Hvad er en REIT? Hvordan kan jeg investere i en REIT (Real Estate Investment Trust)?

Home » Real Estate » Hvad er en REIT? Hvordan kan jeg investere i en REIT (Real Estate Investment Trust)?

Hvad er en REIT?  Hvordan kan jeg investere i en REIT (Real Estate Investment Trust)?

REIT er en forkortelse for “investering i fast ejendom tillid.” En REIT er som en gensidig fond, der ejer individuelle egenskaber snarere end aktier eller obligationer. Den REIT er ansvarlig for at erhverve og administrere fast ejendom, han ejer.

Som en investor, er målet at modtage lejeindtægter på ejendommene og til at deltage i pris påskønnelse. Fordelen ved at investere i fast ejendom gennem en REIT er du får eksponering mod en diversificeret portefølje af ejendomme, og du behøver ikke at styre dem selv.

forordninger

Forordninger regulerer REITs  og kræver, at en REIT distribuere mindst 90 procent af sin skattepligtige indkomst til aktionærerne. Disse fordelinger udbetales som udbytte. Fordi REITs udbetale udbytte de er ofte markedsført som en indkomst-producerende pensionering investering. Udbytte udbetalinger tendens til at falde i 5 til 8 procent rækkevidde, men er ikke garanteret. I hårde økonomiske tider, kan alle ejendomme ikke blive lejet ud. Hvis der ikke er indkomst nok udlejning til rådighed, kan en REIT nødt til at reducere eller eliminere sin dividende udbetaling.

Typer af REITs

REITs falder i en af ​​to kategorier; egenkapital REITs eller pant REITs.

Egenkapital REITs ejer typisk store kommercielle bygninger, detailhandel butiksfacader eller boligblokke, men der er også specielle REITs, der ejer hoteller eller andre egenskaber i restaurationsbranchen, og der er REITs, der fokuserer på langsigtede pasningsmuligheder eller andre egenskaber i den medicinske industri.

Et eksempel på erhvervsejendomme, der ejes af REITs vil være store, multi-gulv kontorbygninger, der ofte anvendes som hovedkvarter til mellemstore og store virksomheder.

Et eksempel på detail butiksfacade ejendomme ejet af REITs vil være butikker som Walmart, PetsMart, eller Ultimate Electronics. Mange af disse virksomheder udleje deres butik steder i stedet for at eje dem.

Mortgage REITs ejer gælden på ejendommene, ikke selve ejendommen. De er ligesom en investeringsforening, der ejer realkreditlån og indsamler betalingerne.

Offentlig og Privat

REITs kan handles offentligt, hvilket betyder, at de har en ticker symbol, og du kan nemt se deres aktiekurs og dividende afkast på internettet.

Andre REITs er private og ikke handle på en børs. Selv om de er stadig en registreret sikkerhed, behøver private REITs ikke have en ticker symbol. Du skal købe aktier direkte fra fast ejendom virksomhed, der tilbyder dem eller via en af ​​deres sælgere. Private REITs betale ofte høj provision til finansielle sælgere, der tilbyder dem. De er ofte vanskeligt at komme ud af, da der ikke er et offentligt marked, hvor du nemt kan sælge dine aktier. De fleste private REITs har en exit-strategi, hvor de planlægger at gå offentligheden, men det virker ikke altid ud. I 2008/2009 mange investorer, der ejede private REITs oplevede en betydelig reduktion i deres udbytte og kunne ikke sælge deres investering i lang tid. Deres penge var væsentlige fanget i investeringen.

Som del af en portefølje

REITs er bedst brugt som en del af en diversificeret portefølje i stedet for som en enkelt investering. De er ikke højt korreleret med aktier eller obligationer, hvilket betyder, hvad bestanden eller obligationsmarkedet gør vil have lidt at intet at gøre med værdien af ​​en REIT.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.