Sådan fjernes dit navn fra en medunderskriver lån

Home » Credit and Debt » Sådan fjernes dit navn fra en medunderskriver lån

Sådan fjernes dit navn fra en medunderskriver lån

Hvis du læser dette, er du sandsynligvis oplever co-underskrivere beklagelse. Du har regnet ud, at cosigning at kreditkort eller lån til din elskede var ikke en god idé, og du ønsker at fjerne dit navn fra gælden. Fjernelse dit navn fra en medunderskriver lån bliver ikke let, for nogle gæld kan det ikke engang være muligt.

Cosigning et lån eller kreditkort dybest set fortæller banken, at du er villig til at foretage betalinger, hvis den anden person ikke gør.

Cosigning betyder også at banken kan forfølge dig til betaling, selv hvis den anden person filer konkurs eller går væk før gælden er betalt.

Som hovedregel, vil banken ikke fjerne dit navn fra en medunderskriver gæld, medmindre den anden person har vist de kan håndtere lånet på egen hånd. Tænk over det: du ville aldrig blevet bedt om at cosign hvis den anden låntager havde vist denne evne fra begyndelsen. Måske har tingene ændret sig siden da. Banken vil helt sikkert vil have bevis.

Fjernelse Dit navn fra et medunderskriver lån

Få en cosigner frigivelse . Nogle lån har et program, der vil frigive en cosigner forpligtelse efter der er foretaget en række på hinanden følgende til tiden betalinger. To års on-tid betalinger synes at være normen. Læs gennem dine lånedokumenter at se, om der er nogen form for program i forbindelse med dit lån. Eller ring til långiver og spørge, om noget som dette gælder for dit lån.

Refinansiere eller konsolidere . En anden mulighed er at have den anden låntager refinansiere lånet til deres navn. For at kvalificere sig til en refinansiering, låntageren skal have en god kredit historie og tilstrækkelig indkomst til at gøre den nye lån månedlige betalinger. Konsolidering er fælles med studielån. Hvis låntager kvalificerer, kan de bruge konsolidering lån til at betale lånet du medunderskriver.

Den oprindelige medunderskriver lån ville stadig være noteret på din kredit rapport, men det skal angive den konto er lukket og betalt fuldt ud. Betalinger – og ikke-betalinger – på konsolidering lånet vil ikke påvirke dig, hvis dit navn ikke er angivet på lånet.

Sælg aktivet og afbetale lånet . Hvis du medunderskriver på et hjem eller bil lån og den anden person ikke laver de så nødvendige betalinger, kan du være i stand til at sælge aktivet (bilen eller huset) og bruge pengene til at betale lånet. Dit navn skal være på titlen for at sælge ejendommen til en anden.

Fjern dit navn fra et kreditkort

Kreditten kortudsteder kan villigt fjerne dit navn fra kreditkort, hvis der ikke er nogen balance på kortet. Men hvis der er en balance, er du nødt til at betale det ud, før du kan gøre disse typer af ændringer til kontoen.

Overfør balancen . Den anden låntager kan være i stand til at overføre saldoen til et kreditkort, der er i kun deres navn. Når saldoen overføres, lukke kreditkort, så fremtidige afgifter kan ikke gøres til kontoen. For at holde fremtidige gebyrer fra at blive lavet, kan du bede kreditkortudsteder for at tilføje en kommentar i deres system indikerer, at kreditkort konto ikke bør genåbnes.

Afbetale selv balancen . Det vil ikke være sjovt at betale et kreditkort balance du ikke gøre og ikke drage nytte af. Men betalingen af saldo er bedre end at ødelægge din kreditværdighed, og som har gæld samlere forfølge dig. Du kan endda lukke kontoen eller har kreditkort udstederen fryse kreditmaksimum så ingen fremtidige omkostninger kan gøres til kortet, især mens du forsøger at slippe af med den balance.

Fjern Dit navn fra et Forged Loan

Når en elsket man har smedet din underskrift på et lån, det sætter dig i en hård plet. Du ønsker ikke at blive holdt ansvarlig for en beslutning, du aldrig gjort, men du også ønsker at undgå at have din elskede blive arresteret for forfalskning eller bedrageri – noget, der kunne ske, hvis du blæse i fløjten for at få dig ud af kniben.

Långiver sandsynligvis vil ikke fjerne dit navn fra en smedet lån, medmindre du rapportere forfalskning til politiet eller give dem en underskrevet erklæring, hvor den forfalskeren indrømmer at lovovertrædelsen.

Begge sætte din elskede i fare for sagsanlæg. Hvis du ikke lader långiver kender forfalskning snart efter du finde ud af, kan din tavshed tolkes som en anerkendelse. Med andre ord, kan du være ansvarlig for lånet.

Du kan prøve at tage en af ​​de handlinger, der er nævnt før: har den person refinansiere eller konsolidere lån eller saldoen, hvis det er et kreditkort. Du kan også lave en aftale med den pågældende person at have dem betale lånet inden for en vis mængde tid, før snarere end senere. Du har måske den forfalskeren underskrive en erklæring indrømme til forfalskning just in case de ikke betale lånet og senere forsøge at påstå, at du gjorde cosign.

Sidste udvej

Hvis du ikke kan få långiver til at fjerne dit navn fra en medunderskriver lån eller kreditkort balance, din bedste mulighed er at i det mindste holde op de mindste betalinger indtil restbeløbet er betalt ud, eller indtil den anden låntager kan få kontoen i deres eget navn. Cosigning må ikke blive et problem, medmindre den anden person ikke er at holde trit med de betalinger, så får det til en vane at kontrollere betalingsstatus, især i dagene op til forfaldsdatoen, på forfaldsdatoen, og datoen efter . Vent ikke for længe, ​​fordi forsinkede betalinger gå på din kredit rapport efter 30 dage.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.