Naj Buy My Life Insurance z delom?

Home » Insurance » Naj Buy My Life Insurance z delom?

Naj Buy My Life Insurance z delom?

Mnogi delodajalci ponujajo osnovno življenjsko zavarovanje do svojih zaposlenih kot del svežnja prejemkov zaposlenih. Medtem ko se spreminja, ta politika življenjskega zavarovanja je običajno niz znesek ali enakovredno enoletno plačo in je na voljo po zelo nizki ceni ali celo zastonj. Čeprav to morda ne bo dovolj pokritost, če ste samski in brez vzdrževanih družinskih članov, številna podjetja ponujajo možnost za nakup dodatne politike. Je vse, kar morate vedeti o pridobivanju življenjsko zavarovanje pri delodajalcu, tako da lahko odloči, če je to najboljša možnost za vas.

V Pomanjkljivosti Nakup življenjsko zavarovanje prek svojega zaposlitev

Medtem ko je pridobivanje življenjsko zavarovanje prek svojega delodajalca morda zdi najbolj priročno možnost, da to ni brez pomanjkljivosti. Če bi izgubili svoje delo, bi izgubili svojo življenjsko zavarovanje. Lahko bi tudi vrzeli v pokritosti, če ste bili, da zaprete svoje delo in začeti novega.

Še ena stvar, da razmisli, ali je standardno življenjsko zavarovanje vašega podjetja dovolj velik, če imate zakonca in druge vzdrževane. Če ne, boste morda morali kupiti dodatne politike iz zunanjega subjekta.

Prednosti Getting Life Insurance Skozi svojo službo

Če imate predobstoječi zdravstveno stanje, kot je sladkorna bolezen, je morda težje, da izpolnjuje pogoje za tradicionalno politiko izraz življenjskega zavarovanja. Če je temu tako, bi bilo koristno za vas, da pridobijo življenjsko zavarovanje pri delodajalcu, saj je ponavadi lažje, da se odobri delodajalcu kot zunanjega izvajalca.

Druga velika prednost za pridobivanje življenjsko zavarovanje preko svojega delodajalca, je udobje. Na primer, morda veste, kar potrebujete za življenjsko zavarovanje, ampak preprosto še ni prišel okoli njega. Z delom sponzorira načrti so odlična rešitev za to. Zadnja, stroški življenjskega zavarovanja kupljene prek svojega delodajalca, je pogosto veliko cenejši, in mnogi so brezplačni.

Določanje pokritost, kar potrebujete

ga je dala preprosto, morate kupiti dovolj življenjsko zavarovanje za kritje svojih obveznosti, kot so pogrebne stroške, medicinske menice, in prihodnje življenjske stroške za morebitne vzdrževane družinske člane. Za tiste, ki imajo družine in druge vzdrževane družinske člane, dobro pravilo palca je, da ima izraz življenjsko politiko o osemkratni vašega letnega prihodka. V tem primeru je treba polico življenjskega zavarovanja, pridobljeni pri delodajalcu se šteje za dodatni politika na drug večji politike.

Poleg tega, kot je vaša plača in življenjski stroški povečali, če bi vaš pokritost življenjsko zavarovanje, kot tudi. Vendar, ko ste izplačalo vaš dom in dal svoje otroke fakulteto, se lahko odloči, da zmanjša svojo politično znesek.

Po drugi strani pa, ko si mlad, če ste samski, ali pa nimajo vzdrževanih, morda ne odločijo za opravljanje življenjsko zavarovanje sploh dokler ne boste začeli družino. Če to storite, se prepričajte, da imate dovolj prahi za pokritje svojih stroškov pokopa, tako da ni v breme svojim prijateljem in družini.

Izbira Insurance Policy življenje

Če ste se odločili, da ne dobijo življenjsko zavarovanje pri delodajalcu, ali če iščete za dodatni politiki na vrhu, kar vaše delovno mesto že ponuja, se prepričajte, da nakupujejo več različnih politik, da bi dobili na voljo najboljše stopnje.

Imejte v mislih, da ponudniki življenjskih zavarovanj narediti oceno tveganja, ko vas zavarujejo in jih lahko zmanjšala zaradi resnih zdravstvenih stanj ali zaračuna višjo stopnjo, če menijo, da je vaše tveganje večje.

Izraz življenje ponuja najnižje cene in zagotavlja kritje za določeno časovno obdobje, tako kot 10, 20 ali 30 let. Izraz življenjskega zavarovanja nima denarne vrednosti, in vaši upravičenci prejmejo le izplačilo, če umreš v tem mandatu. Ko je izraz, boste imeli možnost, da obnovi svoje politike, ki so pogosto na višji stopnji. Prav tako lahko pretvorite svoj izraz življenjskega zavarovanja v celotno politiko.

Cela življenjska zavarovanja pripada tudi davčne brez dividend, znan tudi kot denarni vrednosti te politike. Prav tako lahko izposodite proti zneska politike. Premija ostane tudi ista, čeprav je dražji kot izraz življenjskega politiki.

Nenazadnje, ne pozabite: ni opravičila, ker ni življenjskega zavarovanja, če imate vzdrževane družinske člane, tako da začnete pri tem korakom je danes za zaščito sebe.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.