Hvordan du øger din pensionsopsparing og spare penge på skatter

Home » Retirement » Hvordan du øger din pensionsopsparing og spare penge på skatter

Hvordan du øger din pensionsopsparing og spare penge på skatter

Ingen kan lide at betale mere i skat til Uncle Sam end absolut nødvendigt. Heldigvis IRS skat kode giver visse skattemæssige fordele for deltagelse i forskellige pensionering opsparingskonti at hjælpe med at sænke vores skatter. Men som i slutningen af ​​året nærmer vores reduktionsmuligheder skat for 2015 skatteår bliver lidt mere begrænset.

Her er et par sidste minut alternativer, der kan hjælpe med at reducere din skat nu (eller senere), mens rampe op din opsparing til pension:

Foretag sidste minut bidrag til en 401 (k) eller 403 (b) pensionering planen.  En metode til at reducere indkomstskatten og samtidig spare op til alderdommen er at øge før skat bidrag til en 401 (k) eller 403 (b) plan, hvis du er omfattet af en af disse pensionsordninger på arbejdspladsen. IRS grænse for 401 (k) og 403 (b) planer er $ 18.000 i 2015 ($ 24,000 for aldre 50 eller ældre), og denne grænse omfatter ikke nogen matchende bidrag. Hvis du ikke er i stand til at bidrage med op til det maksimale beløb i år, i det mindste sørge for du får den fulde arbejdsgiver match, hvis man er til rådighed. Kontakt din menneskelige ressourcer afdeling for at se, hvordan du kan sætte flere penge ind ved årets udgang.

Bidrage til en individuel pensionering konto (IRA).  Et andet fælles strategi skattenedsættelse, der kan bruges til pensionering er at gøre en fradragsberettiget bidrag til en IRA. Bidraget grænse er 100% af kompensation op til $ 5.500 ($ 6.500, hvis du er 50 år eller ældre) eller din skattepligtige indkomst for året, hvis din kompensation er mindre end disse grænser.

Husk, at hvis du allerede deltager i en pensionsordning via din arbejdsgiver, er evnen til at fratrække disse bidrag begrænset baseret på din indkomst. For 2015 skatteår, evnen til at gøre fradragsberettigede IRA bidrag er ikke en mulighed, hvis du er en enkelt filer med modificeret justeret bruttoindkomst (MAGI) på $ 71.000 eller mere ($ 118 tusind for ægtepar arkivering fællesskab).

Hvis du er gift arkivering fællesskab med en ægtefælle, der er omfattet af en plan, men du er ikke, kan du også gøre fradragsberettigede IRA bidrag, hvis MAGI er under $ 193.000.

Udnyt andre pensionsopsparinger muligheder, hvis du er selvstændig erhvervsdrivende.  Yderligere muligheder for at afsætte pensionering aktiver i skat stillede konti findes for iværksættere og selvstændige. SEP IRAS, SIMPLE IRAS og Solo 401 (k) s er populære pensionering besparelse muligheder for selvstændige. Simple IRAS skal sættes op før deadline i oktober 1, og Solo 401 (k) planer skal oprettes inden december 31. Dog kan der etableres SEP-IRAS indtil april 15 i det efterfølgende år (15 oktober, hvis indgivelse af en forlængelse.

Roth-konti kan hjælpe med at sænke dine fremtidige indkomstskatter.   Hvis din arbejdsgiver tilbyder en Roth 401 (k) eller Roth 403 (b) mulighed, du måske ønsker at overveje at gøre bidrag til disse konti, hvis du ikke har brug for en indeværende år skattefradrag. Før skat bidrag til en arbejdsgiver-sponsorerede pensionsordning eller til en fradragsberettiget IRA kan være mindre fordelagtigt, hvis du er i en lavere skatteklasse, er ikke i dine højdepunkt tjener år, eller hvis du forventer at være i en højere marginalskat beslag i fremtid.

