Mit kell tudni a hitelképessége

Home » Credit and Debt » Mit kell tudni a hitelképessége

Mit kell tudni a hitelképessége

Lehet, hogy hallott vagy olvasott a „hitelképesség” kutatása során hitelkártyát vagy hitel. Hitelképességének jelentős szerepet játszik abban, az alkalmazások elfogadják. A neve hangzik elég magától értetődő-hitelezők leírja, hogyan érdemes akkor a hitel. Pontosabban a kifejezés hitelképessége leírására használjuk a valószínűsége, hogy akkor alapértelmezett a hitel kötelezettség.

Hogyan hitelezők és a hitelezők Határozzuk hitelképessége?

A hitelképesség alapul, hogy Ön hogyan kezeli hitel és az adósság kötelezettségek eddig a pontig.

A hitelezők tudja mondani, milyen jól sikerült a korábbi hitelkötelezettségeit nézi a hitel-jelentés, ami rekord a tevékenység a hitel számlák. Credit jelentések több tucat, néha akár több száz oldalas, és nagyon időigényes az a személy, aki értékeli. Ahelyett, felülvizsgálja a teljes hitel-jelentés, hogy meghatározza a hitelképesség, a hitelezők és a hitelezők használja hitel-pontszámok, amelyek objektív mércéje a hitelképesség alapján a hitel-jelentés adatait.

A hitel pontszám egy háromjegyű szám, gyakran egészen 300 és 850. Minél magasabb a hitel pontszám, annál több „hitelképes” van. Ez azt jelenti, akkor nagyobb valószínűséggel visszafizetni a tartozás kötelezettségeinek időben. Minél több hitelképes vagy, annál több a hitelezők és a hitelezők hajlandóak elfogadni a kérelmek és kapsz egy alacsonyabb kamatláb.

Milyen gyakran kell fizetnie a számlákat időben a legnagyobb tényező, amely befolyásolja a hitelképességét.

Legutóbbi késedelmi kamatok és egyéb delinquencies teheti meg kevésbé hitelképes, és ennek eredményeként, hogy nehezebb lesz kap jóváhagyott új hitelkártyák és a hitelek.

A hitelképesség is befolyásolja az adósság cipelsz. Miután nagy hitelkártya-egyenlegek, például lehet, hogy nehezebb lett a jóváhagyott kérelmek.

A legjobb szokás a hitelképesség, hogy tartsa a hitelkártya-egyenlegek 30 százalék alá a hitelkeret és fizeti meg a hitel egyenlegét. Kis méret az új alkalmazások hitel, csak hogy újabb példány, ahogy kell.

Hitelképessége között különböző hitelezők és a hitelezők

Mi számít hitelképesnek eltérő lehet attól függően, hogy milyen típusú fiókot pályáznak. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tartozás szedi a több hitelképes kell lenned. Például hitelnyújtók ilyen elsősorban magasabb hitelképességi standardok, mint a hitelkártya-kibocsátók.

Akkor jóváhagyható néhány hitelkártyák alacsonyabb hitel pontszámot. Másrészt, lehet, hogy egy nehéz idő jóváhagyja a jelzálog, vagy auto kölcsön alacsonyabb hitel pontszámot.

Hogyan lehet javítani a hitelképessége

Nyomon követését, a hitel pontszám a legjobb módja, hogy felfüggeszti a tetején a hitelképességét. Meg tudja nézni a hitel pontszám ingyenesen regisztrál a Credit Karma, Credit Sesame vagy Wallet Hub. Ezeket a szolgáltatásokat kapsz hozzáférést a hitel pontszámot, valamint tippeket javítására a hitel pontszám, és a hitelképességét.

Ha gondjaid jóváhagyott új fiókokat, akkor javíthatja a hitelképességét.

Lényegében, ha kell bizonyítania, hogy a hitelezők és a hitelezők, hogy te nem fenyeget a késedelmes új hitelkötelezettségeit.

Kezdjük azzal, ügyelve késedelmes számlák és az adósság gyűjtemény . Ha tud tárgyalni fizető delete, a hitelező törli a fiókot fizetés ellenében. Még nem fizető delete, a kifizető a számla részesülnek a hitelképességét.

Építs egy pozitív a fizetési előzményeket fizet időben történő fizetést a számlák megy előre. Ha nincs aktív számlákat nyit, úgy nyit biztonságos hitelkártya, hogy egy új fiókot a hitel-jelentés. Mint te, hogy kellő időben történő kifizetések a biztonságos hitelkártya, akkor javítja a hitelképesség és a képességét, hogy jóvá kell hagyni a többi hitelkártyák és a hitelek.

Légy hajlandó, hogy egy nagyobb előleget hitelek . Akkor lehet, hogy kap engedélyt a jelzálog vagy autó hitel nélkül is a legjobb hitelképességi ha egy nagyobb előleget.

A nagyobb előleg csökkenti a kockázatot a hitelező, hogy a.

Keressen egy cosigner . Miután a cosigner is javíthatja az esélye a szerzés jóváhagyott. Ez, ha a cosigner hitelképes. Ha valaki cosigns veletek, ők elfogadja felelős kifizetések a hitelkártya vagy hitel, amikor nem tudja, hogy ezek a kifizetések a saját. Legyen óvatos, hogy valaki aláírását is az Ön számára, lemarad a fizetések hatással lesz a hitel és az övék.

Tartózkodó tetején a hitelképesség fontos akkor is, ha nem rendelkezik hitelkártyával, vagy kölcsön kérelem tervezett a közeljövőben. Sok más vállalkozások, például mobiltelefon fuvarozók és kábel szolgáltatás, úgy a hitelképessége is. Tartása a hitel a legjobb formában mindenkor azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, ha egy vállalkozás kell, hogy ellenőrizze a hitel.