Mikä on REIT? Miten Invest in REIT (Real Estate Investment Trust)?

Home » Real Estate » Mikä on REIT? Miten Invest in REIT (Real Estate Investment Trust)?

Mikä on REIT?  Miten Invest in REIT (Real Estate Investment Trust)?

REIT on lyhenne sanoista “kiinteistösijoitusyhtiö luottamusta.” REIT on kuin rahasto, joka omistaa yksittäisten ominaisuuksien eikä varastoja tai sidoksia. REIT vastaa hankkia ja hallita kiinteistöjä, että se omistaa.

Sijoittajana, tavoitteena on saada vuokratuottoja ominaisuuksista ja osallistua hintojen nousu. Etuna investoida kiinteistöön kautta REIT on saat altistuminen hajautetusti ominaisuuksia ja sinun ei tarvitse hallita niitä itse.

määräykset

Määräykset ohjaavat REIT  ja vaativat, että REIT jakaa vähintään 90 prosenttia verotettavasta tulostaan osakkeenomistajille. Nämä jakaumat maksetaan osinkona. Koska REIT maksaa osinkoja niitä markkinoidaan usein tuloja tuottavaa eläkkeelle investointeja. Osinkoa maksettiin taipumus laskea Euroopan 5-8 prosentin luokkaa, mutta ei taata. Vaikeina taloudellisina aikoina, kaikkia ominaisuuksia ei saa vuokrata ulos. Jos ei ole tarpeeksi vuokratuloja saatavilla, REIT ehkä vähentää tai poistaa sen osingonjako.

Tyypit REIT

REIT kuuluvat johonkin kahteen ryhmään; REIT-yhtiöihin tai asuntolainasta REIT.

REIT-yhtiöihin yleensä omistavat suurten liikerakennusten, vähittäiskaupan julkisivut tai kerrostaloja, vaikka myös erikoisuus REIT, jotka omistavat hotelleja tai muita ominaisuuksia ravintola-alalle, ja on olemassa REIT jotka keskittyvät pitkäaikaishoidon laitoksissa tai muita ominaisuuksia lääketieteen ala.

Esimerkkinä liikekiinteistöjen omistaa REIT olisivat suurissa, monivuotisissa lattia toimistorakennukset, käytetään usein pääkonttori keskisuurten ja suurten-yrityksille.

Esimerkkinä vähittäiskaupan myymälä omistamien kiinteistöjen REIT olisi myymälöissä kuten Walmart, PetSmart tai Ultimate Electronics. Monet näistä yrityksistä vuokraavat myymälöissä sen sijaan omista niitä.

Mortgage REIT omistavat velan ominaisuuksista, ei itse omaisuutta. Ne ovat kuin rahasto, joka omistaa kiinnitykset ja kerää maksut.

Yleiset ja yksityiset

REIT voidaan julkisen kaupankäynnin kohteena, mikä tarkoittaa, että ne ovat kaupankäyntitunnus, ja voit helposti etsiä niiden osakekurssi ja osinkotuotto internetissä.

Muut REIT ovat yksityisiä eivätkä kauppaa pörssissä. Vaikka ne ovatkin rekisteröity turvallisuus, yksityinen REIT ei ole symbolia,. Sinun täytyy ostaa osakkeita suoraan kiinteistöyhtiö tarjoamalla heille tai yksi niiden myyntiedustajat. Yksityinen REIT usein maksamaan korkeita palkkioita taloudellisten myyjät, jotka tarjoavat heille. Niitä on usein vaikea päästä pois, koska ei ole julkinen markkinat, joilla voit helposti myydä osakkeita. Useimmat yksityiset REIT on irtautumisstrategia, jossa he aikovat mennä julkisuuteen, mutta se ei aina toiminut. Vuonna 2008/2009 monet sijoittajat joka omisti yksityinen REIT näki vähentää merkittävästi niiden osinkotulot eikä voinut myydä investointi pitkään. Rahansa olennaisilta loukkuun investointeja.

Osana portfolion

REIT on parasta käyttää osana hajautettua sijoitussalkkua pikemminkin kuin yksittäinen investointi. Ne eivät korreloi varastoja tai obligaatioita, mikä tarkoittaa sitä, mitä kannan tai korkomarkkinoiden tekee ei ole juurikaan mitään tekemistä arvo REIT.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.