Miért nem Co-Sign valaki másnak

Home » Credit and Debt » Miért nem Co-Sign valaki másnak

Miért nem Co-Sign valaki másnak

Első jóváhagyott hitelkártyák és a hitelek is kemény az a személy, aki már elmúlt hitel problémák, vagy akár valaki, aki nem rendelkezik semmilyen hitelt egyáltalán. A vállalkozások hajlandóak jóváhagyni az ilyen típusú pályázók, ha van valaki aláírását is nekik. Ha kapsz egy hívást egy barát vagy rokon, hogy aláírását is őket, legyen óvatos. Azt hihetnénk, hogy te csak kínál fel a nevét, hogy segítsen nekik jóváhagyott kölcsön vagy hitelkártya vagy lakás.

Azonban te üzembe több a vonalon, mint az aláírását. A pénzügyi jövőben veszélybe kerülhet, ha úgy dönt, hogy aláírását is valaki másnak.

Szükségük van egy cosigner mert nem jogosultak egyedül.

Van egy oka meg kedvesét egy nem hitelbírálat saját -, mert a hitel történelem (vagy annak hiánya) vagy a jövedelem jelzi ők nem felelősek elég hitelt, hogy jogosultak egyedül. A hitelezők és a hitelezők nem elég jó munkát előrejelzésére kérelmező valószínűségét visszatérítésére. Ha a hitelező igényel cosigner, hogy nem hisznek a szeretett egy lehet, vagy fizet időben. Ne felejtsük el, hogy a következtetés alapján kizárólag a tények és adatok a szeretteit kiadási szokások, nem érzések vagy karaktert értékeléseket.

Nincs igazi előnye az Ön számára.

Ha aláírását is kölcsön, a többi hitelfelvevő valójában kap az előny a hitel. Ők vezetni az autót, él a házban, vagy használja a hitelkártyát.

Lehet, hogy kap egy lökést, hogy a hitel pontszámot – feltételezve a kifizetések időben – de nem éri meg a kockázatot. És ha minősülhet cosigner, a hitel pontszámot valószínűleg nem kell sokat segít.

Kifizetések a cosigned számla hatással lesz Önre.

Ha aláírását is, te csak a felelős a tartozás, mintha egyedül a tiéd, csak akkor nem kap a kézzelfogható előny, amit a tartozás használják.

Ha a szeretett egy késő kifizetések, ez csak, mint te voltál késő. A késedelmes fizetés kell jelenteni a hitel-jelentés, mint az összes többi fiókból. Ez hatással lesz a hitel pontszám, és a képességét, hogy kap engedélyt a saját számlák.

Még rosszabb, lehet, hogy hónapok előtt a hitelező értesíti Önt, hogy a kifizetések bűnöző, ami túl késő, hogy beavatkozzon, és mentse el a hitel történelem.

Az adósság szintje emelkedik is.

A tartozás cosigned növeli az adósság-jövedelem arány, ami befolyásolja a képességét, hogy kap engedélyt a saját hitelkártyák és a hitelek. Amikor a hitelezők és a hitelezők úgy minden alkalmazást lehet a hitelkártya vagy hitel, akkor úgy, hogy cosigned hitel, mint az összes többi tartozást. Ha a tartozás teszi az adósság-jövedelem arány túl magas, a hiteligénylés lehet tagadni.

Maga a horog kifizetések, ha a többi hitelfelvevő vagy fájlok csőd.

By cosigning Ön elfogadja felelősséget a kifizetéseket, ha a szeretett valaki nem fizet időben. Ha a fizetési elzüllöttek, a hitelező vagy harmadik fél kollektor jön utánad. Akkor perelhető az adósság és a hozott határozat ellen (ítélet az egyik legrosszabb bejegyzéseket a hitel-jelentés).

Ha a szeretett ember kapja a tartozás lemerült a csőd, akkor hagyja ki a horgot érte. Te, másrészt, lesz egyedül felelős visszafizetésére az adósság, vagy arra kényszerülnek, hogy tartalmazza azt a saját csőd.

A kapcsolat szenvedhet.

Ez nem csak a hitel, amely végén megsérült, ha a cosigned elrendezés esik át. Gondolj mi fog történni a kapcsolatot, ha bekövetkezik a legrosszabb, és a többi hitelfelvevő hiányzik kifizetések és tönkreteszi a hitel. Vagy ami még rosszabb, hogy mi fog történni, ha a kapcsolat szétesik, mielőtt a kölcsönt fizeti ki? Meg kell legyen óvatos, amikor te keverés pénzügyek és a kapcsolatok.

Leszállás a cosigned hitel nem olyan egyszerű, mint kapok rá.

Nem lehet kijutni a cosigned kölcsön egyszerűen azért, mert bánni. Ha egy szerződést kötött, amelyek rendszerint az egyetlen módja, hogy a nevét a számla a másik személy, hogy egy új fiókot a saját nevét.

Ez azt jelenti, hogy meg kell javítani a hitel elegendőek ahhoz, saját. Ez lehetséges, de csak nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik. Ha úgy dönt, hogy aláírását is valaki, menjen bele tudta, van egy lehetőség, hogy a neved is csatolni kell a hitel, amíg ez kifizetődött.

A szeretett egy valószínűleg nem kér az aláírást azzal a szándékkal, a fizetés elmulasztásának és fáj a hitel; lehet, hogy nem is veszik észre, hogy milyen cosigning hatással lesz Önre. Ha úgy dönt, hogy aláírását is fel kell ismerniük a kockázata annak, hogy Ön elfogadja, és mi történik, ha kínálnak fel az aláírását.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.