Skal jeg købe My Life Insurance Gennem arbejde?

Home » Insurance » Skal jeg købe My Life Insurance Gennem arbejde?

Skal jeg købe My Life Insurance Gennem arbejde?

Mange arbejdsgivere tilbyder grundlæggende livsforsikring til deres medarbejdere som en del af personalegoder pakken. Selv om det varierer, dette liv forsikringspolice er normalt et fast beløb eller hvad der svarer til et års løn og tilbydes på en meget lav pris eller endda gratis. Selvom der kan være nok dækning, hvis du er single uden forsørgerpligt, mange virksomheder tilbyder mulighed for at købe en supplerende politik. Nedenfor alt, hvad du behøver at vide om at få livsforsikring gennem din arbejdsgiver, så du kan beslutte, om det er den bedste løsning for dig.

Ulemperne ved at købe livsforsikring Gennem dit job

Mens få en livsforsikring gennem din arbejdsgiver kan synes som den mest bekvemme løsning, er det ikke uden ulemper. Hvis du skulle miste dit job, vil du miste dit liv forsikringsdækning. Du kunne også have et hul i dækning, hvis du skulle forlade dit job og starter en ny.

En anden ting at overveje er, om din virksomheds standard livsforsikring politik er stor nok, hvis du har en ægtefælle og andre pårørende. Hvis ikke, kan du nødt til at købe en supplerende politik fra en ekstern enhed.

Fordelene ved at få livsforsikring Gennem dit job

Hvis du har en allerede eksisterende medicinsk tilstand, såsom diabetes, kan det være sværere at kvalificere sig til en traditionel sigt livsforsikring politik. Hvis dette er tilfældet, ville det være gavnligt for dig at få livsforsikring gennem din arbejdsgiver, da det er normalt lettere at få godkendt af din arbejdsgiver end en ekstern udbyder.

En anden stor fordel ved at få livsforsikring gennem din arbejdsgiver er bekvemmelighed. For eksempel kan du ved, du har brug for at få livsforsikring, men har simpelthen ikke fået rundt til det endnu. Work-sponsorerede planer er en fantastisk løsning til dette. Sidste, udgifter til en livsforsikring købes gennem din arbejdsgiver er ofte meget billigere, og mange er gratis.

Bestemmelse af dækning du har brug

Sætte det enkelt, er du nødt til at købe nok livsforsikring til at dække dine forpligtelser, ligesom begravelse omkostninger, medicinske regninger, og fremtidige leveomkostninger for eventuelle pårørende. For dem med familier og andre pårørende, en god tommelfingerregel er at have en løbetid liv politik på omkring otte gange din årlige indkomst. I dette tilfælde bør en livsforsikring opnået gennem din arbejdsgiver blive betragtet som en supplerende politik til en anden større politik.

Derudover, som dine udgifter løn og levende stige, dit liv forsikringsdækning bør, så godt. Men når du har betalt fra dit hjem og sætte dine børn gennem kollegium, kan du vælge at reducere din politik beløb.

På den anden side, når man er ung, hvis du er ugift, eller ikke har nogen pårørende, kan du ikke vælge at bære livsforsikring på alle indtil du starte en familie. Hvis du gør dette, skal du sørge for du har nok afsat til at dække dine nedgravning omkostninger, så det er ikke en byrde for dine venner og familie.

At vælge en livsforsikring

Hvis du beslutter at ikke skaffe livsforsikring gennem din arbejdsgiver, eller hvis du søger efter en supplerende politik på toppen af, hvad din arbejdsplads tilbyder allerede, skal du sørge for at shoppe flere forskellige politikker for at få den bedste pris til rådighed.

Husk, at livet forsikringsselskaber gør en risikovurdering, når de forsikrer dig, og du kan blive afvist for alvorlige sundhedsmæssige betingelser eller opkrævet en højere sats, hvis de føler, at din risiko er større.

Term liv tilbyder de laveste priser og giver dækning for en bestemt tidsperiode, ligesom 10, 20 eller 30 år. Sigt livsforsikring har ingen kontantværdi, og dine modtagere får kun en udbetaling, hvis du dør i løbet af denne periode. Når udtrykket er op, vil du have mulighed for at forny din politik, ofte med en højere sats. Du kan også konvertere din sigt livsforsikring politik i en hel politik.

Hele livsforsikringer også tilfalder skattefri udbytter, også kendt som politikkens kontantværdi. Du kan også låne mod mængden af ​​politikken. Præmien forbliver også den samme, selv om det er dyrere end et begreb liv politik.

Endelig skal du huske: der er ingen undskyldning for ikke at have livsforsikring, hvis du har pårørende, så begynder at tage de skridt i dag for at beskytte dig selv.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.