Kuinka paljon sinun pitäisi vetäytyä teidän eläkkeelle tilejä?

Home » Retirement » Kuinka paljon sinun pitäisi vetäytyä teidän eläkkeelle tilejä?

 Kuinka paljon sinun pitäisi vetäytyä teidän eläkkeelle tilejä?

Vuodesta 1994, jolloin William P. Bengen julkaisi hänen tutkimus osoittaa, että eläkeläinen voi peruuttaa noin 4% hänen eläkkeelle salkun, säädä vuodessa inflaation, ja silti on riittävä varmuus selviäisi rahansa, tämä ohje on tullut jokseenkin alan standardia turvallisen eläkkeelle poistonopeudessa. Mutta, kuten mikä tahansa muu nyrkkisääntö, tiettyjä ongelmia on esitetty, kun ohjaus on tarkastella lähemmin.

Katsotaanpa katsomaan joidenkin nykyisten ajatellut turvallinen poistotili poistonopeudessa.

Turvallinen vetonopeuksi: More Than nyrkkisääntö?

Michael Kitces jaettu taloudellinen neuvonantaja yhteisö ratkaiseminen Paradox – Onko turvallista Keskeyttämisprosentti joskus liian turvallista? (Toukokuu 2008), skenaario, jossa kaksi pariskuntaa identtisillä salkut eläkkeelle vuoden välein voi johtaa yllättäviin ja paradoksaaliselta tuloksia riippuen siitä, mitä tapahtuu markkinoilla kyseisinä vuosina parit eläkkeelle. Jos markkinat lisätä tai vähentää merkittävästi vuoden aikana kun yksi pari eläkkeelle mutta toinen ei ole, jokainen pari todennäköisesti neuvotaan varsin erilaisten turvallisen peruuttamista erinä loppuelämänsä perustuu 4%: n sääntö käyttöön Bengen, vaikka suhteellisen, suositellun peruuttamisesta määrät ovat ristiriitaisia. Tämä tapahtuu siitä huolimatta, joilla on sama lähtö- salkun.

Alle 4%: n sääntö, vain ajoituksesta eläkeikää ja pariskunnan tilin arvo aikaan eläkkeelle sanelee dramaattinen ero ehdotti kestävän elintasoa. Ilman muita näkökohtia esittämisestä, 4% sääntö vain yksinkertaisesti ei anna kova ja nopea vastaus, jonka kestävälle tasolle eläketulon.

Se on vaan lähtökohta. Mieti pari, esimerkiksi eläkkeelle jäänyt juuri ennen laskevilla markkinoilla vuoden 2008 finanssikriisin. Mukaan 4%: n sääntö, ne olisi voitava kohtuudella nostaa saman verran he vetäytyivät edellisvuodesta, inflaatiokorjattu. Mutta onko se noston määrästä vielä kestävällä jälkeen osuma salkun otti vuonna 2008? Kysymys ei yksinkertaisesti ole vastannut 4%: n sääntö yksin.

Joten, mikä on turvallinen Eläke nostosumma?

Ei varma riskitön ratkaisu turvalliseen poistonopeudessa olemassa. Jokainen ehdotus on joko riski, että vietät liikaa liian nopeasti ja loppuvat tai että kulutat liian vähän ja, myöhemmällä iällä, pettyvät et kuluttaa enemmän aikaisemmin eläkkeellä. Yksi vaihtoehto ehdotus on käyttää 4% sääntö lähtökohtana, otettaisiin huomioon joitakin keskeisiä tekijöitä, jotka voivat opastaa sinut viettää enemmän tai vähemmän jonakin vuonna aikana eläkkeelle, kuten seuraavat:

  • Terveydelle saattaa laskea vanhetessa. Harkitse menoja enemmän alussa eläkkeelle kohteita, kuten matka- ja loma tietäen, että matka budjetin varhain eläkkeelle voi hyvinkin joutua uudelleen oman terveydenhuollon budjetin myöhemmin eläkkeelle.
  • Markkinat voivat ottaa vakavan taantuman pian eläkkeelle.  Jos näin käy, koska se teki eläkeläisiä juuri ennen 2008, harkitse ratcheting takaisin menoja alkuvuosina anna investointeihin mahdollisuuden palata sen sijaan ymmärtämättä menetys myymällä suhteellisessa alhaisimmillaan.
  • Voit elää kauemmin live odote.  Nykyään monet eläkeläiset elävät pitkälle heidän luvun ja muiden on otettava ylimääräisiä kustannuksella pidempi yhdessä muiden budjetin tappajat kuten pitkäaikaishoitoon. Suojautuakseen riskiä outliving oman omaisuuden, harkitse torjuntaa mahdollisuutta ostamalla heti alkavaa eläkettä tai pitkäikäisyys vuosimaksun varmistaa, että olet kattaa. Pitkäaikaishoidon vakuutus on myös pohtia.

Eläkkeelle peruuttaminen hinnat eivät varma asia

Vaikka tämä vähän tietoa, voit todennäköisesti nähdä, miksi se on lähes mahdotonta antaa täsmällisiä ohjeita, kuinka paljon voit varaa kuluttaa tietyn vuoden aikana eläkkeelle.

On yksinkertaisesti liian paljon tuntemattomia muuttujia. Silti, kun ihmiset kaipaavat yksinkertaistamista yhä monimutkaisempia käsite eläkkeelle, nyrkkisääntöjä voi olla hyödyllistä. Itse pyrin aloittaa 4% yksi päivä, tietäen on olemassa joukko muuttujia, joista monet En voi hallita, jotka saattavat muuttaa lopullista menojen suhde vuodesta toiseen. Reevaluating portfolio ja budjetti on yksinkertaisesti osa yhtälöä vuosittain.

Bottom Line

Määrittämisen turvallinen eläketulon perustuu kiinteistökannan arvosta ei vain ole niin yksinkertainen kuin yksi poistonopeudessa. Mutta seurattava salkkusi ja menoja, mahdollisesti pätevä taloudellinen neuvonantaja teidän puolella, voi antaa sinulle luottamusta viettää mukavasti kohteet todella haluavat ajoituksen kanssa on järkeä antanut yleisten tavoitteiden eläkkeelle. Ehkä tärkein eläketulon suunnittelu strategia ottaa on luoda suunnitelma, ennen kuin aloitat hyödyntämällä eläkkeelle investointeja.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.