Miért kisebbségek többet fizetni a Car Insurance?

Home » Insurance » Miért kisebbségek többet fizetni a Car Insurance?

 Miért kisebbségek többet fizetni a Car Insurance?

Rasszizmus és a faji megkülönböztetés századok óta léteznek. Az évtizedek óta, a polgárjogi mozgalom kezdődött, a dolgok határozottan jobbak lettek a kisebbségi csoportok és emberek a szín sok. De a megkülönböztetés még mindig létezik, még olyan helyeken is, akkor soha nem számíthat. Még 2018-ban, a fekete amerikaiak sokkal többet fizetni, mint a fehér amerikaiak valamit, ami a törvény által előírt szinte minden állam: a gépjármű-biztosítás.

Ez szomorú, de igaz. Az elmúlt években az USA városrészek váltak faji elkülönítést . Afro-amerikaiak, akik élnek a túlnyomórészt fekete negyedekben olyan árat fizetnek ennek eredményeként, a szó szoros értelmében: A úttörő tanulmány által végzett Fogyasztói Szövetség of America 2015-ben megállapította, hogy a jó vezetők, akik élnek az afrikai-amerikai negyedekben felszámolásra sokkal több, mint a járművezetők, akik élnek a fehér közösségek, sokkal több. Járművezetők, akik élnek ezek a közösségek átlagosan idézett díjak, amelyek 70 százalékkal drágább, mint díjak vezetők számára, akik élnek a fehér közösség-átlagosan $ 438 dollárt évente több.

Is This Mivel afroamerikai közösségek veszélyesebb?

Ellentétben a népszerű (és rasszista?) Hit, a faji smink a környék önmagában egyáltalán nem határozza meg, hogy mennyi bűncselekmény létezik egy olyan környéken. Igen, az alacsonyabb jövedelmű környékeken gyakran nagyobb valószínűséggel, hogy több bűncselekmény.

De ha ellenőrzik a jövedelem és a népsűrűség, a fehér és a fekete negyedekben lényegében azonos a bűnözési arány . A fenti tanulmány megállapította, hogy még ha leszámítjuk a népsűrűség és a jövedelem, a járművezetők, akik élnek a fekete negyedekben felszámolásra sokkal több.

Is This Mivel az afro-amerikaiak gyakran rosszabb, mint a fehérek?

Igaz, hogy a szegénységi ráta afroamerikaiak körében több mint kétszerese a szegénységi ráta fehér amerikaiak .

De ez nem magyarázza a megállapítások egyáltalán, különösen, mert a tehetősebb afrikai amerikaiak valószínűleg fizetni még több mint árát élő fekete negyedekben, mint a szegényebb afrikai amerikaiak: a jelentés megállapította, hogy a felső-közepes jövedelmű feketék, akik élnek a fekete negyedekben fizetett teljes 194 százalékkal több autó biztosítási átlagosan, mint a felső-közepes jövedelmű élő személyek fehér negyedekben-különbség $ 1396!

Ez szörnyű! Mit Biztosítók kell mondanom maguknak?

Nagyjából, a biztosítási ágazat soha nem ismerte el, hogy a fekete amerikaiak többet fizetni a gépjármű-biztosítás. Sőt, gyakran egyenesen védekező és támadó …. 2014-ben a National Association of Kölcsönös Biztosítók levelet küldött a szövetségi biztosítási hivatal, hogy célozgatott a fekete amerikaiak engedheti meg magának, hogy többet fizetni a gépjármű-biztosítás, mert … várni rá … ők pénzt költeni a háziállatok, játékok, alkohol, dohány , és a menetíró készülék, mint a normális emberek, gyakran:

”… adatokból kiderül, hogy a háztartások a két legalacsonyabb kvintilisek töltött majdnem annyi az alkohol és dohánytermékek kombinálható a gépjármű-biztosítás, és hogy többet költöttek az audiovizuális (A / V) berendezések és szolgáltatások, mint a gépjármű-biztosítás. ..we fog benyújtani, hogy a százalékos háztartási jövedelem költött kisebbségi fogyasztók gépjármű-biztosítás ésszerűnek tűnik képest a százalékos bevétel költött nem alapvető áruk „, a biztosítási csoport írta.

Tartalmazza a nem alapvető fontosságú lista voltak háziállatok és játékok.

Más szóval, a biztosítótársaságok úgy gondolják, hogy ez rendben van, hogy díjat a fekete amerikaiak többet gépjárműbiztosítás ok nélkül más mint az a tény, hogy a fekete amerikaiak pénzt költeni más dolog.

Válaszul a korábban említett tanulmány, J. Robert Hunter, a szervezet igazgatója Biztosítási mondta :

„Az árazás egyenlőtlenségeket állami megbízást minimum auto biztosítási fedezetet idézett vezetők elsősorban az afro-amerikai közösségek nehéz felfogni biztosításmatematikai és néz ki, mint az igazságtalan diszkriminációt.”

Ez úgy hangzik, nagyon rossz, de ez csak egy tanulmány. Van más bizonyíték ezt a problémát?

Sajnos, igen. Egy elemzés megjelent 2017-ben a Consumer Reports és ProPublica megállapította, hogy Kaliforniában, Illinois, Missouri és Texas díjak még mindig magasabb a kisebbségi környékeken általában, nem csak afroamerikai is.

Rachel Goodman, a személyzet ügyvéd az Amerikai Polgári Jogi Unió faji igazságosság program erőteljesen felhívta, hogy ezek a megállapítások illeszkednek egy nagyobb, szisztémás kérdés hazánkban: „Ezek az eredmények illeszkednek a mintázatban, hogy látjuk túl gyakran faji különbségek állítólag eltéréseiből adódnak kockázatot, de az igazolás szétesik, amikor lebontást az adatokat,”mondta.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.