Hoe te verwijderen uw naam van een cosigned Loan

Home » Credit and Debt » Hoe te verwijderen uw naam van een cosigned Loan

Hoe te verwijderen uw naam van een cosigned Loan

Als je dit leest, ben je waarschijnlijk ervaart spijt cosigners’. Je hebt uitgezocht dat cosigning dat credit card of lening voor uw geliefde was geen goed idee en wilt u uw naam van de schuld te verwijderen. Het verwijderen van uw naam uit een cosigned lening zal niet gemakkelijk zijn, want sommige schulden kan het zelfs niet mogelijk zijn.

Cosigning een lening of credit card in principe vertelt de bank dat u bereid bent om betalingen te doen als de andere persoon niet het geval zijn.

Cosigning betekent ook dat de bank kan u tot betaling zelfs als de andere persoon bestanden faillissement of overlijdt voordat de schuld is betaald.

Als algemene regel, zal de bank niet uw naam verwijderen uit een cosigned schuld, tenzij de andere persoon heeft aangetoond dat ze de lening verwerken op hun eigen. Denk eraan: je zou hebben nooit gevraagd om zijn handtekening indien de andere lener dit vermogen vanaf het begin had getoond. Misschien dingen zijn veranderd sindsdien. De bank zal zeker bewijs willen.

Het verwijderen van uw naam uit een cosigned Loan

Hier krijg je een cosigner vrijlating . Sommige leningen hebben een programma dat de verplichting van een cosigner zal vrijgeven na een bepaald aantal opeenvolgende on-time betalingen zijn gedaan. Twee jaar van on-time betalingen de norm lijken te zijn. Lees via uw lening documenten om te zien of er een soort programma in verband met uw lening. Of bel de kredietgever en vraag of iets als dit geldt voor uw lening.

Herfinancieren of te consolideren . Een andere optie is om de andere lener herfinanciering van de lening in hun naam. Om te kwalificeren voor een herfinanciering, de kredietnemer nodig heeft om een goede krediet geschiedenis en voldoende inkomen om de maandelijkse betalingen van de nieuwe lening te maken te hebben. Consolidatie is gemeen met studieleningen. Als de kredietnemer in aanmerking komt, kunnen ze de consolidatie lening gebruik maken van de lening die u cosigned af te betalen.

De originele cosigned lening zou nog worden vermeld op uw credit verslag, maar het moet geven de account is gesloten en volledig betaald. Betalingen – en niet-betalingen – op de consolidatie lening zal geen invloed op u als uw naam niet wordt vermeld op de lening.

Verkoop van de activa en aflossing van de lening . Als u mede-ondertekend op een huis of een auto lening en de andere persoon is niet het maken van de betalingen indien nodig, kunt u in staat zijn om het actief (de auto of het huis) te verkopen en het geld van de lening af te betalen. Uw naam moet op de titel om het pand aan iemand anders verkopen.

Uw naam verwijderen uit een Credit Card

De creditcardmaatschappij kan gewillig uw naam te verwijderen uit de credit card als er geen saldo op de kaart. Echter, als er een balans is, dan moet je het af te betalen voordat je dit soort wijzigingen in de account kan maken.

Breng de balans . De andere lener in staat zijn om de balans over te dragen aan een creditcard die is alleen in hun naam. Zodra het saldo wordt overgedragen, sluit de credit card zodat toekomstige kosten niet kan worden gemaakt op de rekening. Als toekomstige lasten houden van wordt gemaakt, kunt u de creditcardmaatschappij vraagt om een reactie in hun systeem dat aangeeft dat de creditcard-rekening niet moet worden heropend te voegen.

Betalen uit de balans zelf . Het zal niet leuk zijn het betalen van een creditcard saldo je niet te maken en niet profiteren. Echter, betaling van het saldo is beter dan verpest je credit rating en met incassobureaus te streven u. U kunt zelfs de rekening te sluiten of de creditcardmaatschappij bevriezen de kredietlimiet zodat er geen toekomstige kosten kan worden gedaan om de kaart, vooral terwijl je probeert om zich te ontdoen van het saldo.

Verwijder uw naam uit een Forged Loan

Wanneer een dierbare uw handtekening is vervalst op een lening, je zit in een lastig parket. Je wilt niet aansprakelijk worden gesteld voor een beslissing die je nooit zal worden gehouden, maar u wilt ook voorkomen dat uw geliefde te worden gearresteerd voor vervalsing of fraude – iets dat zou kunnen gebeuren als je het fluitje om jezelf van de haak te blazen.

De kredietgever zal waarschijnlijk niet uw naam verwijderen uit een valse lening, tenzij u de vervalsing te melden bij de politie of geef ze een ondertekende verklaring waarin de vervalser toegeeft aan het strafbare feit.

Beide zet je geliefde met een risico op juridische stappen. Als je niet laat de geldschieter weten van de vervalsing kort nadat je erachter komen, kan uw stilte worden geïnterpreteerd als een erkenning. Met andere woorden, kunt u aansprakelijk voor de lening.

Je zou kunnen proberen om een ​​van de hiervoor genoemde acties te ondernemen: de persoon herfinancieren of de consolidatie van de lening of de overdracht van de balans als het een credit card. U kunt ook een afspraak met die persoon om ze te laten betalen uit de lening binnen een bepaalde tijd, eerder vroeger dan later. Je zou kunnen hebben de vervalser ondertekenen een verklaring toelating tot de vervalsing voor het geval ze niet betalen uit de lening en later proberen te beweren dat je CoSign deed.

Last Resort

Als u de kredietgever niet kunnen krijgen om uw naam van een cosigned lening of creditcard saldo te verwijderen, uw beste optie is om in ieder geval houden de minimale betalingen totdat het saldo is afbetaald of totdat de andere lener kan de rekening krijgen hun eigen naam. Cosigning mag geen probleem, tenzij de andere persoon is niet het bijhouden van de betalingen te worden, zodat er een gewoonte van het controleren van de status van de betaling, met name in de dagen voorafgaand aan de vervaldatum, op de vervaldag, en de datum na . Wacht niet te lang, want late betalingen gaan op uw credit verslag na 30 dagen wachten.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.