Fractional Investering: Kom i gang i marked uden mange penge

Home » Investing » Fractional Investering: Kom i gang i marked uden mange penge

 Fractional Investering: Kom i gang i marked uden mange penge

Du ved, du ønsker at begynde at investere, og måske du har fået dit øje på nogle specifikke lagre, som du mener er lovende. Men når man ser på nogle af de aktiekurser derude, pludselig synes det ikke lade sig gøre. Mange børsnoterede selskaber har aktiekurserne nord for $ 100, og nogle, som Amazon og Alfabet Inc. (moderselskab for Google), er over $ 1.000. Hvordan er du formodes at investere, hvis du ikke har råd til at købe endnu en enkelt aktie?

Den gode nyhed er, at du ikke behøver at købe en hel del ad gangen. En strategi kaldet fraktioneret investere giver dig mulighed for at købe dele af en aktie. Det er sådan her det virker.

Hvad er en delaktie?

Som du sikkert udledes, en delaktie er en brøkdel af en fuld andel. Afhængigt af den virksomhed, du investerer i eller mægler, du bruger, er det muligt at købe en del af en aktie. Så hvis en aktie koster $ 100, og du kun har $ 25 til at investere, kan du være i stand til ved en fjerdedel af en aktie. Du får stadig at investere i virksomheden, men du behøver ikke at vente, indtil du har sparet op nok til at købe en hel bestand.

Delaktier også skyldes aktiesplit og fusioner og overtagelser. Men medmindre du allerede ejer aktier i et selskab, der er at tilbyde en split, eller som er involveret i en anden transaktion, disse metoder til at opnå delaktier sandsynligvis ikke gælder for dig.

En af de nemmeste måder at købe delaktier er gennem udbytte reinvestering planer.

Hvis du modtager et udbytte på en bestand, investeringsforening eller ETF, nogle mæglere og virksomheder har automatiske planer, der geninvestere udbyttet til at købe flere aktier. I mange tilfælde kan du modtage $ 15 i udbytte. Udbyttet geninvestering vil automatisk købe delvise aktier, baseret på den aktuelle aktiekurs.

Fordele ved Fractional Investering

Når du investerer bruge delaktier, du drage fordel af fleksibilitet og effektivitet. Du kan begynde at tjene afkast på dine penge tidligere. Afhængigt af mægler, du bruger, og de virksomheder, du har adgang til, er det endda muligt at begynde at investere med så lidt som $ 5, når du ansætter en fraktioneret investere strategi. Som du ved, jo tidligere du begynde at investere (og drage fordel af kompoundering afkast), jo bedre du er i det lange løb.

Plus, med fraktioneret investere, har du en chance for at investere i selskaber, som du måske ikke være i stand til at betale. Mange af os kan ikke bare købe en andel af den højeste pris lager. Fractional investere giver dig mulighed for at eje et lille stykke af sådanne selskaber-og fordel i en lille vej fra deres succes.

Udnyttelse af udbytte reinvestering planer kan være en særlig effektiv måde at opbygge din portefølje med fraktioneret investere. Et udbytte er en del af en virksomheds overskud. Du modtager en udbetaling baseret på, hvor mange aktier du ejer. Hvis du tillader automatisk geninvestering, du køber flere aktier med hver udbyttebetaling. Og som du køber flere delaktierne med din udbytte, du øge størrelsen på din næste udbetaling.

Det er en selvforstærkende cyklus, der gavner dig en lille smule ad gangen.

Sådan køber delaktier

Mange online rabat mæglere, der tilbyder automatiske investeringsplaner også give dig mulighed for at deltage i fraktioneret investere. Hvis du accepterer at investere et fast beløb af penge hver måned, vil mægleren automatisk købe så meget som muligt (baseret på pris) efter eget valg af individuelle, ETF, eller andele i investeringsforeninger. Det kunne betyde delaktierne hvis det beløb, du investerer, er ikke nok til at købe en fuld andel.

Find ud af, om den online mægler efter eget valg giver mulighed for fraktioneret investere. Indse dog, at mange af disse platforme kun vil tillade det, hvis du tilmelder dig en automatisk plan. Hvis du handler lejlighedsvis, kan du ikke være i stand til at købe en brøkdel af en aktie.

Du kan også komme i gang med robo-rådgivere og fraktioneret opstarter, der gør det nemt for dig at investere, når du kun har et par dollars om måneden.

Virksomheder som Betterment, Motiv, Stash, og beredskabslager alle tilbyder fraktioneret investere.

Hvis du lige er startet ud som en investor, selv, kan det være fornuftigt at begynde med indeksfonde, såsom en S & P 500 ETF. Selvom det ikke er helt det samme som at eje Apple eller Alfabet Inc. (moderselskab for Google) bestand, at investere i et indeks fond, der omfatter disse bestande gør det muligt at drage fordel af denne bestand er stigende. Plus, du drage fordel af udførelsen af ​​en bredere skår af markedet, snarere end at se din portefølje leve eller dø af, hvordan en håndfuld af bestandene udføre.

Brug delaktier at begynde at investere i dag, at opbygge et grundlag for din portefølje. Efterhånden som du lærer mere om at investere, og som du begynder at se afkast, kan du justere din strategi for at inkludere forskellige typer af aktiver, og selv begynde at købe hele aktier i nogle af de dyrere bestande.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.