Mennyibe Rent a töltés Bérlők

Home » Real Estate » Mennyibe Rent a töltés Bérlők

5 tipp, hogy beállíthatja a megfelelő árat

Mennyibe Rent a töltés Bérlők

Díjszabás a bérleti rendesen segít vonzzák a bérlőket, ha van egy üresedés a tulajdon. Nehéz lehet eldönteni, hogy mennyit kell tölteni, mert azt szeretnénk, hogy a lehető legtöbb pénzt, de akkor is, nem szeretné, hogy az ár olyan magas, hogy tartja a leendő bérlők hív. Ismerje meg az öt tipp, ami segít eldönteni, hogy mennyit kell tölteni.

1. Felszerelés segít meghatározni Jobb kiadó

Ne állítsa a standard ár a minden egy hálószoba, vagy állítsa egy szabványos ára közötti különbség egy hálószoba és két hálószoba.

Hacsak nem pontosan ugyanaz, ez a stratégia fogja bántani a végén. Meg kell tölteni kissé eltérő díjak alapján, hogy mennyire kívánatos a készülék.

Állítsa be a kiadó alapul:

  • Részletek – lakások kertre néző kívánatosabb, mint azok, kilátással a parkolóban.
  • Frissítés -Units frissített készülékek, parkettás vagy egyéb kényelmi kívánatosabb, mint azoknál, akik nem.
  • Alapterületét – Egy 1000 négyzetméteres hálószoba kívánatosabb, mint egy 700 négyzetméteres egy hálószoba.
  • Layout – Railroad stílusú apartmanok kevésbé kívánatos, mint a többi elrendezés.
  • Padlószint – Az emeletek kívánatos. A kivétel egy sétát, ahol miután a harmadik emeleten, akkor meg kell kezdeni árának csökkentésével, mert az emberek nem akarnak menni felfelé és lefelé az összes lépcsőn.
  • Egy extra szekrény, erkély vagy ablak teszi a készülék több kívánatos.

Például:

Van egy ház, két egy hálószobás lakás kiadó.

Egy egység a földszinten, a másik egység, a második emeleten. Az egység azonos kivéve azt a tényt, hogy ezek a különböző szinteken, és az egység, a második emeleten van egy plusz tároló szekrény.

Azt gondolhatja, hogy beállítása azonos bérleti díj mindkét egység lenne értelme, de ez nem így van.

A leendő bérlők, akik látni mindkét egység ugrik a második emeleten egység az extra szekrényben, mert úgy gondolják, hogy egyre több a pénzük. Töltés egy extra 5-10 dollárt egy hónapban a második emeleten egység lenne indokolt.

2. Verseny Segít mennyi Rent a töltés

Nézze meg a helyi újságokban és online hirdetések lakások a területen, amelyek hasonlóak a tiéd. Ez ad ön egy eszme, a haladó kiadó a területen. Ezt egy pár hétig. Nyomon követni, amely lakások egyre bérelt gyorsan, ami lakások csökkentették a bérleti díjat, és melyek azok már szerepel több hétig.

Ha azt látja, több földesurak a piacon kínál bérleti ösztönzők vonzzák a bérlőket, mint például egy ingyenes TV, az azt jelentheti, hogy a terület túltelítettnek szállások, és nem lehet tudni, hogy a kiadó azt szeretné.

Lehet, hogy szeretné, hogy menjen nézd meg néhány, a lakások személyesen, és hasonlítsa össze őket a készülék. Kérdezd meg a földesúr, ha van egy csomó érdekes az ingatlan. Azt is meg kell beszélni Realtors vagy más földesurak a területet, hogy mit gondolnak a tisztességes árat a készülék. Miután megnézte ezeket a tényezőket, akkor állítsuk be a kiadó kell.

3. A jobb Rent Vonzza Bérlők

Van valaki jön, hogy nézd meg az ingatlan? Ha nem, akkor az ára a bérleti lehet a hibás. Ha a bérleti díj túl magas, vagy túl alacsony, a leendő bérlők elkerül.

Bár az emberek gyakran egyenlőségjelet tesznek a magasabb ár állapot, ha a lakásban nincs hely vagy felszerelve biztonsági másolatot készíteni a magasabb ára, a leendő bérlők nem kívánnak látni a tulajdon. Ha a bérleti ára túl alacsony a terület, akár hiszed, akár nem, az emberek nem jönnek, mert azt gondolják, hogy valami baj van az ingatlan. Ahhoz, hogy sikeresek, mint egy földesúr, akkor meg kell találni a tökéletes áron.

4. A piaci kereslet határozza meg, a jobb kiadó

Ön nem csak meg egy egyszeri ár a bérleti és akkor felejtsd el. Meg kell állandóan nézni a piacon, és állítsa be a kiadó igény szerint.

Például, ha a gazdaság rossz, a kereslet a bérleti mehet fel, mert az emberek már nem tudják otthonukat, és kénytelen bérelni helyett. A rossz gazdasági is okozhat nagyobb a kereslet a kisebb, olcsóbb lakások mert az emberek meg kell építenie. Egy másik példa a, a nyáron, a kereslet a nagyobb lakások nagyobb lehet, mivel a családok igyekeznek mozogni, mielőtt a tanév kezdődik.

Az alapvető szabály az, amikor egyre nagyobb az igény az adott egység, akkor a díjat magasabb bérleti díj. Ha kevesebb a kereslet, akkor lehet, hogy csökkentse a bérleti vonzzák a bérlőket.

5. A megfelelő Kiadó vezet a nyereség

Mindenkinek más a cél, amikor tulajdonuk. Függetlenül attól, hogy a vágy, a jobb bérleti kell, legalább, legyen elég, hogy fedezze az összes költség az ingatlan. A bérleti díj ki kell terjednie:

  • Az PITI jelzálog kifizetése (ha van),
  • Karbantartás és javítások az ingatlan és
  • Vacancy költségeket.
  • Ezen felül, a földesurak képes lehet tenni, hogy átlagosan nulla hat százaléka a bérleti díj a zsebében minden hónapban, mint a profit.

Tartsuk észben, hogy sok a tulajdonosok, különösen a nagy jelzálog vagy építési hitel, nem látja a tényleges eredményt, amíg eladják tulajdonság, vagy amíg az általuk birtokolt ingatlan hosszú távon. Függetlenül attól, ha a készülék nem részesül, akkor valamilyen módon minden hónapban (kifizető le a jelzálog, aratás adókedvezmények, amivel pénzt közvetlenül a zsebében), akkor nem állította be a jobb kiadó, vagy ami még rosszabb, már több mint befektetik a tulajdon.