Fordeler og ulemper til en interesse bare boliglån – Myter om interessen bare boliglån

Home » Real Estate » Fordeler og ulemper til en interesse bare boliglån – Myter om interessen bare boliglån

Fordeler og ulemper til en interesse bare boliglån - Myter om interessen bare boliglån

Vil du ta ut en interesse bare boliglån? Dette er boliglån som aldri redusere rektor balanse, og mens de oppfylle en bestemt nisje, de er ikke for alle kjøpere. Det betyr at du alltid skylder like mye penger uansett hvor mange betalinger du gjør fordi du bare betaler renter.

Avdragsfrihet er lån med pant i fast eiendom og inneholder ofte en mulighet til å foreta en rentebetaling.

Du kan betale mer, men de fleste gjør ikke det. Folk som avdragsfrihet fordi det er en måte å drastisk redusere ditt boliglån betaling. Nyhetsoverskrifter ofte forvrenge sannheten om avdragsfrihet, noe som gjør dem til å være dårlige eller risikable lån, som er langt fra sannheten. Som med alle typer finansiering instrument, det er fordeler og ulemper. Avdragsfrihet er ikke iboende ondskap i seg selv.

Hva er en interesse bare boliglån?

Avdragsbetalinger inneholder ikke rektor. Mange av avdragsfrihet tilgjengelig i dag har mulighet for avdragsbetalinger. Her er et eksempel:

  • $ 200000 lån, som bærer en rente på 6,5%. Amortisert betaling for en 30-årig lån ville være $ 1254 per måned, som inneholder hovedstol og renter.
  • En interesse bare betalingen er $ 1083.
  • Forskjellen mellom en P & I betaling og en rentebetaling er en besparelse på $ 170 per måned.

Vanlige avdragsfrihet

De mest populære avdragsfrihet tillater ikke låntakere å lage en interesse bare betaling for alltid.

Vanligvis er denne tidsperioden begrenset til de første fem eller ti år for lånet. Etter denne perioden, blir lånet amortiseres for resten av valgperioden. Dette betyr at utbetalinger flytte opp til en amortisert beløp, men lånesaldo er ikke økt. To populære boliglån er:

  • En 30-års lån. Muligheten til å gjøre avdragsbetalinger er for de første 60 månedene. På en $ 200000 lån på 6,5%, har låntaker mulighet til å betale $ 1083 per måned når som helst i løpet av de første fem årene. For år 6 til 30, vil betalingen være $ 1264.
  • En 40-års lån. Muligheten til å gjøre avdragsbetalinger er for de første 120 år. På en $ 200000 lån på 6,5%, har låntaker mulighet for de første ti årene til å betale en interesse bare betaling i en gitt måned. For årene 11 til 40, vil betalingen være $ 1264.

Hvordan Beregn en interesse bare Betaling

Det er enkelt å finne boliglån interesse. Ta en ubetalt lånesaldo på $ 200.000 og multipliserer det med renten. I dette tilfellet, er satsen 6,5%. At antallet er $ 13.000 av interesse, som er den årlige mengden av interesse. Dele $ 13 000 av 12 måneder, noe som vil tilsvare den månedlige rentebetaling eller $ 1083.

Som ville ta ut en interesse bare boliglån?

Avdragsfrihet er gunstig for første gang hjemme kjøpere. Mange nye huseiere slite i det første året av eierskap fordi de ikke er vant til å betale boliglån betalinger, som er generelt høyere enn leie betalinger.

En interesse bare boliglån krever ikke at hjemmet eieren betale en interesse bare betaling. Hva det gjør er gi låner muligheten til å betale en lavere betaling i løpet av de første årene av lånet. Hvis et hjem eieren står overfor en uventet regning – si, må varmtvannsberederen byttes ut – som kan koste eieren $ 500 eller mer.

Ved utøvelse av opsjonen som måneden for å betale en lavere betaling, kan det alternativet bidra til å balansere hjem eieren budsjett.

Kjøpere som har inntekt svinge på grunn av tjene provisjoner, for eksempel, i stedet for en flat lønn, også dra nytte av en interesse bare boliglån alternativet. Disse låntakere ofte betale avdragsbetalinger under slanke måneder og betale ekstra mot rektor når bonuser eller provisjoner mottatt.

Hvor mye avdragsfrihet Cost Do?

Fordi långivere sjelden gjøre noe gratis, kan kostnaden for en interesse bare boliglån være litt høyere enn et vanlig lån. For eksempel, hvis en 30-års fast rente boliglån er tilgjengelig på tenkt rente på 6% rente, kan en interesse bare boliglån koste en ekstra 1/2 prosent eller settes til 6,5%.

En utlåner kan også kreve en prosentandel av et poeng å gjøre lånet.

Alle utlåner avgifter varierer, så det lønner seg å shoppe rundt.

Hva er risikoen og myter knyttet til en interesse bare boliglån?

Det viktigste aspektet ved en interesse bare boliglån er å huske at lånesaldo aldri vil øke. Option ARM lån inneholde en bestemmelse for negativ amortisering. Avdragsfrihet ikke.

Risikoen forbundet med en interesse bare boliglån ligger i å bli tvunget til å selge eiendommen dersom eiendommen ikke har verdsatt. Hvis en låntaker betaler bare renter hver måned, på slutten av, si, fem år, vil låntaker skylder den opprinnelige lånesaldo fordi det ikke har blitt redusert. Lånesaldo vil være det samme beløp som da lånet ble oppsto.

Men selv en amortisert betalingsplan vanligvis ikke vil betale ned nok en 100% finansiert lån for å dekke kostnadene til å selge dersom eiendommen ikke har verdsatt. En større forskuddsbetaling ved kjøpstidspunktet reduserer risikoen forbundet med en interesse bare boliglån.

Hvis eiendomsverdiene faller imidlertid egenkapitalen mottatt i eiendommen på kjøpstidspunktet kunne forsvinne. Men de fleste huseiere, uavhengig av om et lån avskrives, innse at risikoen i et fallende marked.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.