Hogyan lehet eltávolítani a nevét egy Cosigned Loan

Home » Credit and Debt » Hogyan lehet eltávolítani a nevét egy Cosigned Loan

Hogyan lehet eltávolítani a nevét egy Cosigned Loan

Ha ezt olvasod, akkor valószínűleg tapasztal cosigners’ megbánni. Már rájött, hogy cosigning, hogy a hitelkártya vagy hitel szeretteinek egy nem volt jó ötlet, és azt szeretné, hogy távolítsa el a nevét az adósságot. Eltávolítása a nevét egy cosigned hitel nem lesz könnyű, néhány adósságok lehet, hogy nem is lehetséges.

Cosigning kölcsön vagy hitelkártya alapvetően azt mondja a bank, hogy hajlandó a kifizetéseket, ha a másik személy nem.

Cosigning azt is jelenti, a bank folytatni, hogy fizetési akkor is, ha a másik személy fájlokat csőd vagy elmúlik, mielőtt a tartozás kifizetésre.

Általános szabály, hogy a bank nem távolítja el a nevét egy cosigned tartozás kivéve, ha a másik személy bizonyította, hogy tudja kezelni a hitel saját. Gondolj bele: te soha nem kértek, hogy aláírását is, ha a többi hitelfelvevő mutatta ezt a képességet az elejétől. Talán a dolgok megváltoztak azóta. A bank minden bizonnyal szeretné bizonyíték.

Eltávolítása a neved a Cosigned Loan

Kap egy cosigner kiadás . Néhány hitel van egy program, amely felszabadítja a cosigner kötelezettsége egy bizonyos számú egymást követő időben történő kifizetések történtek. Két évvel az időben kifizetéseket úgy tűnik, hogy a norma. Olvassa el a hitel dokumentumok, hogy ha van bármilyen program társított kölcsön. Vagy, hívja a hitelező, és kérje, ha valami hasonló ez vonatkozik a hitel.

Refinance vagy megszilárdítása . Egy másik lehetőség az, hogy a többi hitelfelvevő refinanszírozza a hitel a saját nevét. Ahhoz, hogy a refinanszírozni, a hitelfelvevő szüksége van egy jó hitel történelem és elegendő jövedelmet, hogy az új hitel havi kifizetéseket. A konszolidáció közös diákhitelt. Ha a hitelfelvevő minősíti, tudják használni a konszolidációs hitelt fizetni a kölcsönt akkor cosigned.

Az eredeti cosigned hitel továbbra is szerepel a hitel-jelentés, de fel kell tüntetni a számla van zárva, és teljes egészében kifizetésre. Kifizetések – és nem fizetések – a konszolidációs hitelt nem befolyásolja, ha a neve nem szerepel a kölcsön.

Eladjuk az eszközt és fizeti ki a hitelt . Ha együtt aláírt egy otthoni vagy autó hitel, és a másik személy nem a kifizetések szükség, akkor lehet, hogy az eszközt értékesíteni (az autó vagy a ház), és a pénzt, hogy kifizessék a kölcsönt. Az Ön neve legyen a címre, hogy az ingatlant eladják másnak.

Távolítsuk el a nevét a hitelkártya

A hitelkártya kibocsátó készségesen távolítsa el a nevét a hitelkártya, ha nincs egyensúly a kártyán. Azonban, ha van egy egyensúly, akkor meg kell fizetni le, mielőtt teheti ezeket a módosításokat a fiókba.

Transzfer a mérleg . A többi hitelfelvevő képes átvinni az egyensúlyt a hitelkártya, ami a saját nevét csak. Miután az egyenleg átkerül, zárja be a hitelkártya így a jövőbeni díjak nem lehet a számlára. Annak érdekében, hogy a jövőben díjakat készül, akkor kérheti a kártya kibocsátója, aki a saját rendszer azt jelzi, hogy a hitelkártya számla nem kell újra.

Fizeti ki a mérleg magát . Ez nem lesz szórakoztató fizet bankkártyával egyenleget nem teszik, és nem részesülnek. Azonban a kifizető a mérleg jobb, mint tönkreteszi a hitelminősítő, és amelynek adósság gyűjtők folytatni veled. Akkor is lezárja a számlát, vagy a kártyakibocsátó befagyasztja a hitelkeretet, így nincs jövője díjakat lehet tenni a kártyát, különösen, miközben próbál megszabadulni az egyensúlyt.

Távolítsuk el a nevét hamis hitel

Amikor egy szeretett kovácsolt az aláírást kölcsön, akkor hozza meg a kemény folt. Nem akarjuk, hogy felelősségre vonják a döntés, amit soha nem tett, de azt is szeretné, hogy ne kelljen a szeretett egy le csalás vagy csalás – ami megtörténhet, ha fúj a sípjába, hogy magad ki a horgot.

A hitelező valószínűleg nem fogja eltávolítani a nevét a hamis hitel, ha nem jelenti a hamisítás a rendőrség vagy nekik egy aláírt írásbeli nyilatkozatot, ha a hamisító elismeri, hogy a bűncselekmény.

Mindkét tegye meg kedvesét egy veszélyeztetett jogi lépéseket. Ha nem hagyja, hogy a hitelező know a hamisítás után hamar megtudja, a csend is lehet értelmezni, mint egy elismervényt. Más szóval, akkor lehet felelős a hitel.

Meg lehet próbálni, hogy az egyik említett intézkedéseket előtt: azt a személyt, refinance vagy konszolidálja a hitel, vagy át a mérleg, ha ez egy hitelkártya. Azt is, hogy egy megállapodás, hogy a személy, hogy azokat fizeti ki a hitelt egy bizonyos mennyiségű időt, inkább előbb, mint később. Lehet, hogy a hamisító aláírására egy olyan nyilatkozatot, elismerve, hogy a hamisítás csak abban az esetben nem fizeti ki a hitelt, majd próbálja meg azt állítják, hogy te aláírását is.

Végső megoldás

Ha nem tud a hitelező, hogy távolítsa el a nevét a cosigned vagy hitelkártya egyenleget, a legjobb megoldás az, hogy legalább tartani a minimum kifizetés, amíg a mérleg fizetik ki, vagy addig, amíg a többi hitelfelvevő is kap a fiók a saját saját nevét. Cosigning nem kérdéssé vált, kivéve, ha a másik személy nem tart lépést a kifizetéseket, így bejutni a szokás ellenőrzése fizetési helyzetében, különösen a nap vezető az esedékesség napján, az esedékesség napján, és a dátum után . Ne várjon túl sokáig, mert a késedelmes fizetések megy a hitel-jelentés 30 nap után.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.