Mikä korkotason nousu merkitsee oman Portfolio

Home » Finance » Mikä korkotason nousu merkitsee oman Portfolio

Miten markkinat muuttuvan ilmaston vaikuttaa oman sijoitussalkun

Mikä korkotason nousu merkitsee oman Portfolio

Korot ovat nousussa. Se on enemmän kuin talousuutisia otsikko. Se voisi olla todellista vaikutusta oman sijoitussalkun.

Korot ovat nousseet täysin 1 prosentin viime 5 kuukautta sitten lyömällä kaikkien aikojen alhainen heinäkuussa. Suuri osa kasvusta aiheutui pyytää Donald Trump vaaleissa, sillä markkinat ilmaissut uskovansa, että Trump ehdotettu talouspolitiikka kannustaisi sekä talouskasvua ja inflaatiota.

On myös laajalti mielessä, että nämä korkojen nousu tuo tullessaan laskevilla markkinoilla joukkolainat. Tuossa on järkeä. Kun hinnat nousevat pitkään joukkovelkakirjojen hinnat laskevat, koska kaksi liikkua kiikkua malli. Pitkäaikaisia ​​joukkolainoja, joilla on 10-30 vuotta maturiteeteissa ovat voimakkaammin vaikuttavat Korkomuutosten kuin lyhyisiin joukkolainoihin 1-3 vuoden maturiteetteihin.

Mitä tehdä, kun korot nousevat

Big korko kaarteet, sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä, voi merkittävästi vaikuttaa tasapainoa salkkusi. Ja, kuten nuorallakävely, tasapaino on kriittinen menestykseen sijoittamiseen. Joten, mitä liikkuu pitäisi teet nyt, kun korot ovat ajautumassa ylöspäin?

Korkoliikkeiden ovat tunnetusti vaikea ennustaa. Näyttää kuitenkin todennäköiseltä, että hinnat ajautuvat korkeampi tulevina kuukausina optimismi turpoaa yli Trump ja hänen pro-kasvupolitiikkaa. Että nousutrendi on edelleen lisäsi nyt, että Federal Reserve on lisännyt benchmark Fed funds.

Mutta etsiä korkotaso sitten tasaantuu koska sijoittajat ymmärtävät siellä ei ole rakenteellinen inflaatio ongelma vielä, koska todellinen GPD ja palkkojen nousu ovat yksinkertaisesti liian alhainen pitämään mikä nostaa hintoja. Pidemmällä aikavälillä, voimme nähdä hitaasti ylöspäin punnertaa talouskasvun rajoittaa hitaan väestönkasvun ja velan että vielä rajoittaa monien perheiden kykyä tehdä suuria hankintoja.

Tietenkin, että tietyssä vaiheessa meidän aina suhdanteita talouden kun korkeammat korot tullut huono asia. Kukaan ei voi paikantaa täsmälleen tasolla, mutta monet taloustieteilijät laittaa sen 3 prosenttia, 3,5 prosentin luokkaa. Tämän lisäksi inflaatiopaineet hidastaa yritysten voitot tarpeeksi laukaista taantuman ja kyllä, lähettää korkojen alhaisempi.

Aikana korkojen noususta, joukkovelkakirjalainojen kärsii. Todisteena Marraskuu oli pahin kuukausi joukkovelkakirjojen 12 vuotta! Mutta pitää se näkökulmasta. Yhteenlaskettu sidos indeksi laski 2,4 prosenttiin. Varastot ovat paljon haihtuvia. S & P: n pahin kuukausitulokset 12 vuodessa oli 16,9 prosenttia dia lokakuussa 2008. heikompi kuin kertaakaan 2016? Laski 5 prosenttia tammikuussa. Siksi sinun pitäisi omistaa joukkovelkakirjoja: yhdenmukainen tulojen ja vaimentaa salkun volatiliteettia. Kausina epävarmuuden kuten nykyinen vaalien jälkeistä siirtymäaikaa, joukkovelkakirjojen todella ansaita pitää.

Varastot, päinvastoin, yleensä hyötyvät korkojen nousua, koska niissä ehdotetaan vahvempaa talouskasvua. Syklinen aloilla kuten rahoituslaitokset, teollisuusyritykset ja energiayhtiöt tekee paremmin, kun taas Rust – REIT, apuohjelmia, päivittäistavara-, tietoliikenne – alat osakemarkkinoilla todennäköisesti notkahdus.

Bottom Line

Vastausta siihen, miten sinun pitäisi investoida nykytilanteessa on hyvin Zen. Sinun pitäisi sijoittaa samalla tavalla kuin aina panostaa. Se tarkoittaa rakennuksen osakesalkun koostuu laadun osakkeiden ja joukkovelkakirjojen, joka maksaa sinulle tuloja ja alamäkiä markkinoiden ja maailman. Lainata linjan elokuva Benjamin Button , emme koskaan tiedä mitä on tulossa meille. Parasta, mitä voimme tehdä, on tietoisesti hallita salkkuja rajoittaa haittapuoli ja lisätä lisähyötyjä koska markkinat etenee omaa arvaamaton liiketoimintaa. Monipuolistaminen on paras tapa tehdä se – riippumatta siitä, missä hinnat ovat matkalla.