Investiția fracționară: Începeți în piață fără mult de bani

Home » Investing » Investiția fracționară: Începeți în piață fără mult de bani

 Investiția fracționară: Începeți în piață fără mult de bani

Știi că vrei să începe să investească, și poate că ai ochii pe anumite stocuri specifice, care credeți că sunt promițătoare. Dar când te uiți la unele dintre prețurile acțiunilor acolo, dintr-o dată nu pare să fie greu de realizat. Multe companii cotate la bursă au prețul acțiunilor la nord de 100 $, iar unele, cum ar fi Amazon si Alfabetul Inc (societatea-mamă a Google), sunt peste 1.000 $. Cum trebuia să investească dacă nu vă puteți permite să cumpere chiar și o singură cotă?

Vestea bună este că nu trebuie să cumpere o întreagă cotă de la un moment dat. O strategie numita de investiții fracționată vă permite să cumpere porțiuni de o parte. Iată cum funcționează.

Ce este un fracțional Spune-le prietenilor?

După cum probabil ați dedus, o parte fracționată este o fracțiune de o parte completă. În funcție de compania care investiți sau brokerul utilizați, este posibil să cumpere o parte a unei acțiuni. Deci, în cazul în care o parte costa 100 $, și aveți doar $ 25 la investească, ar putea fi în măsură să de o pătrime din o parte. Încă ajunge să investească în companie, dar nu trebuie să așteptați până când ați salvat suficient pentru a cumpăra un stoc întreg.

parts fracționale rezultă și din splitarea acțiunilor și fuziuni și achiziții. Cu toate acestea, dacă nu dețineți deja stoc într-o companie care se oferă o ruptură, sau care este implicată într-o altă tranzacție, aceste metode de obținere a acțiunilor fracționare, probabil, nu se aplică.

Una dintre cele mai simple moduri de a achiziționa acțiuni fracționare este prin intermediul unor planuri de dividend reinvestirea.

Dacă primiți dividende pe un stoc, un fond mutual, sau ETF, unii brokeri și companii au planuri automate care reinvestesc aceste dividende pentru a cumpăra mai multe acțiuni. În multe cazuri, s-ar putea primi 15 $ în dividende. Reinvestirea dividendelor se va cumpăra în mod automat acțiuni parțiale, în funcție de prețul curent.

Beneficiile de a investi fracționară

Atunci când investiți utilizați acțiuni fracționare, beneficiați de flexibilitate și eficiență. Puteți începe să câștigați întoarce pe banii mai devreme. În funcție de broker utilizați, iar companiile la care aveți acces, este chiar posibil să înceapă să investească cu cât mai puțin de 5 $, atunci când angaja o strategie de investiții fracționată. După cum știți, mai devreme de a începe să investească (și profitând de întoarce compoundare), mai bine vă aflați pe termen lung.

În plus, cu investiții fracționată, aveți o șansă de a investi în companii care s-ar putea să nu fie în măsură să permite. Mulți dintre noi nu se poate cumpăra doar o parte din cel mai mare stoc de preț. investiții fracționară vă oferă posibilitatea de a deține o mică bucată de astfel de societăți-și beneficiază într-o mică măsură de succesul lor.

Folosindu-se de planuri de reinvestire de dividende poate fi o modalitate deosebit de eficient pentru a construi portofoliul cu investiții fracționată. Un dividend este o parte din profit a unei companii. Veți primi o plată în funcție de cât de multe acțiuni dețineți. Dacă vă permite reinvestirea automată, cumperi mai multe acțiuni cu fiecare plată a dividendelor. Și, după cum ați cumpăra mai multe acțiuni fracționare cu dividende, crește dimensiunea următoarea plată.

Este un ciclu de auto-perpetuare care beneficiază un pic la un moment dat.

Cum de a cumpăra acțiuni fracționale

Mulți brokeri discount online care oferă planuri automate de investiții, de asemenea, vă permit să participe la investiții fracționată. Dacă sunteți de acord să investească o sumă fixă ​​de bani în fiecare lună, brokerul va cumpăra în mod automat cât mai mult posibil (pe baza prețului) la alegere a individului, ETF, sau acțiuni ale fondurilor mutuale. Asta ar putea însemna acțiuni fracționare în cazul în care suma investi nu este suficient pentru a cumpăra o cotă completă.

Aflați dacă brokerul on-line de alegere permite pentru a investi fracționată. Dau seama, însă, că multe dintre aceste platforme va permite numai dacă vă înscrieți pentru un plan automat. Dacă tranzactionati ocazional, este posibil să nu fie în măsură să cumpere o fracțiune de o parte.

Puteți obține, de asemenea, a început cu robo-consilieri și start-up-fracționare, care fac mai ușor pentru tine de a investi atunci când aveți doar câțiva dolari pe lună.

Companii precum Îmbunătățire, Motif, Stash și Stocurilor toate oferă investiții fracționată.

Dacă sunteți doar la început ca un investitor, deși, s-ar putea avea sens să înceapă cu fonduri de index, cum ar fi ETF-S & P 500. Deși nu este chiar la fel ca și deține Apple sau (societatea-mamă a Google) stoc Alfabet Inc., a investi într-un fond de index, care include aceste stocuri vă permite să beneficieze de creșterea pe care stocului. În plus, beneficiați de performanța unui brazdă mai largă a pieței, mai degrabă decât vizionarea portofoliul trăiesc sau mor de modul în care o mână de stocuri efectua.

Utilizați acțiuni fracționată, pentru a începe să investească astăzi, construirea unei baze pentru portofoliul dumneavoastră. Pe măsură ce aflați mai multe despre a investi și de a începe să vedeți întoarce, puteți tweak strategia pentru a include diferite tipuri de active, și chiar începe să cumpere acțiuni întregi de unele dintre stocurile mai scumpe.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.