Miért kisebbségek többet fizetni a Car Insurance?

Home » Insurance » Miért kisebbségek többet fizetni a Car Insurance?

 Miért kisebbségek többet fizetni a Car Insurance?

Rasszizmus és a faji megkülönböztetés századok óta léteznek. Az évtizedek óta, a polgárjogi mozgalom kezdődött, a dolgok határozottan jobbak lettek a kisebbségi csoportok és emberek a szín sok. De a megkülönböztetés még mindig létezik, még olyan helyeken is, akkor soha nem számíthat. Még 2018-ban, a fekete amerikaiak sokkal többet fizetni, mint a fehér amerikaiak valamit, ami a törvény által előírt szinte minden állam: a gépjármű-biztosítás.

Ez szomorú, de igaz. Az elmúlt években az USA városrészek váltak faji elkülönítést . Afro-amerikaiak, akik élnek a túlnyomórészt fekete negyedekben olyan árat fizetnek ennek eredményeként, a szó szoros értelmében: A úttörő tanulmány által végzett Fogyasztói Szövetség of America 2015-ben megállapította, hogy a jó vezetők, akik élnek az afrikai-amerikai negyedekben felszámolásra sokkal több, mint a járművezetők, akik élnek a fehér közösségek, sokkal több. Járművezetők, akik élnek ezek a közösségek átlagosan idézett díjak, amelyek 70 százalékkal drágább, mint díjak vezetők számára, akik élnek a fehér közösség-átlagosan $ 438 dollárt évente több.

Is This Mivel afroamerikai közösségek veszélyesebb?

Ellentétben a népszerű (és rasszista?) Hit, a faji smink a környék önmagában egyáltalán nem határozza meg, hogy mennyi bűncselekmény létezik egy olyan környéken. Igen, az alacsonyabb jövedelmű környékeken gyakran nagyobb valószínűséggel, hogy több bűncselekmény.

De ha ellenőrzik a jövedelem és a népsűrűség, a fehér és a fekete negyedekben lényegében azonos a bűnözési arány . A fenti tanulmány megállapította, hogy még ha leszámítjuk a népsűrűség és a jövedelem, a járművezetők, akik élnek a fekete negyedekben felszámolásra sokkal több.

Is This Mivel az afro-amerikaiak gyakran rosszabb, mint a fehérek?

Igaz, hogy a szegénységi ráta afroamerikaiak körében több mint kétszerese a szegénységi ráta fehér amerikaiak .

De ez nem magyarázza a megállapítások egyáltalán, különösen, mert a tehetősebb afrikai amerikaiak valószínűleg fizetni még több mint árát élő fekete negyedekben, mint a szegényebb afrikai amerikaiak: a jelentés megállapította, hogy a felső-közepes jövedelmű feketék, akik élnek a fekete negyedekben fizetett teljes 194 százalékkal több autó biztosítási átlagosan, mint a felső-közepes jövedelmű élő személyek fehér negyedekben-különbség $ 1396!

Ez szörnyű! Mit Biztosítók kell mondanom maguknak?

Nagyjából, a biztosítási ágazat soha nem ismerte el, hogy a fekete amerikaiak többet fizetni a gépjármű-biztosítás. Sőt, gyakran egyenesen védekező és támadó …. 2014-ben a National Association of Kölcsönös Biztosítók levelet küldött a szövetségi biztosítási hivatal, hogy célozgatott a fekete amerikaiak engedheti meg magának, hogy többet fizetni a gépjármű-biztosítás, mert … várni rá … ők pénzt költeni a háziállatok, játékok, alkohol, dohány , és a menetíró készülék, mint a normális emberek, gyakran:

”… adatokból kiderül, hogy a háztartások a két legalacsonyabb kvintilisek töltött majdnem annyi az alkohol és dohánytermékek kombinálható a gépjármű-biztosítás, és hogy többet költöttek az audiovizuális (A / V) berendezések és szolgáltatások, mint a gépjármű-biztosítás. ..we fog benyújtani, hogy a százalékos háztartási jövedelem költött kisebbségi fogyasztók gépjármű-biztosítás ésszerűnek tűnik képest a százalékos bevétel költött nem alapvető áruk „, a biztosítási csoport írta.

Tartalmazza a nem alapvető fontosságú lista voltak háziállatok és játékok.

Más szóval, a biztosítótársaságok úgy gondolják, hogy ez rendben van, hogy díjat a fekete amerikaiak többet gépjárműbiztosítás ok nélkül más mint az a tény, hogy a fekete amerikaiak pénzt költeni más dolog.

Válaszul a korábban említett tanulmány, J. Robert Hunter, a szervezet igazgatója Biztosítási mondta :

„Az árazás egyenlőtlenségeket állami megbízást minimum auto biztosítási fedezetet idézett vezetők elsősorban az afro-amerikai közösségek nehéz felfogni biztosításmatematikai és néz ki, mint az igazságtalan diszkriminációt.”

Ez úgy hangzik, nagyon rossz, de ez csak egy tanulmány. Van más bizonyíték ezt a problémát?

Sajnos, igen. Egy elemzés megjelent 2017-ben a Consumer Reports és ProPublica megállapította, hogy Kaliforniában, Illinois, Missouri és Texas díjak még mindig magasabb a kisebbségi környékeken általában, nem csak afroamerikai is.

Rachel Goodman, a személyzet ügyvéd az Amerikai Polgári Jogi Unió faji igazságosság program erőteljesen felhívta, hogy ezek a megállapítások illeszkednek egy nagyobb, szisztémás kérdés hazánkban: „Ezek az eredmények illeszkednek a mintázatban, hogy látjuk túl gyakran faji különbségek állítólag eltéréseiből adódnak kockázatot, de az igazolás szétesik, amikor lebontást az adatokat,”mondta.