Prednosti in slabosti z obrestno samo Mortgage – Miti o obrestnih Samo Hipoteke

Home » Real Estate » Prednosti in slabosti z obrestno samo Mortgage – Miti o obrestnih Samo Hipoteke

Prednosti in slabosti z obrestno samo Mortgage - Miti o obrestnih Samo Hipoteke

Bi skleniti le-obrestno hipoteko? To so hipoteke, ki nikoli ne zmanjšujejo stanje glavnice in, medtem ko izpolnijo določeno nišo, niso za vsakega kupca. To pomeni, da bo vedno dolgujem enako količino denarja ne glede na to, koliko plačila vam bo, ker ste plačali le obresti.

samo obresti hipoteke so posojila zavarovana z nepremičninami in pogosto vsebujejo tudi možnost, da bi za plačilo obresti.

Plačate lahko več, vendar večina ljudi ne. Ljudje, kot je le-obresti hipoteke, ker to je način, da se drastično zmanjša hipotekarna plačila. Novic pogosto izkrivljajo resnico o le-obresti hipoteke, ki jih je, da je slaba ali tveganih posojil, kar je daleč od resnice. Kot pri vsaki vrsti finančnega instrumenta, obstajajo prednosti in slabosti. samo obresti hipoteke same po sebi niso zlo v sebi.

Kaj je Obresti-Only Mortgage?

le-plačila obresti ne vsebujejo glavnice. Veliko le-obresti hipoteke na voljo danes imajo možnost za plačila le-obresti. Tukaj je primer:

  • 200.000 $ posojila, pri čemer obresti po 6,5%. Amortizirane plačila za 30-letnega posojila bi bilo 1254 $ na mesec, ki vsebuje glavnico in obresti.
  • Interes le plačilo je 1083 $.
  • Razlika med plačilom P & I in plačila obresti je prihranek 170 $ na mesec.

Skupne obresti, Samo Hipoteke

Najbolj priljubljena samo obresti hipoteke ne omogočajo posojilojemalci, da je le-obrestno plačilo za vedno.

Običajno je, da je rok omejen na prvih petih ali desetih letih posojila. Po tem obdobju, je posojilo amortizira za preostanek svojega mandata. To pomeni, da se plačila premakniti navzgor na odplačni znesku, ampak ravnovesje posojilo ne poveča. Dve priljubljeni hipoteke so:

  • A 30-letni kredit. Možnost plačila le-obresti je v prvih 60 mesecih. Na $ 200.000 posojila na 6,5%, posojilojemalec ima možnost plačati 1083 $ na mesec, kadarkoli v prvih petih letih. V letih od 6 do 30 let, bo plačilo je 1264 $.
  • A 40-letni kredit. Možnost plačila le-obresti je za prvih 120 mesecev. Na $ 200.000 posojila na 6,5%, posojilojemalec ima možnost za prvih deset let, da plača samo obresti plačilo v določenem mesecu. V letih 11 do 40 let, bo plačilo je 1264 $.

Kako Izračunajte obrestne Samo Plačilo

To je enostavno, da ugotovimo hipotekarnih obresti. Bodite neplačanega posojila ravnovesje 200.000 $ in ga pomnožite z obrestno mero. V tem primeru je bila stopnja je 6,5%. To število je 13.000 $ obresti, kar je letni znesek obresti. Razdelite 13.000 $ za 12 mesecev, ki so enako mesečno plačilo obresti ali $ 1083.

Kdo bi Take Out obrestne samo hipoteko?

samo obresti hipoteke so koristne za prvič domače kupce. Veliko novih lastnikov domov borijo v prvem letu lastništva, ker niso navajeni, da plačujejo hipotekarnih plačil, ki so na splošno višje od najemnin.

Edini interes hipoteke ne zahteva, da je doma lastnik plačati samo za obresti plačila. Kaj to ne storiti je, da posojilojemalec možnost, da plačilo nižje plačilo v zgodnjih letih posojila. Če lastnik doma sooča z nepričakovano račun – recimo, mora grelnik vode je treba zamenjati – da bi lahko stalo lastniku 500 $ ali več.

Z vadbo možnost, ki mesec za plačilo nižje plačilo, lahko ta možnost pomaga uravnotežiti proračun domačega lastnika.

Kupci, katerih dohodek niha zaradi zaslužka komisij, na primer, namesto ravno plače, prav tako koristi od le-obresti hipotekarnih možnosti. Ti posojilojemalci pogosto plačajo plačila le-obresti med vitek mesecev in dodatno plačati proti glavnice, ko so prejeli nagrade ali provizije.

Koliko obresti, Samo Hipoteke stroškov?

Ker posojilodajalci redko storiti ničesar zastonj, bi se stroški za obresti-samo hipoteke nekoliko višja kot običajna posojila. Na primer, če je 30-letno fiksno obrestno mero hipoteke na tekoč stopnji 6% obresti na voljo, je mogoče prišlo le-obresti hipotekarnih stane dodatno 1/2 odstotkov ali pa se določi na 6,5%.

Posojilodajalec lahko zaračuna tudi odstotek točke, da bi posojilo.

Vse pristojbine posojilodajalca razlikujejo, tako da se splača kupovati kje drugje.

Kakšna so tveganja in Miti povezana s kraji, samo hipotekarnih?

Pomemben vidik za samo obresti hipoteke je, da se spomnimo, da je stanje posojilo nikoli ne bo povečala. Možnost ARM posojila vsebuje določbo za negativne vrednosti. samo obresti hipoteke ne.

Tveganje, povezano z le-obresti hipotekarnih laži, da bi bil prisiljen prodati premoženje, če je premoženje ni cenjeno. Če posojilojemalec plačuje le obresti vsak mesec, na koncu, recimo, petih letih, bo posojilojemalec dolžan prvotno stanje posojila, ker ni bila zmanjšana. Bilanca Posojilo bo enak znesek, kot takrat, ko je nastala posojilo.

Vendar pa je celo odplačni razpored plačil običajno ne bo plačal dol dovolj 100% posojila financira za kritje stroškov za prodajo, če je nepremičnina ni cenjeno. Večji polog ob nakupu zmanjša tveganje, povezano s samo obresti hipoteke.

Če vrednosti nepremičnin padejo, pa je kapital, prejetih v nepremičnine v času nakupa lahko izgine. Toda večina doma lastniki, ne glede na to, ali je posojilo amortizira, obraz, da je tveganje pri padajočem trgu.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.