Hvorfor Minoriteter betale mer for bil forsikring?

Home » Insurance » Hvorfor Minoriteter betale mer for bil forsikring?

 Hvorfor Minoriteter betale mer for bil forsikring?

Rasisme og rasediskriminering har eksistert i århundrer. I tiårene siden borgerrettsbevegelsen begynte, ting har definitivt blitt bedre for minoritetsgrupper og folk av farge på mange måter. Men diskriminering eksisterer fortsatt, selv på steder, ville du aldri forvente. Selv i 2018, svarte amerikanere betale mye mer enn hvite amerikanere for noe som er lovpålagt i nesten hver eneste stat: bilforsikring.

Det er trist, men det er sant. De siste årene har amerikanske nabolag blitt mer rasistisk segregert . Afro-amerikanere som bor i overveiende svart nabolag betaler en pris som et resultat, bokstavelig talt: En banebrytende studie utført av Consumer Federation of America i 2015 fant at gode sjåfører som bor i afroamerikanske nabolag er belastet mye mer enn sjåfører som bor i hvitt lokalsamfunn-mye mer. Sjåfører som bor i disse samfunnene er i gjennomsnitt siterte premiene som er 70 prosent dyrere enn premiene for sjåfører som bor i hvite samfunn-et gjennomsnitt på $ 438 dollar per år mer.

Er dette fordi African American fellesskap er mer farlig?

I motsetning til populære (og rasistisk?) Tro, rase makeup av et nabolag på egen hånd ikke i det hele tatt finne ut hvor mye kriminalitet eksisterer i et nabolag. Ja, lavere inntekt nabolag er ofte mer sannsynlig å ha mer kriminalitet.

Men når du kontrollerer for inntekt og befolkningstetthet, hvite og svarte nabolag har i hovedsak de samme kriminalitet . Ovennevnte studie fant at selv når regnskap for befolkningstetthet og inntekt, sjåfører som bor i svarte nabolag belastet mye mer.

Er dette fordi afrikanske amerikanere er ofte dårligere enn hvite?

Det er sant at fattigdomsraten blant afro-amerikanere er mer enn det dobbelte av fattigdom for hvite amerikanere .

Men dette forklarer ikke funnene på all-særlig fordi velstående afro-amerikanere er sannsynlig å betale enda mer av en pris for å leve i svarte nabolag enn fattigere afro-amerikanere: Rapporten fant at øvre middels inntekt svarte som bor i svarte nabolag betalt en full 194 prosent mer for bilforsikring i gjennomsnitt enn øvre middelklasse inntekt enkeltpersoner som bor i hvitt nabolag-en forskjell på $ 1396!

Det er fryktelig! Hva gjør forsikringsselskaper har å si for seg selv?

Av og store, har forsikringsbransjen aldri innrømmet at svarte amerikanere betale mer for bilforsikring. Faktisk, de er ofte rett og slett defensiv … og støtende. I 2014, National Association of gjensidige forsikringsselskaper sendte et brev til Federal Insurance Office som insinuerte svarte amerikanere har råd til å betale mer for bilforsikring fordi … vent på det … de bruker penger på sine kjæledyr, leker, alkohol, tobakk og opptaksutstyr, som normale mennesker, ofte gjør:

” … data indikerer at husholdningene i de to laveste kvintilene brukt nesten like mye på alkohol og tobakk kombinert som på bil forsikring, og at de brukte mer på lyd og visuelle (A / V) utstyr og tjenester enn på bil forsikring. ..vi vil sende at andelen av husholdningenes inntekt brukt av minoritets forbrukere på bil forsikring synes å være rimelig i forhold til andel av inntekt brukt på ikke-essensielle varer,” forsikringen gruppen skrev.

Inkludert i den ikke-essensielle listen var dyr og leker.

Med andre ord, forsikringsselskaper synes å tro det er greit å lade svarte amerikanere mer for bilforsikring for ingen annen grunn enn det faktum at svarte amerikanere bruke penger på andre ting.

Som svar på den tidligere nevnte studien, J. Robert Hunter, den organisasjonens direktør for Insurance sa :

“De prisforskjellene for state-mandat minimum Bilforsikring dekning sitert for sjåførene i hovedsak afrikansk-amerikanske samfunn er vanskelig å lodde aktuariell og ser ut som usaklig forskjellsbehandling.”

Det høres virkelig ille, men dette er bare ett Study. Er det andre tegn på dette problemet?

Dessverre, ja. En analyse utgitt i 2017 av Consumer Reports og ProPublica fant at i California, Illinois, Missouri og Texas, premiene er fortsatt høyere i minoritets nabolag generelt, ikke bare afrikanske amerikanske.

Rachel Goodman, en stab advokat i American Civil Liberties Union sin rase rettferdighet program, gitt en sterk påminnelse om at disse funnene passe en større, systemisk problem i vårt land: “Disse resultatene passe inn i et mønster som vi ser altfor ofte rasemessige forskjeller angivelig skyldes forskjeller i risiko, men at begrunnelsen faller fra hverandre når vi borer ned i dataene,”sa hun.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.