Hoe te verhogen uw pensioen Besparingen en geld besparen op belastingen

Home » Retirement » Hoe te verhogen uw pensioen Besparingen en geld besparen op belastingen

Hoe te verhogen uw pensioen Besparingen en geld besparen op belastingen

Niemand houdt ervan om meer belasting te betalen aan Uncle Sam dan absoluut noodzakelijk is. Gelukkig, de IRS fiscale wet bepaalde fiscale voordelen voor deelname aan diverse pensioensparen accounts te helpen verlagen van onze belastingen. Maar als het einde van het jaar nadert onze opties belastingvermindering voor het fiscale jaar 2015 uitgegroeid tot een beetje meer beperkt.

Hier zijn een paar last minute alternatieven die kunnen helpen nu (of hoger) te verminderen uw belastingen terwijl het opvoeren van uw spaargeld voor hun pensioen:

Doe Last minute bijdragen aan een 401 (k) of 403 (b) pensioenplan.  Een methode voor het verminderen van de inkomstenbelasting, terwijl sparen voor het pensioen is om vóór belastingen bijdragen aan een 401 (k) of 403 (b) van plan te verhogen als u onder een van deze pensioenplannen op het werk. De IRS limiet voor de 401 (k) en 403 (b) plannen is $ 18.000 in 2015 ($ 24.000 voor kinderen van 50 jaar of ouder) en deze limiet geen passende bijdragen te nemen. Als u niet in staat om bij te dragen tot het maximale bedrag van dit jaar, ten minste zorg ervoor dat u de volledige werkgever wedstrijd als deze is voorzien. Neem contact op met uw afdeling human resources om te zien hoe je meer geld in kunt zetten einde van het jaar.

Bijdragen aan een Individual Retirement Account (IRA).  Een andere veel voorkomende belastingvermindering strategie die kan worden gebruikt voor het pensioen is om een aftrekbare bijdrage aan een IRA te maken. De bijdrage limiet is 100% van de vergoeding tot $ 5.500 ($ 6.500 als je 50 jaar of ouder) of uw belastbaar beroepsinkomen voor het jaar als uw vergoeding minder dan deze grenzen is.

Houd in gedachten dat als u al deelneemt aan een pensioenregeling via uw werkgever, het vermogen om deze af te trekken, is beperkt op basis van uw inkomen. Voor het fiscale jaar 2015 de mogelijkheid om aftrekbare IRA bijdrage te leveren is geen optie als je een enkele Filer met gewijzigde aangepast bruto inkomen (MAGI) van $ 71.000 of meer ($ 118.000 voor gehuwden gezamenlijk indienen).

Als u gezamenlijk getrouwd bent het indienen met een echtgenoot gedekt door een plan, maar je bent niet, dan kunt u ook aftrekbaar IRA bijdragen als de MAGI is onder de $ 193.000.

Maak gebruik van andere pensioensparen opties als je zelfstandige bent.  Extra mogelijkheden om pensioen activa opzij te zetten in belastingen bevoordeeld accounts bestaan voor ondernemers en zelfstandigen. September IRAS, SIMPLE IRAS, en Solo 401 (k) s zijn populair pensioensparen opties voor de zelfstandigen. Eenvoudige IRAS moet instelling voor de deadline 1 oktober en Solo 401 (k) plannen moeten worden ingesteld tegen december 31. zijn, kunnen september-IRAS worden vastgesteld tot en met 15 april van het volgende jaar (15 oktober als het indienen van een extensie.

Roth accounts kunnen helpen verlagen van uw toekomstige belastingen.   Als uw werkgever biedt een Roth 401 (k) of een Roth 403 optie (b) u zou willen overwegen die bijdragen aan deze accounts als je niet beschikt over een lopende jaar fiscale aftrek nodig. Vóór belastingen bijdragen aan een werkgever gesponsorde pensioenplan of een aftrekbare IRA minder gunstig als je in een lagere belastingschijf zijn, zijn niet in je piek verdienen jaar, of als u verwacht dat in een hogere marginale belastingschijf in de toekomst.

In die situaties kan het meer zin om bij te dragen aan een Roth rekening te profiteren van tax-free winstgroei. Houd in gedachten dat Roth IRAS hebben verschillende inkomensgroepen beperkingen dan aftrekbaar IRAS maar de bijdrage is hetzelfde.

