapta sau lovind la loterie. Este vorba despre obtinerea fundamentale chiar de la început.

Patru Bazele de Investiții 

Echilibrul este întotdeauna prietenul tău.   Este important să se aloce activele dvs. într – o combinație de găleți de investiții. Aceste cupe reprezintă numerar, venituri (obligațiuni), creștere (stocuri), și alternative (investiții care nu se încadrează perfect în stoc sau obligațiuni găleată) cum ar fi stocurile MLP, stocurile de energie Royalty Trust, investiții legate de aur, și stocurile preferate.

Direcționați Obiectivele dvs. reale.   Singurul lucru care contează de fapt , în planificarea investițiilor este propriile obiective personale și obiective. De exemplu, dacă aveți nevoie de 3000 $ pe luna la pensie în partea de sus de securitate socială, atunci știi că ai nevoie de aproape 750.000 $ în economii pentru a face confortabil truc.

Păstrați costurile scăzute.   ETF – urile sunt acum o opțiune de prețuri mai mici , să dețină un coș de între 30 la 3000 de stocuri. Stabilirea pretului de obicei , la un sfert de procent pe an , față de o suta plin de un an (plus) pentru fondurile mutuale gestionate în mod activ va face o mare diferență în timp.

Răbdare.  Foarte puțini oameni vreodată bogat peste noapte. Cele mai multe persoane bogate au ajuns bogat încet, metodic, și cu munca grea. Aceasta este o formulă care încă funcționează în ziua de azi.

Concluzie

Această dezbatere va furie pe de-a lungul anilor. La sfârșitul zilei, sexul nu face cu adevărat o diferență. Cei mai buni investitori vor fi cei care primesc elementele de bază în jos de la început.

Dezvaluirea: Aceste informații sunt furnizate pentru a vă ca o resursă numai în scop informativ. Acesta este prezentat fără luarea în considerare a obiectivelor de investiții, toleranța la risc sau circumstanțele financiare ale oricărui investitor specific și ar putea să nu fie potrivite pentru toți investitorii. Rezultatele anterioare nu reprezintă un indicator al rezultatelor viitoare. Investiția implică risc, inclusiv posibila pierdere a principalului. Această informație nu este destinat, și nu ar trebui, constituie o bază primară pentru orice decizie de investiții pe care le poate face. Întotdeauna consultați-vă propria juridică, fiscală sau de investiții consilier înainte de a face / taxe / bunuri / considerente de planificare financiară de investiții sau decizii.