Moet ik kopen My Life Insurance via werk?

Home » Insurance » Moet ik kopen My Life Insurance via werk?

Moet ik kopen My Life Insurance via werk?

Veel werkgevers bieden standaard levensverzekering aan hun werknemers als onderdeel van de employee benefits pakket. Hoewel het varieert, dit leven verzekering is meestal een vast bedrag of het equivalent van één jaarsalaris en wordt aangeboden tegen een zeer lage kosten of zelfs gratis. Hoewel er voldoende dekking als u alleenstaand bent met geen personen ten laste kunnen zijn, veel bedrijven bieden de mogelijkheid om een ​​aanvullend beleid aan te schaffen. : Alles wat u moet weten over het verkrijgen van levensverzekeringen via uw werkgever, zodat u kunt beslissen of het de beste optie voor je.

De nadelen van het kopen Life Insurance Through Your Job

Terwijl het krijgen van een levensverzekering via uw werkgever lijkt misschien de meest handige optie, het is niet zonder nadelen. Als je om je baan te verliezen, zou u uw overlijdensdekking verliezen. Je kan ook een gat in de dekking als u uw baan op te zeggen en een nieuwe te beginnen.

Een ander ding om te overwegen is of standaard levensverzekering van uw bedrijf is groot genoeg als je een echtgenoot en andere personen ten laste. Zo niet, dan moet u wellicht een aanvullend beleid te kopen van een externe entiteit.

Voordelen van Getting Life Insurance Through Your Job

Als u een reeds bestaande medische aandoening zoals diabetes, kan het moeilijker om zich te kwalificeren voor een traditionele term levensverzekering zijn. Als dit het geval is, zou het nuttig zijn om u te levensverzekering te verkrijgen via uw werkgever, want het is meestal gemakkelijker te krijgen goedgekeurd door uw werkgever dan een externe provider.

Een ander groot voordeel van het krijgen levensverzekeringen via uw werkgever is het gemak. Bijvoorbeeld, je weet dat je nodig hebt om het leven verzekering te krijgen, maar gewoon nog niet toe gekomen. -Werk gesponsorde plannen zijn een geweldige oplossing voor dit. Last, de kosten van een levensverzekering gekocht via uw werkgever is vaak veel goedkoper, en velen zijn gratis.

Het bepalen van de dekking die u nodig hebt

Simpel gezegd, moet je genoeg levensverzekeringen te kopen om uw verplichtingen te dekken, zoals kosten van de begrafenis, medische rekeningen, en de toekomstige kosten van levensonderhoud voor personen ten laste. Voor mensen met gezinnen en andere personen ten laste, een goede vuistregel is om een ​​term life beleid van ongeveer acht keer uw jaarinkomen hebben. In dit geval moet een levensverzekering verkregen via uw werkgever worden beschouwd als een aanvullend beleid om een ​​andere grotere beleid.

Bovendien, als uw salaris en kosten van levensonderhoud te verhogen, overlijdensdekking moet, als goed. Echter, zodra u uit uw huis te hebben betaald en je kinderen door de universiteit, kunt u besluiten om uw polis bedrag te verminderen.

Aan de andere kant, als je jong bent, als je ongehuwd bent, of hebben geen personen ten laste, mag u niet kiezen om levensverzekeringen te voeren op alle totdat je een gezin te stichten. Als u dit doet, zorg ervoor dat je genoeg gereserveerd om uw begrafenis kosten te dekken, dus het is niet een last voor uw vrienden en familie.

Het kiezen van een levensverzekering

Als u besluit om het leven verzekering niet te verkrijgen via uw werkgever, of als u op zoek bent naar een aanvullend beleid op de top van wat uw werkplek al beschikt, moet u een aantal verschillende beleidsterreinen winkel om de beste tarief te krijgen.

Houd in gedachten dat levensverzekeraars doen een risicobeoordeling als ze je verzekeren en u kan worden daalde voor ernstige gezondheidsproblemen of opgeladen een hoger tarief als ze het gevoel dat het risico groter is.

Term leven biedt de laagste prijzen en biedt dekking voor een bepaalde periode, zoals 10, 20 of 30 jaar. Term levensverzekering heeft geen contante waarde, en uw erfgenamen ontvangen slechts een pay-out als je gedurende die termijn sterven. Zodra de termijn verstreken is, zal u de mogelijkheid om uw beleid te vernieuwen, vaak in een hoger tempo te hebben. U kunt uw tijdelijke levensverzekeringen beleid om te zetten in een geheel beleid.

Hele leven verzekeringen toekomt ook tax-free dividenden, ook wel bekend als het beleid contante waarde. U kunt ook lenen tegen de hoogte van het beleid. De premie blijft ook hetzelfde, maar het is duurder dan een term life beleid.

Tot slot, vergeet niet: er is geen excuus voor het niet hebben van levensverzekeringen als u ten laste hebt, dus beginnen met de stappen die vandaag de dag om jezelf te beschermen.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.