I disse situationer kan det være mere fornuftigt at bidrage til en Roth konto for at drage fordel af skattefri vækst i indtjeningen. Husk på, at Roth IRAS har forskellige begrænsninger indkomst end fradragsberettigede IRAS men det beløb for bidrag er den samme.

Overveje at afsætte midler i en Health Savings Account (HSA). Hvis du er tilmeldt en høj fradragsberettigede Health Plan, HSAs er en skat-stillede, måde at hjælpe med at betale for fremtidige sundhedsrelaterede udgifter med øjeblikkelige skattemæssige fordele. HSAs også gøre en fremragende sidste minut besparelser strategi for at hjælpe med at reducere dine indkomstskatter. I 2015 HSA bidrag grænser er $ 3.350 for individuel dækning og $ 6.650 for familie dækning.

Hvis du er 55 år eller ældre, er der en ekstra $ 1.000 catch-up bidrag indtil Medicare berettigelse begynder ved 65.

Sundhed opsparingskonti er unikke i, at de tilbyder tredobbelt skattefritagelse. De penge, du har lagt i HSAs sænker din nuværende skattepligtige indkomst, vokser skatte-udskudt, og kommer ud af din konto skattefri, så længe du bruger den til sundhedsrelaterede udgifter. HSA er ofte betragtes som en vigtig pensionsopsparinger køretøj, fordi der ikke er nogen sanktioner for at bruge disse konti til ikke-medicinske udgifter, når du når alder 65. (Ikke-kvalificerede hævninger efter 65 år beskattes med almindelig indkomst skattesatser.)

HSA bidrag kan stadig foretages indtil april 15, 2016 til 2015 skatteår. Den bekvemmelighed og enkelhed yder bidrag via automatiske lønningslisten fradrag er en tiltalende træk ved HSAs. Men mange HSA deltagerne er uvidende om den ekstra tid lov til at yde bidrag til 2015 skatteåret uden for normal løn fradrag. Du har indtil deadline skat arkivering (ikke inklusive eventuelle forlængelser) for at gøre ekstra bidrag til din HSA hvis du ikke allerede gjorde max ud dine bidrag gennem lønningslisten fradrag i december 31. For at drage fordel af denne skattebesparelse mulighed, ville du nødt til at foretage direkte bidrag til en HSA konto ved direkte at skrive en check eller oprette automatiske overførsler fra din bankkonto.

En yderligere fordel ved skattefradrag for HSA bidrag er, at du ikke behøver at itemize fradrag krav fradraget. I skattemæssig henseende er HSA bidrag betragtes som en over linjen fradrag. Det betyder, at de kan hjælpe med at nedsætte din korrigeret bruttoindkomst (AGI) og potentielt hjælpe kvalificere dig til andre skattefradrag og kreditter, der er indkomst afhængige.

Hvis du er sund eller ikke har brug for adgang til dine HSA midler er der ingen ”use it or lose it” bestemmelse som det er tilfældet for fleksible udgifter konti (FSA). Som et resultat, kan du fortsætte med at forlade HSA midler på din konto, og lad din saldo vokse ind din pensionisttilværelse. Sundhed opsparingskonti også give diversificeret investeringsmuligheder gennem forskellige investeringsforeninger, der tilbyder langsigtet vækstpotentiale.

I modsætning til bidrag til en IRA, behøver sundhed opsparingskonti ikke har begrænsninger indkomst. Bare vær opmærksom på at du skal være dækket af en høj-fradragsberettigede sygeforsikring plan med en sundheds- opsparingskonto knyttet til det i løbet af 2015 skatteår. Fristen for at gøre HSA bidrag den 15. april, selvom du er arkivering en udvidelse.

Anslå din skattebesparelser.  Hvis du er nysgerrig efter at se dine estimerede skat for det sidste år skat, du ikke behøver at vente, indtil du har arkiveret din selvangivelse. Denne før skat besparelser lommeregner kan bruges til at estimere de skattemæssige konsekvenser af yderligere bidrag til en arbejdsgiver-sponsorerede pensionsordning, fradragsberettigede IRAS, selvstændige planer, eller HSAs.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.