Miten lisätä eläkesäästötilit ja säästää rahaa verot

Home » Retirement » Miten lisätä eläkesäästötilit ja säästää rahaa verot

Miten lisätä eläkesäästötilit ja säästää rahaa verot

Kukaan ei halua maksaa enempää veroja Uncle Sam kuin on ehdottoman välttämätöntä. Onneksi IRS vero koodi tarjoaa tiettyjä veroetuja osallistuminen erilaisiin eläkesäästötilit auttaa alentamaan veroja. Mutta koska vuoden lopussa lähestyy meidän veronalennus vaihtoehtoja 2015 verovuoden tulla hieman suppeampi.

Tässä muutamia viime hetken vaihtoehtoja, jotka voivat auttaa vähentämään veroja nyt (tai uudempi) ajaessaan up your säästöjä eläkkeelle:

Tee viime hetken maksuja 401 (k) tai 403 (b) eläkejärjestelmään.  Eräs tapa vähentää tuloveroa ja säästää eläkkeelle on lisätä ennen veroja maksut 401 (k) tai 403 (b) suunnitelma, jos voidaan soveltaa jotakin näistä eläkejärjestelyjä työssä. IRS raja 401 (k) ja 403 (b) suunnitelmia on $ 18.000 2015 ($ 24.000 ikäisille 50 tai vanhempi), ja tämä raja ei sisällä mitään vastaavia maksuja. Jos et pysty osallistumaan asti enimmäismäärä tänä vuonna, ainakin varmista saat täyden työnantajan ottelu, jos sellainen on saatavilla. Ota yhteys henkilöstöosaston miten voit laittaa enemmän rahaa vuoden loppuun mennessä.

Osaltaan yksilöllisen varhaiseläkkeen tili (IRA).  Toinen yleinen veronalennus strategia, jota voidaan käyttää eläkkeelle on tehdä vähennyskelpoisia panos IRA. Panos raja on 100% korvaus jopa $ 5500 ($ 6500 jos olet 50 tai vanhempi) tai veronalaista ansiotuloa vuodeksi, jos korvaus on pienempi kuin näitä rajoituksia.

Muista, että jos olet jo osallistuvat eläkejärjestelmään kautta työnantaja, kyky vähentää näitä maksuja on rajoitettu perustuu tuloista. Vuoden 2015 verovuonna kyky tehdä vähennyskelpoista IRA maksuja ei ole vaihtoehto, jos olet yksi täytteellä modifioidulla säätää bruttotuloista (Magi) on $ 71000 tai enemmän ($ 118000 aviopareille arkistointi yhdessä).

Jos naimisissa arkistointi yhdessä puolison kanssa, joita suunnitelma, mutta et ole, voit myös vähennyskelpoisia IRA mikäli maksujen MAGI on alle $ 193000.

Hyödyntää muita eläkesäästämisen vaihtoehtoja, jos olet itsenäinen ammatinharjoittaja.  Lisämahdollisuuksia kumoaa eläkkeelle varoja vero-asemassa, tilit yrittäjien ja itsenäisten ammatinharjoittajien. Syyskuu IRAS, Simple IRAS, ja Solo 401 (k): t ovat suosittuja eläkesäästämiseen vaihtoehtoja itsenäisten ammatinharjoittajien. Yksinkertainen IRAS on setup ennen lokakuun 1 määräaikaa ja Solo 401 (k) suunnitelmat on perustettu 31. joulukuuta kuitenkin SEP-IRAS voidaan todeta vasta huhtikuussa 15 seuraavan vuoden (lokakuu 15: ssa siinä arkistointi laajennus.

Roth tilit voivat auttaa alentamaan tulevia tuloveroja.   Jos työnantaja tarjoaa Roth 401 (k) tai Roth 403 (b) vaihtoehto sinun kannattaa harkita, jotka osallistuvat nämä tilit, jos et tarvitse kuluvan vuoden verovähennys. Verottomat maksut työnantajan tukemaa eläkejärjestelmään tai vähennyskelpoisia IRA voi olla vähemmän edullinen, jos olet alemmassa veroluokassa, ei teidän huippu ansaintavuosista tai jos on odotettavissa ollessa korkeammalla marginaaliveroaste konsoli tulevaisuudessa.

