Hoe hebben van een saldo van nul invloed op uw credit score

Home » Credit and Debt » Hoe hebben van een saldo van nul invloed op uw credit score

 Hoe hebben van een saldo van nul invloed op uw credit score

Het bedrag van de schuld je bij je hebt is 30 procent van uw credit score, zodat uw creditcard saldo uiteraard van invloed op uw credit score. Het hebben van grote saldi kunt uw credit score kwetsen omdat het verhoogt uw krediet gebruik – de verhouding van uw creditcard saldo op uw kredietlimiet.

Sommige mensen hebben echter zorgen dat een saldo van nul hun credit scores kunnen schaden. Het is niet waar – een saldo van nul zal niet leiden tot uw credit score, tenzij u echter een saldo van nul, omdat u nog niet met behulp van uw creditcard.

In dat geval kan de creditcardmaatschappij stoppen met het versturen credit verslag updates voor die account en kan zelfs de creditcard te sluiten, die beide kunnen invloed hebben op uw credit score.

Zero Balans en uw credit verslag

Het hebben van een nul-saldo op uw credit card, bijvoorbeeld omdat u betalen uit uw creditcard in volle elke maand, betekent niet dat het saldo nul zal verschijnen op uw credit verslag – of dat het saldo nul zal worden gebruikt om uw krediet te berekenen score. Hier is waarom: uw creditcard gegevens gedurende de maand (meestal op de rekeningoverzicht sluitingsdatum) zijn gemeld op verschillende momenten en kan worden gerapporteerd op een dag dat uw creditcard saldo is niet $ 0. Bijvoorbeeld, als u een aankoop van $ 100 te maken op de 5e van de maand en betalen volledig op de 17e van de maand, maar uw credit verslag is bijgewerkt op de 12e van de maand, uw credit verslag zal niet laten een $ 0 evenwicht .

Tenzij uw saldo is altijd nul is, zal uw credit verslag waarschijnlijk tonen saldo hoger dan wat je op dit moment draagt.

 Gelukkig is het niet hebben van een saldo van nul kan geen kwaad uw credit score, zolang het saldo je wel niet te hoog is (meer dan 30 procent van de kredietlimiet).

Aan de balans die u wilt melden

Als je solliciteert naar een grote lening snel en wilt u uw kansen op goedkeuring te verbeteren, te betalen uw credit card tegoeden uit en hebben geen extra aankopen voor een paar weken niet meer te maken.

Op die manier kunt u er zeker van een lage (of nul) saldo verschijnt op uw credit verslag en komt tot uiting in uw credit score.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.