Mennyibe Rent a töltés Bérlők

Home » Real Estate » Mennyibe Rent a töltés Bérlők

5 tipp, hogy beállíthatja a megfelelő árat

Mennyibe Rent a töltés Bérlők

Díjszabás a bérleti rendesen segít vonzzák a bérlőket, ha van egy üresedés a tulajdon. Nehéz lehet eldönteni, hogy mennyit kell tölteni, mert azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb pénzt, de akkor is, nem szeretné, hogy az ár olyan magas, hogy tartja a leendő bérlők hív. Ismerje meg az öt tipp, ami segít eldönteni, hogy mennyit kell tölteni.

1. Felszerelés segít meghatározni Jobb kiadó

Ne állítsa a standard ár a minden egy hálószoba, vagy állítsa egy szabványos ára közötti különbség egy hálószoba és két hálószoba.

Hacsak nem pontosan ugyanaz, ez a stratégia fogja bántani a végén. Meg kell tölteni kissé eltérő díjak alapján, hogy mennyire kívánatos a készülék.

Állítsa be a kiadó alapul:

  • Részletek – lakások kertre néző kívánatosabb, mint azok, kilátással a parkolóban.
  • Frissítés -Units frissített készülékek, parkettás vagy egyéb kényelmi kívánatosabb, mint azoknál, akik nem.
  • Alapterületét – Egy 1000 négyzetméteres hálószoba kívánatosabb, mint egy 700 négyzetméteres egy hálószoba.
  • Layout – Railroad stílusú apartmanok kevésbé kívánatos, mint a többi elrendezés.
  • Padlószint – Az emeletek kívánatos. A kivétel egy sétát, ahol miután a harmadik emeleten, akkor meg kell kezdeni árának csökkentésével, mert az emberek nem akarnak menni felfelé és lefelé az összes lépcsőn.
  • Egy extra szekrény, erkély vagy ablak teszi a készülék több kívánatos.

Például:

Van egy ház, két egy hálószobás lakás kiadó.

Egy egység a földszinten, a másik egység, a második emeleten. Az egység azonos kivéve azt a tényt, hogy ezek a különböző szinteken, és az egység, a második emeleten van egy plusz tároló szekrény.

Azt gondolhatja, hogy beállítása azonos bérleti díj mindkét egység lenne értelme, de ez nem így van.

A leendő bérlők, akik látni mindkét egység ugrik a második emeleten egység az extra szekrényben, mert úgy gondolják, hogy egyre több a pénzük. Töltés egy extra 5-10 dollárt egy hónapban a második emeleten egység lenne indokolt.

2. Verseny Segít mennyi Rent a töltés

Nézze meg a helyi újságokban és online hirdetések lakások a területen, amelyek hasonlóak a tiéd. Ez ad ön egy eszme, a haladó kiadó a területen. Ezt egy pár hétig. Nyomon követni, amely lakások egyre bérelt gyorsan, ami lakások csökkentették a bérleti díjat, és melyek azok már szerepel több hétig.

Ha azt látja, több földesurak a piacon kínál bérleti ösztönzők vonzzák a bérlőket, mint például egy ingyenes TV, az azt jelentheti, hogy a terület túltelítettnek szállások, és nem lehet tudni, hogy a kiadó azt szeretné.

Lehet, hogy szeretné, hogy menjen nézd meg néhány, a lakások személyesen, és hasonlítsa össze őket a készülék. Kérdezd meg a földesúr, ha van egy csomó érdekes az ingatlan. Azt is meg kell beszélni Realtors vagy más földesurak a területet, hogy mit gondolnak a tisztességes árat a készülék. Miután megnézte ezeket a tényezőket, akkor állítsuk be a kiadó kell.

3. A jobb Rent Vonzza Bérlők

Van valaki jön, hogy nézd meg az ingatlan? Ha nem, akkor az ára a bérleti lehet a hibás. Ha a bérleti díj túl magas, vagy túl alacsony, a leendő bérlők elkerül.

Bár az emberek gyakran egyenlőségjelet tesznek a magasabb ár állapot, ha a lakásban nincs hely vagy felszerelve biztonsági másolatot készíteni a magasabb ára, a leendő bérlők nem kívánnak látni a tulajdon. Ha a bérleti ára túl alacsony a terület, akár hiszed, akár nem, az emberek nem jönnek, mert azt gondolják, hogy valami baj van az ingatlan. Ahhoz, hogy sikeresek, mint egy földesúr, akkor meg kell találni a tökéletes áron.

4. A piaci kereslet határozza meg, a jobb kiadó

Ön nem csak meg egy egyszeri ár a bérleti és akkor felejtsd el. Meg kell állandóan nézni a piacon, és állítsa be a kiadó igény szerint.

Például, ha a gazdaság rossz, a kereslet a bérleti mehet fel, mert az emberek már nem tudják otthonukat, és kénytelen bérelni helyett. A rossz gazdasági is okozhat nagyobb a kereslet a kisebb, olcsóbb lakások mert az emberek meg kell építenie. Egy másik példa a, a nyáron, a kereslet a nagyobb lakások nagyobb lehet, mivel a családok igyekeznek mozogni, mielőtt a tanév kezdődik.

Az alapvető szabály az, amikor egyre nagyobb az igény az adott egység, akkor a díjat magasabb bérleti díj. Ha kevesebb a kereslet, akkor lehet, hogy csökkentse a bérleti vonzzák a bérlőket.

5. A megfelelő Kiadó vezet a nyereség

Mindenkinek más a cél, amikor tulajdonuk. Függetlenül attól, hogy a vágy, a jobb bérleti kell, legalább, legyen elég, hogy fedezze az összes költség az ingatlan. A bérleti díj ki kell terjednie:

  • Az PITI jelzálog kifizetése (ha van),
  • Karbantartás és javítások az ingatlan és
  • Vacancy költségeket.
  • Ezen felül, a földesurak képes lehet tenni, hogy átlagosan nulla hat százaléka a bérleti díj a zsebében minden hónapban, mint a profit.

Tartsuk észben, hogy sok a tulajdonosok, különösen a nagy jelzálog vagy építési hitel, nem látja a tényleges eredményt, amíg eladják tulajdonság, vagy amíg az általuk birtokolt ingatlan hosszú távon. Függetlenül attól, ha a készülék nem részesül, akkor valamilyen módon minden hónapban (kifizető le a jelzálog, aratás adókedvezmények, amivel pénzt közvetlenül a zsebében), akkor nem állította be a jobb kiadó, vagy ami még rosszabb, már több mint befektetik a tulajdon.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.