Näissä tilanteissa saattaa järkevämpää edistää Roth tilin hyödyntää verovapaita tuloskasvu. Muista, että Roth IRAS on erilaiset tulot rajoituksia kuin vähennyskelpoisia IRAS mutta osuudeksi on sama.

Harkita varaamalla rahastoja Health Savings Account (HSA). Jos olet kirjoilla korkea Omavastuu Health Plan, HSAs ovat vero-asemassa, tapa auttaa maksamaan tulevaisuudessa terveyteen liittyviä kuluja välittömästi veroetuja. HSAs myös erinomainen viime hetken säästöjä strategia auttaa vähentämään tuloveroja. Vuonna 2015 HSA panos rajat ovat $ 3350 yksittäisten kattavuuden ja $ 6650 perhe kattavuus.

Jos olet 55-vuotiaana tai vanhempi, on lisäksi $ 1000 catch-up osuus kunnes Medicare tukikelpoisuuden alkaa 65.

Terveys säästötilit ovat ainutlaatuisia, että ne tarjoavat kolminkertainen verovapaus. Rahaa, että olet tehnyt HSAs alentaa nykyisestä verotettavaa tuloa, kasvaa vero-laskennallinen, ja tulee ulos tilin verovapaata kunhan käyttää sitä terveyteen liittyviä kuluja. HSA pidetään usein tärkeänä eläkesäästäminen auton, koska ei ole seuraamuksia käyttää näitä tilit muista kuin sairauskulut, kun olet saavuttanut 65-vuotiaana (epäpätevän nostot 65 ikävuoden jälkeen verotetaan yleisen tuloverotuksen hinnat.)

HSA maksut voidaan silti tehdä vasta huhtikuussa 15, 2016 vuoden 2015 verovuoden. Mukavuus ja yksinkertaisuus, jotka osallistuvat automaattisen vähennyksillä on houkutteleva ominaisuus HSAs. Kuitenkin monet HSA osallistujat ovat tietämättömiä lisäaikaa annettiin maksuja vuoden 2015 verovuoden yli sovitun vähennyksillä. Sinulla on vielä veroilmoituksen antamisen määräaika (ei sisällä mitään laajennukset) tehdä ylimääräistä maksuja oman HSA jos et jo max pois teidän panoksena vähennyksillä joulukuuhun 31. Jotta hyödyntää tätä veronsäästöjä tilaisuus, olisit täytyy tehdä suoria maksuja HSA tilille suoraan shekin kirjoittamista tai perustamalla automaattivaihteisto pankkitililtä.

Lisäetuna veronalennusta HSA korostettu sitä, että sinun ei tarvitse eritellä vähennyksiä vaatia vähennystä. Verotuksessa HSA suoritukset katsotaan viivan yläpuolella vähennys. Tämä tarkoittaa, että ne voivat auttaa alentamaan säätää bruttotuloista (GTK) ja mahdollisesti auttaa saada sinut muita verovähennyksiä ja hyvityksiä, jotka ovat tulot riippuvat.

Jos olet terve vai ei tarvitse käsiksi HSA varoja ei ole ”käytä tai menetä” säännöstä on asianlaita joustavan menojen osuus (FSA). Tämän seurauksena voit edelleen jättävät HSA varoja tilillesi ja anna saldo kasvaa eläkkeelle vuotta. Terveys säästötileille myös hajautettua sijoitussalkkua vaihtoehtoja erilaisten rahastoihin, jotka tarjoavat pitkän aikavälin kasvupotentiaalia.

Toisin maksuja IRA, terveys säästötilejä ei ole tuloja rajoituksia. Muista, että sinun täytyy kattaa korkean vähennyskelpoisia sairausvakuutus suunnitelma terveydelle säästötilille kiinnitetty siihen aikana 2015 verovuoden. Tekemisen määräajasta HSA osuus on huhtikuu 15, vaikka olet arkistointi laajennus.

Arvioi verosäästöjä.  Jos olet utelias nähdä arvioiduista veroista viimeisen vuoden vero sinun ei tarvitse odottaa, kunnes olet jätetty veroilmoituksessa. Tämä verottomat säästöt laskin voidaan käyttää arvioimaan veroseuraamukset lisärahoitusta työnantajan tukemaa eläkejärjestelmään, vähennyskelpoisia IRAS, itsenäiset suunnitelmia tai HSAs.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.