Hvad en rentestigning Midler til din portefølje

Home » Finance » Hvad en rentestigning Midler til din portefølje

Hvordan markedet har ændret klima påvirker din investeringsportefølje

Hvad en rentestigning Midler til din portefølje

Renten er på vej op. Det er mere end en finansielle nyheder overskrift. Det kunne have en reel indflydelse på din investeringsportefølje.

Renterne er steget en fuld 1 procent over de seneste 5 måneder siden at ramme en all-time lav i juli. En stor del af denne stigning var foranlediget af Donald Trump valget, da markederne udtrykte en tro på, at Trump foreslåede økonomiske politik ville anspore både økonomisk vækst og inflation.

Der er også en udbredt fornemmelse af, at disse stigende renter vil indvarsle en bjørn marked for obligationer. Det giver mening. Når satser stige i en længere periode obligationskurserne falder, som de to bevæger sig i en vippe mønster. Lange obligationer, dem med 10-30 års løbetid er mere kraftigt påvirket af renteændringer end korte obligationer med 1-3 års løbetid.

Hvad skal man gøre, når renten stiger

Store sats gyrations, på både kort og lang sigt, kan få alvorlige konsekvenser for balancen i din portefølje. Og som i linedans, balance er afgørende for succes i at investere. Så hvad der bevæger bør du gøre nu, at renten er drifting opad?

Rentebevægelser er notorisk svære at forudsige. Men det forekommer sandsynligt, at priserne vil glide højere i de kommende måneder, da optimismen svulmer løbet Trump og hans pro-vækstpolitik. Det opadgående tendens er yderligere nu næring, at den amerikanske centralbank har øget sin toneangivende Fed Funds rate.

Men se efter renten til så flade ud, da investorerne er klar over der er ikke et strukturelt inflation problem endnu, så virkelig GPD og lønstigningerne er simpelthen for lav til at holde kørsel op priser. På længere sigt, kan vi se en langsom opad pukle som økonomisk vækst er begrænset af langsom befolkningstilvækst og den gæld, der stadig begrænser mange familier mulighed for at gøre store indkøb.

Selvfølgelig, der kommer et punkt i vores altid-cyklisk økonomi, når højere renter bliver en dårlig ting. Ingen kan lokalisere den nøjagtige niveau, men mange økonomer sætte det i 3 procent-3,5 procent rækkevidde. Ud over, at inflationspresset trækker ned virksomhedernes overskud nok til at udløse en recession og, ja, send renten lavere.

I en periode med stigende renter, vil obligationer lide. Som bevis, November var den værste måned for obligationer i 12 år! Men holder det i perspektiv. Det samlede obligation indekset faldt 2,4 procent. Lagrene er langt mere volatile. S & P værste månedlige ydelse i 12 år var en 16,9 procent slide i oktober 2008. Det værste hidtil i 2016? Ned 5 procent i januar. Det er derfor, du bør eje obligationer: Til konsekvent indkomst og at dæmpe portefølje volatilitet. I perioder med usikkerhed, ligesom den nuværende efter valget overgangsperiode, obligationer virkelig tjener deres beholde.

Aktier, tværtimod, vil generelt få gavn af stigende rater som de foreslår stærkere økonomisk vækst. Konjunkturfølsomme brancher såsom finansielle institutioner, industrivirksomheder og energi udbydere vil gøre det bedre, mens RUST – REITs, hjælpeprogrammer, stabilt forbrug, telekommunikation – sektorer af aktiemarkedet vil sandsynligvis DIP.

Bundlinjen

Svaret på, hvordan du skal investere i det nuværende klima er meget Zen. Du bør investere på samme måde, som du bør altid være at investere. Det betyder, at opbygge en diversificeret portefølje bestående af kvalitets aktier og obligationer, der vil betale dig indkomst gennem op-og nedture i markederne og verden. At låne en linje fra filmen Benjamin Button , vi ved aldrig, hvad der kommer til os. Det bedste vi kan gøre, er mindfully styre vores porteføljer for at begrænse den negative og øge potentiel upside, da markedet går om sin uforudsigelige virksomhed. Diversificering er den bedste måde at gøre det – uanset hvor satserne er på vej.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.