Ostaisin henkivakuutus työn kautta?

Home » Insurance » Ostaisin henkivakuutus työn kautta?

Ostaisin henkivakuutus työn kautta?

Monet työnantajat tarjoavat perustiedot henkivakuutus työntekijöilleen osana työntekijän etupaketin. Vaikka se vaihtelee, tämä henkivakuutus on yleensä tietty määrä tai mikä vastaa yhden vuoden palkkaa ja tarjotaan erittäin edulliseen hintaan tai jopa ilmaiseksi. Vaikka se voi riittää kattavuus jos olet ainoa, jolla ei ole huollettavia, monet yritykset tarjoavat mahdollisuuden ostaa täydentävää politiikkaa. Alla, kaikki mitä tarvitsee tietää saamiseksi henkivakuutus kautta työnantaja, joten voit päättää, jos se on paras vaihtoehto sinulle.

Haitat ostaminen Henkivakuutuksen kautta Job

Samalla saada henkivakuutus kautta työnantaja voi tuntua mukavin vaihtoehto, se ei kuitenkaan ole ongelmaton. Jos sinun pitäisi menettää työpaikkansa, voit menettää elämästäsi vakuutusturva. Voisit myös aukon kattavuus jos olisit lopettaa työsi ja aloittaa uuden.

Toinen asia harkita, onko yrityksen standardin henkivakuutus on riittävän suuri, jos sinulla on puoliso ja muita huollettavia. Jos ei, saatat joutua ostamaan täydentävää politiikkaa ulkopuoliselta kokonaisuus.

Edut Getting Henkivakuutuksen kautta Job

Jos sinulla on ennestään sairaus, kuten diabetes, se voi olla vaikeampi saada perinteisen merkinnän henkivakuutus. Jos näin on, se olisi hyödyllistä voit saada henkivakuutus kautta työnantaja, koska se on yleensä helpompi saada hyväksytyksi työnantajalle kuin ulkopuolinen toimittaja.

Toinen merkittävä etu saada henkivakuutus kautta työnantaja on mukavuus. Esimerkiksi, saatat tietää sinun täytyy saada henkivakuutus vaan yksinkertaisesti ole ehtinyt sitä vielä. Työ tukema suunnitelmat ovat erinomainen ratkaisu tähän. Lopulta kustannukset henkivakuutus hankittu työnantaja on usein paljon halvempaa, ja monet ovat ilmaisia.

Määritettäessä kattavuus tarvitset

Sijoittamalla yksinkertaisesti, sinun täytyy ostaa tarpeeksi henkivakuutus kattamaan velvoitteita, kuten hautajaiset kustannuksia, lääketieteen laskut, ja tulevaisuudessa elinkustannukset huollettavansa. Niille, joilla perheiden ja muiden huollettavien, hyvä nyrkkisääntö on saada riskihenkivakuutus politiikkaa noin kahdeksan kertaa vuositulot. Tällöin henkivakuutus saatu työnantajan tulisi harkita täydentävää politiikkaa toinen suurempi politiikkaa.

Lisäksi, kuten palkka ja elinkustannukset lisäävät, elämäsi vakuutusturva olisi samoin. Kuitenkin, kun olet maksanut pois kodin ja laittaa lapset läpi college, saatat päättää vähentää politiikan määrää.

Toisaalta, kun olet nuori, jos olet naimaton, tai joilla ei ole huollettavia, et voi valita tehdä henkivakuutus ollenkaan, kunnes perhe. Jos teet näin, varmista että sinulla on tarpeeksi varattu kattamaan hautauskustannukset, joten se ei ole taakka ystävien ja perheen kanssa.

Valitsemalla henkivakuutus

Jos päätät ei saada henkivakuutus kautta työnantaja, tai jos etsit täydentävää politiikkaa päälle mitä työpaikkasi tarjoaa jo, muista tehdä ostoksia useita eri sääntöjä saada edullisinta hintaa.

Muista, että henkivakuutus tarjoajat eivät riskinarvioinnin kun he vakuuttaa teille, ja te hylätään, jos vakavia terveydellisiä edellytyksiä tai veloitetaan korkeampi, jos he kokevat, että riski on suurempi.

Riskihenkivakuutus tarjoaa alhaisimmat hinnat ja antaa katteen tietyn ajan, kuten 10, 20 tai 30 vuotta. Riskihenkivakuutus ei ole rahallista arvoa, ja edunsaajat vain saada voitto, jos kuolet tuona aikavälillä. Kun termi on ylös, sinun on mahdollisuus uudistaa politiikkaa, usein nopeammin. Voit myös muuntaa aikavälin henkivakuutus kokonaisuudeksi politiikkaa.

Koko henkivakuutukset kertyy myös verovapaita osinkoja, joka tunnetaan myös politiikan rahallinen arvo. Voit myös lainata vastaan ​​määrän politiikkaa. Palkkion myös pysyy samana, vaikka se on kalliimpi kuin riskihenkivakuutus politiikkaa.

Lopuksi, muista: ei ole mitään syytä olla ottaa henkivakuutus jos olet huollettavia, niin alkaa ryhtyy toimiin tänään suojautua.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.