Noțiuni de bază gata pentru a începe dvs. de pensionare: Pași trebuie să luați înainte de pensionare

Home » Retirement » Noțiuni de bază gata pentru a începe dvs. de pensionare: Pași trebuie să luați înainte de pensionare

Și cum de timp, până la pensionare afectează alegerile mele de investiții?

Deciziile de pensionare: Cât de mult din banii mei ar trebui să rămână în condiții de siguranță Investiții?

Investiția nu este un set-it-si-uita-l eforturi. Portofoliul dvs. ar trebui să se schimbe în timp și ca profilurile financiare se maturizează. Când ești mai tânăr vă puteți permite să ia mai multe riscuri, dar pe măsură ce vârsta, te va muta probabil mai multe fonduri în investiții sigure.

Investițiile de portofoliu nu este singurul motiv de a deține investiții sigure. Ai nevoie de un fond de urgență. Păstrați suficienți bani în investiții lichide, în condiții de siguranță pentru a acoperi, cel puțin, 3 până la 6 luni în valoare de cheltuielile de trai.

Acest lucru înseamnă că, dacă aveți nevoie de $ 2,000 pe lună pentru a trăi confortabil, trebuie să aveți $ 6.000 de – 12.000 $ în investiții sigure, ușor accesibile, cum ar fi conturile de economii bancare sau fonduri de pe piața monetară.

Păstrați aceste 2 reguli de degetul mare în minte:

  • Cei mai puțin sigure ocuparea forței de muncă, cu atât mai mulți bani pe care doriți să le păstrați în investiții sigure.
  • Cu cât mai aproape sunteți de pensionare, mai mulți bani pe care doriți să le păstrați în investiții sigure.

Pentru cei Departe de pensionare

Pentru bani în IRAS și alte conturi de pensionare, are sens să investească pentru creștere, și să nu vă faceți griji cu privire la fluctuațiile pieței. Dacă aveți 15 sau mai mulți ani până când se va folosi banii, cui îi pasă ceea ce piața face în această săptămână, în această lună sau în acest an? Concentrați-vă pe cel mai mare potențial de întoarcere pe termen lung.

Pentru cei Pensionarea în următorii ani

Au 3 la 10 ani în valoare de retrageri în investiții sigure, cum ar fi fondurile de piață monetară, certificate de depozite, titluri de agenție, titluri de stat, și anuități fixe.

O modalitate de a face acest lucru este de a crea o legătură sau scara CD, în cazul în care în fiecare an ajunge la maturitate o investiție sigură, iar principalul devine disponibil pentru tine. În mod ideal de a începe acest proces de aproximativ 10 de ani de la data de pensionare dorită.

Acești bani în condiții de siguranță este banii pe care o va folosi pentru cheltuielile de trai în timpul dvs. primii ani de pensionare.

Această strategie de a lua un risc scăzut cu această parte a portofoliului dumneavoastră vă permite să lăsați restul investițiilor tale investite pentru creștere, care ar putea oferi o anumită protecție împotriva inflației. Atunci când investițiile de creștere au un an bun, să luați profituri și de a folosi veniturile pentru a reface investițiile sigure pe care le-au fost utilizați pentru a finanța cheltuielile de trai.

Când este momentul potrivit pentru a comuta la Safe Investiții?

Ar trebui să treacă la investiții sigure pe un plan programat, astfel încât până în momentul când ajunge la pensie aveți suficienți bani în investiții sigure pentru a satisface cerințele dumneavoastră de venit pentru mulți ani.

Considerații speciale intră în joc în 10 ani înainte de vârsta de pensionare dorită. În această fereastră 10 ani, de fiecare dată când investițiile riscante au un an, cu randamente peste medie, trebuie să luați profit și de a crește suma de bani pe care ați alocat pentru investiții sigure. Din păcate, majoritatea investitorilor nu fac acest lucru. În schimb, ei cumpără investiții riscante după ce au crescut în valoare și apoi să le vândă într-o panică după ce au căzut în valoare.

Nu deveni prea sigur

investiții sigure sunt critice pentru diversificarea portofoliului și menținerea securității financiare în cazul în care au loc evenimente neplanificate dar, în cazul în care portofoliul dumneavoastră este prea sigur, s-ar putea găsi te care nu produce venituri suficiente pentru a atinge obiectivele financiare.

Luați în considerare vorbind cu un planificator financiar pentru a vă asigura că investițiile sunt suficient de sigure pentru a vă proteja, dar nu atât de sigur că ei grav subperformeze.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.