Overweeg vernietiging fondsen in een Health Savings Account (HSA). Als u bent ingeschreven in een hoog eigen Health Plan, HSAs zijn een fiscaal bevoordeelde, weg te helpen betalen voor de toekomstige gezondheid gerelateerde kosten met onmiddellijke fiscale voordelen. HSAs ook een uitstekende last minute besparingen strategie te helpen verminderen uw inkomstenbelasting. In 2015 de HSA bijdrage grenzen zijn $ 3350 voor de individuele dekking en $ 6650 voor de familie dekking.

Bent u 55 jaar of ouder bent, is er een extra bedrag van $ 1.000 catch-up bijdrage tot Medicare in aanmerking te komen begint om 65.

Gezondheid spaarrekeningen zijn uniek omdat ze bieden triple belastingvrijstelling. Het geld dat je in HSAs zet verlaagt uw huidige belastbaar inkomen, groeit belasting-uitgestelde, en komt uit uw account tax-free, zolang je het gebruiken voor de gezondheid gerelateerde kosten. HSA worden vaak beschouwd als een belangrijke pensioensparen voertuig omdat er geen sancties voor het gebruik van deze rekeningen voor niet-medische kosten als je eenmaal 65 jaar bereiken (niet-gekwalificeerde opnames na de leeftijd van 65 worden belast tegen de gewone tarieven van de inkomstenbelasting.)

HSA bijdragen kunnen nog steeds worden gedaan tot 15 april 2016, voor het fiscale jaar 2015. Het gemak en de eenvoud van het leveren van bijdragen door middel van automatische loonheffing is een aantrekkelijke eigenschap van HSAs. Echter, veel HSA deelnemers zijn zich niet bewust van de extra tijd toegestaan om bijdragen voor het belastingjaar 2015 te maken buiten de reguliere loonheffing. Je hebt tot de deadline belastingaangifte (exclusief eventuele verlengingen) om extra bijdragen aan uw HSA te maken als je niet al maximum uit uw bijdragen via loonheffing in december 31. Om te profiteren van deze belasting besparing gelegenheid gebruik maken, zou je moeten direct bijdragen aan een HSA account aan te maken door het direct schrijven van een cheque of het opzetten van automatische overschrijvingen van uw bankrekening.

Een bijkomend voordeel van de fiscale aftrek voor HSA bijdragen, is dat je niet hoeft te inhoudingen itemize om de aftrek te claimen. Voor fiscale doeleinden, worden HSA bijdragen beschouwd als een boven de lijn aftrek. Dit betekent dat ze kunnen helpen verlagen van uw bruto-inkomen (AGI) en mogelijk helpen in aanmerking komt voor andere belastingaftrek en kredieten die zijn inkomensafhankelijk.

Als je gezond bent of geen toegang hebben tot uw HSA geld nodig hebt is er geen “use it or lose it” bepaling is het geval voor flexibele uitgaven rekeningen (FSA). Als gevolg hiervan, kunt u doorgaan met HSA fondsen op uw rekening blijven en laat uw saldo groeien in uw pensionering jaar. gezondheid spaarrekeningen bieden ook gediversifieerde beleggingsmogelijkheden via verschillende beleggingsfondsen die lange termijn groeimogelijkheden bieden.

In tegenstelling tot de bijdragen aan een IRA, aan de gezondheid spaarrekeningen geen inkomen beperkingen. Houd er rekening mee dat je moet worden gedekt door een hoog-aftrekbare ziektekostenverzekering plan met een besparing gezondheid rekening gedurende het fiscale jaar 2015 die eraan verbonden zijn. De deadline voor het maken van HSA bijdragen sluit op 15 april, zelfs als u het indienen van een extensie.

Schatting van uw fiscale besparingen.  Als u benieuwd naar jouw ziet zijn geraamde belastingen voor het afgelopen jaar belasting die u niet hoeft te wachten totdat je hebt ingediend uw belastingaangifte. Deze besparingen vóór belastingen calculator kan worden gebruikt om de fiscale gevolgen van aanvullende bijdragen aan een werkgever gesponsorde pensioenplan, aftrekbaar IRAS, zelfstandigen plannen of HSAs te schatten.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.