Ovatko naiset Better Sijoittajat kuin miehet?

Home » Finance » Ovatko naiset Better Sijoittajat kuin miehet?

Vastaus? Sukupuoli ei ole väliä. Kyse Getting Fundamentals Oikea

Ovatko naiset Better Sijoittajat kuin miehet?

Se on ikivanha taloudellinen ”sukupuolten välinen taistelu” kysymys. Jotka ovat parempia investors- miehiä tai naisia? Epäilemättä monet meistä ovat bantered tämä kysymys ystävien ja kollegoiden, ja ehkä se on jopa herätti kiivasta keskustelua tai kaksi omassa kotona.

On ollut huomattavan määrän artikkeleita ja julkaistujen tutkimusten että kaivaa syvälle tähän aiheeseen etsimään vastauksen. Tässä on mitä mielenkiintoisin.

 Useat raportit kertovat, että miehet ovat vallitsevasti kuljettajan istuin, kun ruvetaan tekemään investointipäätöksiä niiden kotitalouksien. Esimerkiksi  CNN Money artikkelin otsikolla rikkaat silti hallita kotitalouksien investointipäätöksiä mainitsee tekemän selvityksen Yhdysvaltain Trust Bank of America Private Wealth jako. Selvitys noin 650 aikuisten $ 3 miljoonaa enemmän sijoitettavaa varallisuutta osoitti, että ”Lähes kolme neljäsosaa varakkaita miehiä sanovat pätevämpiä tekemään investointipäätöksiä kuin heidän puolisonsa. Se on verrattavissa vain 18% varakkaiden naisista uskoo voivansa tehdä parempaa työtä.”

Mutta tässä on kääntöpuoli. Vaikka se voi olla, että ihmiset uskovat, että he ovat päteviä tehdä investointipäätöksiä, valtaosa julkaistu tutkimus kertoo, että naiset ovat todella paremmin sijoittajia. Yksi tällainen tutkimus viitattiin USA Today artikkeli, naiset ovat enimmäkseen parempia sijoittajia kuin miehet .

 LPL Financial teki kansallisen tutkimuksen, joka osoitti, että naiset ovat yleensä paremmin sijoittajille, koska ne tutkimusinvestoinnit perusteellisesti ennen salkun päätöksiä ja ne ovat potilaalle, kun taas miehet ovat alttiimpia markkinoiden impulsseja. Tässä samassa artikkelissa, Nelli Oster, ohjaaja ja investointien strategisti Blackrock, sanoo, että “naiset keskittyvät pitkän aikavälin, ei-rahalliset tavoitteet.

  Eikä vain katsella rahaa keinona ostaa jotain, ne pitävät rahaa edustamaan itsenäisyyttä ja turvallisuutta.” Oster toteaa myös, että naiset ovat todennäköisemmin kysyä suuntaan sijoitusten taas miehet ovat todennäköisesti tehdä päätöksiä omasta pyytämättä ammatillisia neuvoja tai ohjausta.

Itse olen nähnyt paljon mitä tutkimukset viittaavat pelata pois todellisessa maailmassa. Naiset ovat yleensä etsivät pitkäaikaista turvallisuutta ja haluavat suojella mitä ne ovat. Ne ovat hieman tietoisempia tunteistaan ​​ja pelkoja siitä, mitä markkinoilla tapahtuu, joka antaa heille tauko ennen ihottumaa tai nopea päätös, joka voisi maksaa heille kalliisti jossain vaiheessa tiellä. Miehet, toisaalta, ovat pääosin keskittyneet tuoton kasvusta. Luontaisesti, miehet ovat isompia riskinottajia, mikä ei ole huono asia, mutta se voi aiheuttaa merkittävää kipua varjopuolia.

Kuitenkin että sanoi, jos kysyisit minulle Point Blank joka parempi sijoittaja on, vastaukseni on, että se riippuu ”markkinoilla”, ja tämä on jotain, että sijoittajat itse pysty hallitsemaan. Pitkällä aikavälillä se, joka voittaa ei ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa. Sijoittaja, joka voittaa on se joka voi olla tietoinen ja hallita tunteitaan.

  Tosiasia on, että sijoittaminen on yksinkertainen, se ei vain ole helppoa. Todellinen avain menestykseen ei ole kyse löytää oikea varastosta tai lyömällä arpajaiset. Kyse saada perustekijöiden alusta alkaen.

Neljä perusteet Investointi 

Tasapaino on aina ystäväsi.   On tärkeää jakaa oman omaisuuden yhdistelmänä investointeja kauhat. Nämä kauhat edustavat käteistä, tulot (joukkovelkakirjalainat), kasvu (kannat), ja vaihtoehtoja (sijoitukset, jotka eivät siististi sovi osake- tai ämpäriin) kuten MLP varastot, energia Royalty Trust varastot, kulta liittyviä investointeja, ja etuoikeutettuihin osakkeisiin.

Kohdistaa Todellinen tavoitteet.   Ainoa asia, joka todella on merkitystä investointisuunnittelussa on oma henkilökohtainen tavoitteiden saavuttamiseen. Jos esimerkiksi tarvitset $ 3000 kuukaudessa eläkkeelle päälle sosiaaliturvaa, niin tietää, että sinun täytyy lähes $ 750.000 säästöt mukavasti tepsiä.

Pidä kustannukset kurissa.   ETF ovat nyt matalampihintaisilta vaihtoehto omistaa kori välillä 30-3000 varastoja. Hinnoittelu tyypillisesti yksi neljäsosa prosenttia vuotta vs. täysi prosenttia vuodessa (plus) ja aktiivisesti hoidetun sijoitusrahastojen tekee ison eron ajan.

Kärsivällisyyttä.  Hyvin harvat ihmiset koskaan rikastua yhdessä yössä. Rikkain ihmiset ovat saaneet runsaasti hitaasti, järjestelmällisesti, ja kovalla työllä. Tämä on kaava, joka toimii edelleen tähän päivään.

johtopäätös

Tämä keskustelu on menossa raivoa tulevina vuosina. Lopussa päivän, sukupuoli ei oikeastaan ​​tee eroa. Paras sijoittajat ovat niitä, jotka saavat perustekijät alas alusta alkaen.

Disclosure: Tämä tieto annetaan sinulle voimavarana tarkoitettu vain tiedoksi. Sitä esitetään ottamatta huomioon sijoitustavoitteita, riskinsietokyky ja taloudelliset olosuhteet minkään tietyn sijoittaja ja ei välttämättä sovellu kaikille sijoittajille. Historiallinen tuotto ei ole tae tulevasta. Investointi sisältää riskejä mukaan lukien mahdollinen menetys tärkein. Tämä tieto ei ole tarkoitettu, eikä sitä, muodostaa ensisijaisena perusteena investointipäätöksia että saatat tehdä. Neuvottele aina oman laki-, vero- tai sijoitusneuvojan Ennen sijoitus- / vero / kiinteistö / taloussuunnittelu näkökohdista tai päätöksiä.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.