Fordele og ulemper til en interesse kun pant – Myter Om interesse kun realkreditlån

Home » Real Estate » Fordele og ulemper til en interesse kun pant – Myter Om interesse kun realkreditlån

Fordele og ulemper til en interesse kun pant - Myter Om interesse kun realkreditlån

Vil du tegne et afdragsfrit realkreditlån? Disse er realkreditlån, der aldrig reducerer den primære balance og, mens de opfylder en bestemt niche, de er ikke for enhver køber. Det betyder, at du altid vil skylde den samme mængde penge, uanset hvor mange betalinger du foretager, fordi du kun betaler renter.

Afdragsfrie realkreditlån er lån med sikkerhed i fast ejendom og indeholder ofte en mulighed for at foretage en rentebetaling.

Du kan betale mere, men de fleste mennesker ikke. Folk som afdragsfrie lån, fordi det er en måde til drastisk at reducere dit realkreditlån betaling. Nyhedsoverskrifter ofte fordrejer sandheden om afdragsfrie lån, hvilket gør dem til at være dårlige eller risikable lån, hvilket er langt fra sandheden. Som med enhver form for finansieringsinstrument, der er fordele og ulemper. Afdragsfrie realkreditlån er ikke i sig selv ondt i sig selv.

Hvad er et afdragsfrit realkreditlån?

Afdragsfrie betalinger ikke indeholder hovedstolen. Mange af de afdragsfrie lån til rådighed i dag har en mulighed for afdragsfrie betalinger. Her er et eksempel:

  • $ 200.000 lån, der bærer rente på 6,5%. Amortiseret betalinger for et 30-årigt lån ville være $ 1.254 per måned, som indeholder hovedstol og renter.
  • En interesse kun betaling er $ 1.083.
  • Forskellen mellem en P & I betaling og en rentebetaling er en besparelse på $ 170 per måned.

Fælles afdragsfrie lån

De mest populære afdragsfrie lån ikke tillader låntagere at foretage et afdragsfrit betaling for evigt.

Generelt er denne periode begrænset til de første fem eller ti år af lånet. Efter denne periode, er lånet afskrives for resten af ​​dens løbetid. Det betyder betalingerne bevæge sig op til en amortiseret beløb, men lånet balance er ikke steget. To populære realkreditlån er:

  • En 30-årigt lån. Muligheden for at gøre afdragsfrie betalinger er for de første 60 måneder. På en $ 200.000 lån på 6,5%, låntager har mulighed for at betale $ 1.083 per måned på ethvert tidspunkt inden for de første fem år. I årevis 6 til 30, vil betalingen være $ 1.264.
  • En 40-årigt lån. Muligheden for at gøre afdragsfrie betalinger er for de første 120 måneder. På en $ 200.000 lån på 6,5%, låntager har mulighed for de første ti år til at betale et afdragsfrit betaling i en given måned. I årevis 11 til 40, vil betalingen være $ 1.264.

Sådan Beregn et afdragsfrit betaling

Det er nemt at regne pant interesse. Tag en ubetalt saldo på lånet på $ 200.000 og gange det med renten. I dette tilfælde er satsen 6,5%. Dette antal er $ 13.000 af interesse, som er den årlige rente. Divider $ 13.000 med 12 måneder, hvilket vil svare til din månedlige rentebetaling, eller $ 1.083.

Hvem ville tegne en afdragsfrie realkreditlån?

Afdragsfrie realkreditlån er til gavn for første gang hjemme købere. Mange nye boligejere kæmper i det første år af ejerskab, fordi de ikke er vant til at betale afdrag på realkreditlån, som generelt er højere end leje betalinger.

En afdragsfrie realkreditlån kræver ikke, at boligejeren betale et afdragsfrit betaling. Hvad det gør, er at give låntager mulighed for at betale en lavere betaling i løbet af de første år af lånet. Hvis en boligejer står over for en uventet regning – sige, behov vandvarmer skal udskiftes – der kan koste ejeren $ 500 eller mere.

Ved at udøve den indstilling, der måned for at betale en lavere betaling, kan denne mulighed være med til at balancere boligejeren budget.

Købere hvis indkomst svinge som følge af indtjeningsdage provision, for eksempel, i stedet for en flad løn, også drage fordel af en afdragsfrie realkreditlån mulighed. Disse låntagere betaler ofte afdragsfrie betalinger i slanke måneder og betale ekstra mod hovedstolen, når bonusser eller provisioner modtages.

Hvor meget ved afdragsfrie lån koste?

Fordi långivere sjældent gør noget gratis, kan omkostningerne for et afdragsfrit realkreditlån være en smule højere end en konventionel lån. For eksempel, hvis en 30-årigt fastforrentet realkreditlån er tilgængelig på den igangværende sats på 6% i rente, kan en afdragsfrie realkreditlån koste en ekstra halv procent eller fastsættes til 6,5%.

En långiver kan også opkræve en procentdel af et punkt at gøre lånet.

Alle långiver gebyrer varierer, så det kan betale sig at shoppe rundt.

Hvilke risici og myter forbundet med et afdragsfrit realkreditlån?

Det vigtigste aspekt af et afdragsfrit realkreditlån er at huske, at lånet balance aldrig vil stige. Mulighed rentetilpasningslån indeholder en bestemmelse om negativ amortisering. Afdragsfrie realkreditlån ikke.

Risikoen ved et afdragsfrit realkreditlån ligger i at være tvunget til at sælge ejendommen, hvis ejendommen ikke er værdsat. Hvis en låntager betaler kun den interesse, hver eneste måned, i slutningen af ​​fx fem år, vil låntager skylder det oprindelige lån balance, fordi det ikke er blevet reduceret. Lånet saldo vil være det samme beløb som når lånet blev grundlagt.

Men selv en amortiseret betalingsplan typisk vil ikke betale ned nok af en 100% finansieret lån til at dække omkostningerne til at sælge, hvis ejendommen ikke er værdsat. En større ned betaling på købstidspunktet reducerer risikoen forbundet med et afdragsfrit realkreditlån.

Hvis ejendomsværdierne falder dog egenkapitalen modtaget i ejendommen på købstidspunktet kunne forsvinde. Men de fleste boligejere, uanset om et lån afskrives, står denne risiko i et faldende marked.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.