Miten poistaa nimesi Vuodesta Cosigned Loan

Home » Credit and Debt » Miten poistaa nimesi Vuodesta Cosigned Loan

Miten poistaa nimesi Vuodesta Cosigned Loan

Jos luet tätä, olet todennäköisesti kokee cosigners’ pahoillani. Olet tajunnut, että cosigning että luottokortin tai lainan rakkaasi ei ollut hyvä idea ja haluat poistaa nimesi velkaa. Poistettu nimesi peräisin cosigned lainaa ei tule olemaan helppoa, joillekin veloista ei ehkä ole edes mahdollista.

Cosigning lainaa tai luottokortilla pohjimmiltaan kertoo pankin, jonka olet valmis tekemään maksuja, jos toinen henkilö ei.

Cosigning tarkoittaa myös pankki voi jatkaa sinulle maksua, vaikka toinen henkilö tiedostoja konkurssiin tai kuolee ennen velka on maksettu.

Pääsääntöisesti, pankki ei poista nimensä cosigned velkaa, ellei toinen henkilö on osoittanut ne voivat käsitellä lainan omasta. Ajatelkaa: et olisi pyydetty cosign jos toinen lainanottaja oli osoittanut tätä kykyä alusta. Ehkä asiat ovat muuttuneet sen jälkeen. Pankki varmasti halua todisteita.

Poistettu nimesi Vuodesta Cosigned Loan

Hanki cosigner julkaisu . Eräissä lainoissa on ohjelma, joka vapauttaa cosigner velvollisuus kun tietty määrä peräkkäisiä ajallaan maksut on maksettu. Kaksi vuotta ajallaan maksut näyttävät olevan normi. Lue lainaa asiakirjat onko siellä tahansa ohjelma liittyy oman lainan. Tai soita luotonantajan ja kysyä, jos jotain tällaista koskee lainaa.

Jälleenrahoittaa tai vahvistaa . Toinen vaihtoehto on, että muita lainanottaja jälleenrahoittaa lainan heidän nimensä. Saadakseen jälleenrahoittaa, lainanottaja tarvitsee hyviä luottotietoja ja riittävästi tuloja, jotta uudet lainan kuukausimaksut. Vakauttaminen on yhteistä opintolainoja. Jos lainansaaja täyttää, he voivat käyttää vakauttamista lainan maksaa pois lainan sinulle cosigned.

Kuvan alkuperäinen cosigned laina olisi silti listattu luotto-raportti, mutta sen tulisi osoittaa tili on suljettu ja kokonaan maksettu. Maksut – ja laiminlyö – konsolidoinnista laina ei vaikuta, jos nimesi ei ole luettelossa lainan.

Myyntiin ja maksaa pois lainan . Jos co-allekirjoitettiin kodin tai autolainan ja toinen henkilö ei tee maksuja tarpeen, saatat pystyä myymään omaisuuserän (auton tai talon) ja käyttää rahaa maksaa pois lainan. Nimesi on oltava otsikko myydä kiinteistön toiselle.

Poista nimi luottokortti

Luottokortin myöntäjä voi mielellään poistaa nimesi luottokortilta jos mitään kortin saldo. Jos kuitenkin on tasapaino, sinun täytyy maksaa se pois, ennen kuin voit tehdä tällaisia ​​muutoksia tilille.

Siirtää ylijäämän . Toinen lainanottaja ehkä siirtää ylijäämän luottokorttia, joka on heidän nimensä vain. Kun tasapaino on siirretty, sulje luottokorttia joten tulevaisuudessa maksuja ei voida tehdä tilille. Pitää myöhemmin maksuja tehdään, voit pyytää luottokortin myöntäjä lisätä kommentin niiden järjestelmä osoittaa, että luottokortin huomioon ei pitäisi avata uudelleen.

Maksaa pois tasapainosta itse . Se ei ole hauskaa maksaa luottokortilla saldo et ole tehnyt eikä hyötyä. Kuitenkin loppuosan maksamista on parempi kuin pilata luottoluokitus ja ottaa perintätoimistoja pääsemän. Voit jopa sulkea tilin tai on luottokortin myöntäjä jäädyttää luottorajan niin ei tulevaisuudessa maksuja voidaan tehdä kortin, varsinkin kun yrität päästä eroon tasapainoa.

Poista nimi väärennetty Loan

Kun rakkaasi on taottu allekirjoitus lainan, se tuo sinulle kova paikka. Et halua olla vastuussa päätös et koskaan tehnyt, mutta haluat myös välttyä rakkaasi on pidätetty väärentäminen tai petoksia – jotain, joka voisi tapahtua, jos viheltämättä saada itse pälkähästä.

Luotonantaja ei todennäköisesti poista nimi taottu lainan ellet ilmoita väärennös poliisille tai antaa heille allekirjoitettu valaehtoinen jossa väärentäjä muka rikos.

Molemmat laittaa rakkaasi vaarassa oikeustoimia. Jos et anna lainanantajan tietävät väärennös pian saat selville, hiljaisuus voidaan tulkita kuittauksena. Toisin sanoen, voit olla vastuussa lainan.

Voisit yrittää ottaa yksi toimista aiemmin mainittiin: on henkilö jälleenrahoittaa tai lujittaa lainan tai siirtää ylijäämän jos se on luottokortti. Voit myös tehdä järjestely kyseisen henkilön saada ne maksaa pois lainan tietyn määrän aikaa, ennemmin tai myöhemmin. Saatat olla väärentäjä allekirjoittaa valaehtoinen myöntäisi väärentäminen vain jos he eivät maksa pois lainan ja myöhemmin yrittää väittää että teit cosign.

Viimeinen keino

Jos et voi saada lainanantajan poistaa nimensä cosigned lainan tai luottokortin tasapaino, paras vaihtoehto on ainakin pysyä vähintään maksut, kunnes saldo on maksettu pois tai kunnes toinen lainanottaja voi saada tilin heidän oma nimi. Cosigning eivät saa tulla ongelma, ellei toinen henkilö ei ole pysyä mukana maksuja, joten tottua tarkistaa maksun tilan, erityisesti edeltävinä päivinä eräpäivää, eräpäivänä, ja päivämäärän jälkeen . Älä odota liian kauan, koska maksuviivästyksistä mennä luottotietoja 30 päivän jälkeen.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.