Hvorfor har Minoriteter betale mere for bilforsikring?

Home » Insurance » Hvorfor har Minoriteter betale mere for bilforsikring?

 Hvorfor har Minoriteter betale mere for bilforsikring?

Racisme og racediskrimination har eksisteret i århundreder. I årtierne siden Civil Rights Movement begyndte, har tingene afgjort fået bedre for minoritetsgrupper og mennesker af farve på mange måder. Men diskrimination eksisterer stadig, selv på steder, ville du aldrig forvente. Selv i 2018, sorte amerikanere betale meget mere end hvide amerikanere for noget, der er påkrævet ved lov i næsten enhver stat: bilforsikring.

Det er trist, men det er sandt. I de senere år har amerikanske kvarterer blevet mere racistisk adskilt . Afroamerikanere, der bor i overvejende sorte kvarterer betaler en pris som et resultat, bogstaveligt: En banebrydende undersøgelse foretaget af Consumer Federation of America i 2015 fandt, at gode bilister, der bor i African American kvarterer bliver opkrævet meget mere end bilister, der bor i hvid fællesskaber-meget mere. Chauffører, der bor i disse samfund er i gennemsnit citerede præmier, der er 70 procent dyrere end præmier for bilister, der bor i hvide samfund-et gennemsnit på $ 438 dollars om året mere.

Er det, fordi African American Fællesskaber er mere farlige?

I modsætning til populær (og racistisk?) Tro, race makeup af et kvarter på eget ikke overhovedet afgøre, hvor meget kriminalitet findes i et kvarter. Ja, lavere indkomst kvarterer er ofte mere tilbøjelige til at have mere kriminalitet.

Men når du styrer for indkomst og befolkningstæthed, hvide og sorte kvarterer i hovedsagen har samme kriminalitet . Ovennævnte undersøgelse viste, at selv når der tegner sig for befolkningstæthed og indkomst, er bilister, der bor i sorte kvarterer opkrævet meget mere.

Er det, fordi afroamerikanere er ofte dårligere end hvide?

Det er rigtigt, at antallet af fattige blandt afroamerikanere er mere end dobbelt så fattigdom sats for hvide amerikanere .

Men det forklarer ikke resultaterne på all-især fordi rigere afroamerikanere sandsynligvis betale endnu mere af en pris for at leve i sorte kvarterer end fattigere afroamerikanere: rapporten konstateret, at øverste mellemindkomstlande sorte, der bor i sorte kvarterer betalt en fuld 194 procent mere for bilforsikringer i gennemsnit end de øvre middelklasse indkomst enkeltpersoner, der bor i hvide kvarterer-en forskel på $ 1.396!

Det er forfærdeligt! Hvad gør forsikringsselskaber har at sige til sig selv?

I det store og har forsikringsbranchen aldrig indrømmede, at sorte amerikanere betale mere for bilforsikringer. I virkeligheden er de ofte ligefrem defensiv … og offensiv. I 2014, den nationale sammenslutning af gensidige forsikringsselskaber sendt et brev til Forbundsrepublikken forsikringsinstitution der insinueret sorte amerikanere har råd til at betale mere for bilforsikringer, fordi … vente på det … de bruge penge på deres kæledyr, legetøj, alkohol, tobak , og registreringsudstyr, som normale mennesker, ofte gør:

” … data viser, at husstande i de to laveste kvintiler brugt nær så meget på alkohol og tobaksvarer kombineret som på bilforsikringer, og at de har brugt mere på lyd og visuel (A / V) udstyr og tjenester end på bilforsikringer. ..Vi vil forelægge, at den procentdel af husstandsindkomsten brugt af mindretal forbrugere på bilforsikringer synes at være rimelig i forhold til den procentdel af indkomsten brugt til ikke-essentielle varer,” forsikringskoncernen skrev.

Inkluderet i den ikke-essentielle liste var kæledyr og legetøj.

Med andre ord, forsikringsselskaber synes at mene det er ok at opkræve sorte amerikanere mere for bilforsikring uden anden end det faktum, at sorte amerikanere bruge penge på andre ting årsag.

Som svar på den tidligere nævnte undersøgelse, J. Robert Hunter, den organisationens direktør for Forsikring sagde :

”Forskellene prisfastsættelse for statsligt mandat minimum auto forsikringsdækning citeret for chauffører i primært afrikansk-amerikanske samfund er svært at forstå aktuarmæssigt og ser meget gerne uretfærdig diskrimination.”

Det lyder virkelig dårlig, men dette er blot én undersøgelse. Er der andre beviser på dette problem?

Desværre, ja. En analyse udgivet i 2017 af Consumer Reports og ProPublica fandt, at i Californien, Illinois, Missouri, og Texas, præmierne er stadig højere i mindretal kvarterer i almindelighed, ikke kun African American dem.

Rachel Goodman, et personale advokat i American Civil Liberties Union racemæssige retfærdighed program, forudsat en skarp påmindelse om, at disse resultater passer til en større, systemisk problem i vores land: ”Disse resultater passer ind i et mønster, som vi ser alt for ofte-racemæssige forskelle angiveligt skyldes forskelle i risiko, men denne begrundelse falder fra hinanden, når vi bore ned i data,”sagde hun.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.