Hogyan lehet eltávolítani a nevét egy Cosigned Loan

Home » Credit and Debt » Hogyan lehet eltávolítani a nevét egy Cosigned Loan

Hogyan lehet eltávolítani a nevét egy Cosigned Loan

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg tapasztal cosigners’ megbánni. Már rájött, hogy cosigning, hogy a hitelkártya vagy hitel szeretteinek egy nem volt jó ötlet, és azt szeretné, hogy távolítsa el a nevét az adósságot. Eltávolítása a nevét egy cosigned hitel nem lesz könnyű, néhány adósságok lehet, hogy nem is lehetséges.

Cosigning kölcsön vagy hitelkártya alapvetően azt mondja a bank, hogy hajlandó a kifizetéseket, ha a másik személy nem.

Cosigning azt is jelenti, a bank folytatni, hogy fizetési akkor is, ha a másik személy fájlokat csőd vagy elmúlik, mielőtt a tartozás kifizetésre.

Általános szabály, hogy a bank nem távolítja el a nevét egy cosigned tartozás kivéve, ha a másik személy bizonyította, hogy tudja kezelni a hitel saját. Gondolj bele: te soha nem kértek, hogy aláírását is, ha a többi hitelfelvevő mutatta ezt a képességet az elejétől. Talán a dolgok megváltoztak azóta. A bank minden bizonnyal szeretné bizonyíték.

Eltávolítása a neved a Cosigned Loan

Kap egy cosigner kiadás . Néhány hitel van egy program, amely felszabadítja a cosigner kötelezettsége egy bizonyos számú egymást követő időben történő kifizetések történtek. Két évvel az időben kifizetéseket úgy tűnik, hogy a norma. Olvassa el a hitel dokumentumok, hogy ha van bármilyen program társított kölcsön. Vagy, hívja a hitelező, és kérje, ha valami hasonló ez vonatkozik a hitel.

Refinance vagy megszilárdítása . Egy másik lehetőség az, hogy a többi hitelfelvevő refinanszírozza a hitel a saját nevét. Ahhoz, hogy a refinanszírozni, a hitelfelvevő szüksége van egy jó hitel történelem és elegendő jövedelmet, hogy az új hitel havi kifizetéseket. A konszolidáció közös diákhitelt. Ha a hitelfelvevő minősíti, tudják használni a konszolidációs hitelt fizetni a kölcsönt akkor cosigned.

Az eredeti cosigned hitel továbbra is szerepel a hitel-jelentés, de fel kell tüntetni a számla van zárva, és teljes egészében kifizetésre. Kifizetések – és nem fizetések – a konszolidációs hitelt nem befolyásolja, ha a neve nem szerepel a kölcsön.

Eladjuk az eszközt és fizeti ki a hitelt . Ha együtt aláírt egy otthoni vagy autó hitel, és a másik személy nem a kifizetések szükség, akkor lehet, hogy az eszközt értékesíteni (az autó vagy a ház), és a pénzt, hogy kifizessék a kölcsönt. Az Ön neve legyen a címre, hogy az ingatlant eladják másnak.

Távolítsuk el a nevét a hitelkártya

A hitelkártya kibocsátó készségesen távolítsa el a nevét a hitelkártya, ha nincs egyensúly a kártyán. Azonban, ha van egy egyensúly, akkor meg kell fizetni le, mielőtt teheti ezeket a módosításokat a fiókba.

Transzfer a mérleg . A többi hitelfelvevő képes átvinni az egyensúlyt a hitelkártya, ami a saját nevét csak. Miután az egyenleg átkerül, zárja be a hitelkártya így a jövőbeni díjak nem lehet a számlára. Annak érdekében, hogy a jövőben díjakat készül, akkor kérheti a kártya kibocsátója, aki a saját rendszer azt jelzi, hogy a hitelkártya számla nem kell újra.

Fizeti ki a mérleg magát . Ez nem lesz szórakoztató fizet bankkártyával egyenleget nem teszik, és nem részesülnek. Azonban a kifizető a mérleg jobb, mint tönkreteszi a hitelminősítő, és amelynek adósság gyűjtők folytatni veled. Akkor is lezárja a számlát, vagy a kártyakibocsátó befagyasztja a hitelkeretet, így nincs jövője díjakat lehet tenni a kártyát, különösen, miközben próbál megszabadulni az egyensúlyt.

Távolítsuk el a nevét hamis hitel

Amikor egy szeretett kovácsolt az aláírást kölcsön, akkor hozza meg a kemény folt. Nem akarjuk, hogy felelősségre vonják a döntés, amit soha nem tett, de azt is szeretné, hogy ne kelljen a szeretett egy le csalás vagy csalás – ami megtörténhet, ha fúj a sípjába, hogy magad ki a horgot.

A hitelező valószínűleg nem fogja eltávolítani a nevét a hamis hitel, ha nem jelenti a hamisítás a rendőrség vagy nekik egy aláírt írásbeli nyilatkozatot, ha a hamisító elismeri, hogy a bűncselekmény.

Mindkét tegye meg kedvesét egy veszélyeztetett jogi lépéseket. Ha nem hagyja, hogy a hitelező know a hamisítás után hamar megtudja, a csend is lehet értelmezni, mint egy elismervényt. Más szóval, akkor lehet felelős a hitel.

Meg lehet próbálni, hogy az egyik említett intézkedéseket előtt: azt a személyt, refinance vagy konszolidálja a hitel, vagy át a mérleg, ha ez egy hitelkártya. Azt is, hogy egy megállapodás, hogy a személy, hogy azokat fizeti ki a hitelt egy bizonyos mennyiségű időt, inkább előbb, mint később. Lehet, hogy a hamisító aláírására egy olyan nyilatkozatot, elismerve, hogy a hamisítás csak abban az esetben nem fizeti ki a hitelt, majd próbálja meg azt állítják, hogy te aláírását is.

Végső megoldás

Ha nem tud a hitelező, hogy távolítsa el a nevét a cosigned vagy hitelkártya egyenleget, a legjobb megoldás az, hogy legalább tartani a minimum kifizetés, amíg a mérleg fizetik ki, vagy addig, amíg a többi hitelfelvevő is kap a fiók a saját saját nevét. Cosigning nem kérdéssé vált, kivéve, ha a másik személy nem tart lépést a kifizetéseket, így bejutni a szokás ellenőrzése fizetési helyzetében, különösen a nap vezető az esedékesség napján, az esedékesség napján, és a dátum után . Ne várjon túl sokáig, mert a késedelmes fizetések megy a hitel-jelentés 30 nap után.