Miksi sinun ei pitäisi yhteiseurooppalaiset joku muu

Home » Credit and Debt » Miksi sinun ei pitäisi yhteiseurooppalaiset joku muu

Miksi sinun ei pitäisi yhteiseurooppalaiset joku muu

Saada hyväksytty luottokortteja ja lainat voivat olla kova, että henkilö, jolla on ollut aiemmin luotto kysymyksiä tai edes joku, joka ei ole yhtään pistettä ollenkaan. Yritykset ovat valmiita hyväksymään tämäntyyppisiä hakijoille, jos heillä on joku cosign heille. Jos saat puhelun ystävä tai sukulainen cosign heille, olla varovainen. Saatat ajatella olet vain tarjoaa jopa nimesi auttaa heitä saada hyväksytty laina tai luottokortilla tai huoneisto.

Kuitenkin olet laskemisesta enemmän linjalla kuin vain allekirjoituksen. Taloudellinen tulevaisuus saattaa olla vaarassa, kun päätät cosign joku muu.

He tarvitsevat cosigner koska ne eivät voi saada yksin.

On hyvä syy rakkaasi voi luottopäätös omasta – koska heidän luottotietoja (tai sen puute) tai tulojen osoittaa ne eivät ole vastuussa tarpeeksi luottoa saada yksin. Velkojien ja lainanantajat tehdä melko hyvää työtä ennustaa hakijan todennäköisyyttä takaisinmaksun. Jos velkoja vaatii cosigner, he eivät usko rakkaasi voi tai maksaa ajallaan. Muista, niiden johtopäätös perustuu yksinomaan tosiasioita ja tietoa rakkaansa kulutustottumukset, ei tunteista tai merkin arviointeja.

Ei ole mitään hyötyä sinulle.

Kun cosign lainaa, toinen lainanottaja todella saa hyötyä lainan. He ajavat autoa, asuvat talossa, tai käyttää luottokorttia.

Saatat saada vauhtia luotto pisteet – olettaen, että kaikki maksut suoritetaan ajallaan – mutta se ei ole riskin arvoista. Ja jos voit katsoa cosigner, luotto-pisteet todennäköisesti ei tarvitse paljon apua.

Maksut on cosigned tilin vaikuttaa sinuun.

Kun cosign, olet yhtä vastuussa velasta ikään kuin se olisi sinun yksin, vain sinä et saa konkreettista hyötyä mitä velka käytetään.

Jos rakkaasi on myöhässä maksuja, se on aivan kuin olisit myöhässä. Maksun myöhästymisestä raportoidaan luottotietoja kuten kaikki muut tilisi. Se vaikuttaa luotto-pisteet ja kykyä saada hyväksytty oman tileille.

Mikä pahempaa, se voi mennä kuukausia ennen velkoja ilmoittaa, että maksut ovat rikollisia, mikä on liian myöhäistä puuttua ja tallentaa luottotietoja.

Oman velkaantumisaste nousee myös.

Velka te cosigned kasvattaa velka-tuotto-suhde, joka vaikuttaa kykyyn saada hyväksytty omia luottokortteja ja lainoja. Kun velkojien ja lainanantajien harkita minkä tahansa sovelluksen saatat luottokortin tai lainan, he katsovat, että cosigned laina aivan kuten kaikki muut velat. Jos velka tekee velka-tuotto-suhde liian korkea, lainaa hakemukset voidaan evätä.

Olet koukussa maksuja, jos toinen lainaajan maksuhäiriö tai tiedostoja konkurssiin.

Vuoteen cosigning, olet hyväksymisestä vastuu maksujen jos rakkaasi ei maksa ajoissa. Jos maksuja tulee maksuhäiriöiseksi luotonantajan tai kolmannen osapuolen keräilijä tulee perässä. Voit haastaa varten velkaa ja on tuomio tuli sinua vastaan ​​(tuomio on yksi pahimmista merkinnät luottotietoja).

Jos rakkaasi saa velkaa päästetään konkurssiin, he päästää pälkähästä sitä. Sinä, toisaalta, on yksin vastuussa velan lyhentämiseen tai pakko sisällyttää sen omaan konkurssiin.

Suhde voi kärsiä.

Kyse ei ole vain luotto, joka voisi päätyä vahingoittua, jos cosigned järjestely raukeaa. Mieti mitä tapahtuu teidän suhde jos pahin tapahtuu ja toinen lainanottaja piti maksut ja pilaa luottoa. Tai pahempaa, mitä tapahtuu, jos suhde hajoaa ennen laina maksetaan pois? Sinun täytyy edetä varovasti, kun olet sekoittamalla taloutta ja suhteita.

Noustaessa cosigned lainaa ei ole niin helppoa kuin saada sitä.

Et voi saada pois cosigned lainan yksinkertaisesti koska olet katumaan. Kun sopimus on tehty, yleensä ainoa tapa saada nimesi pois tilin on toinen henkilö saada uuden tilin omalla nimellä.

Tämä tarkoittaa, että ne täytyy parantaa luotto riitä siihen omillaan. On mahdollista, mutta vain ole niin helppoa kuin miltä se kuulostaa. Jos päätät cosign jonkun kanssa, siihen menee tietäen olemassa mahdollisuus, että nimesi liitetään lainaa, kunnes se on maksettu pois.

Rakkaasi luultavasti ei pyydä allekirjoitus tarkoituksenaan puuttuvien maksujen ja vahingoittaa luotto; ne voi edes ymmärtää miten cosigning vaikuttaa sinuun. Jos päätät cosign, sinun pitäisi ymmärtää riski, että olet hyväksymisestä ja mitä voisi tapahtua, jos uhraa allekirjoitus.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.