Mit kell tudni a hitelképessége

Home » Credit and Debt » Mit kell tudni a hitelképessége

Mit kell tudni a hitelképessége

Lehet, hogy hallott vagy olvasott a „hitelképesség” kutatása során hitelkártyát vagy hitel. Hitelképességének jelentős szerepet játszik abban, az alkalmazások elfogadják. A neve hangzik elég magától értetődő-hitelezők leírja, hogyan érdemes akkor a hitel. Pontosabban a kifejezés hitelképessége leírására használjuk a valószínűsége, hogy akkor alapértelmezett a hitel kötelezettség.

Hogyan hitelezők és a hitelezők Határozzuk hitelképessége?

A hitelképesség alapul, hogy Ön hogyan kezeli hitel és az adósság kötelezettségek eddig a pontig.

A hitelezők tudja mondani, milyen jól sikerült a korábbi hitelkötelezettségeit nézi a hitel-jelentés, ami rekord a tevékenység a hitel számlák. Credit jelentések több tucat, néha akár több száz oldalas, és nagyon időigényes az a személy, aki értékeli. Ahelyett, felülvizsgálja a teljes hitel-jelentés, hogy meghatározza a hitelképesség, a hitelezők és a hitelezők használja hitel-pontszámok, amelyek objektív mércéje a hitelképesség alapján a hitel-jelentés adatait.

A hitel pontszám egy háromjegyű szám, gyakran egészen 300 és 850. Minél magasabb a hitel pontszám, annál több „hitelképes” van. Ez azt jelenti, akkor nagyobb valószínűséggel visszafizetni a tartozás kötelezettségeinek időben. Minél több hitelképes vagy, annál több a hitelezők és a hitelezők hajlandóak elfogadni a kérelmek és kapsz egy alacsonyabb kamatláb.

Milyen gyakran kell fizetnie a számlákat időben a legnagyobb tényező, amely befolyásolja a hitelképességét.

Legutóbbi késedelmi kamatok és egyéb delinquencies teheti meg kevésbé hitelképes, és ennek eredményeként, hogy nehezebb lesz kap jóváhagyott új hitelkártyák és a hitelek.

A hitelképesség is befolyásolja az adósság cipelsz. Miután nagy hitelkártya-egyenlegek, például lehet, hogy nehezebb lett a jóváhagyott kérelmek.

A legjobb szokás a hitelképesség, hogy tartsa a hitelkártya-egyenlegek 30 százalék alá a hitelkeret és fizeti meg a hitel egyenlegét. Kis méret az új alkalmazások hitel, csak hogy újabb példány, ahogy kell.

Hitelképessége között különböző hitelezők és a hitelezők

Mi számít hitelképesnek eltérő lehet attól függően, hogy milyen típusú fiókot pályáznak. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a tartozás szedi a több hitelképes kell lenned. Például hitelnyújtók ilyen elsősorban magasabb hitelképességi standardok, mint a hitelkártya-kibocsátók.

Akkor jóváhagyható néhány hitelkártyák alacsonyabb hitel pontszámot. Másrészt, lehet, hogy egy nehéz idő jóváhagyja a jelzálog, vagy auto kölcsön alacsonyabb hitel pontszámot.

Hogyan lehet javítani a hitelképessége

Nyomon követését, a hitel pontszám a legjobb módja, hogy felfüggeszti a tetején a hitelképességét. Meg tudja nézni a hitel pontszám ingyenesen regisztrál a Credit Karma, Credit Sesame vagy Wallet Hub. Ezeket a szolgáltatásokat kapsz hozzáférést a hitel pontszámot, valamint tippeket javítására a hitel pontszám, és a hitelképességét.

Ha gondjaid jóváhagyott új fiókokat, akkor javíthatja a hitelképességét.

Lényegében, ha kell bizonyítania, hogy a hitelezők és a hitelezők, hogy te nem fenyeget a késedelmes új hitelkötelezettségeit.

Kezdjük azzal, ügyelve késedelmes számlák és az adósság gyűjtemény . Ha tud tárgyalni fizető delete, a hitelező törli a fiókot fizetés ellenében. Még nem fizető delete, a kifizető a számla részesülnek a hitelképességét.

Építs egy pozitív a fizetési előzményeket fizet időben történő fizetést a számlák megy előre. Ha nincs aktív számlákat nyit, úgy nyit biztonságos hitelkártya, hogy egy új fiókot a hitel-jelentés. Mint te, hogy kellő időben történő kifizetések a biztonságos hitelkártya, akkor javítja a hitelképesség és a képességét, hogy jóvá kell hagyni a többi hitelkártyák és a hitelek.

Légy hajlandó, hogy egy nagyobb előleget hitelek . Akkor lehet, hogy kap engedélyt a jelzálog vagy autó hitel nélkül is a legjobb hitelképességi ha egy nagyobb előleget.

A nagyobb előleg csökkenti a kockázatot a hitelező, hogy a.

Keressen egy cosigner . Miután a cosigner is javíthatja az esélye a szerzés jóváhagyott. Ez, ha a cosigner hitelképes. Ha valaki cosigns veletek, ők elfogadja felelős kifizetések a hitelkártya vagy hitel, amikor nem tudja, hogy ezek a kifizetések a saját. Legyen óvatos, hogy valaki aláírását is az Ön számára, lemarad a fizetések hatással lesz a hitel és az övék.

Tartózkodó tetején a hitelképesség fontos akkor is, ha nem rendelkezik hitelkártyával, vagy kölcsön kérelem tervezett a közeljövőben. Sok más vállalkozások, például mobiltelefon fuvarozók és kábel szolgáltatás, úgy a hitelképessége is. Tartása a hitel a legjobb formában mindenkor azt jelenti, hogy nem kell aggódnia, ha egy vállalkozás kell, hogy ellenőrizze a hitel.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.