Suuren Kiinteistöt Myytti

Home » Real Estate » Suuren Kiinteistöt Myytti

Tutkimusten mukaan varastot on korkeammat reaalituotto kuin Real Estate

Suuren Kiinteistöt Myytti

Ostaminen ensisijainen asuinpaikka on luultavasti yksi paras päätös joku voi tehdä niiden taloudellinen tulevaisuus. Kuitenkin, kun olet päässyt toisen asunnon, loma talot, vuokra-asuntojen, liikerakennusten ja raaka kiinteistöstä mahdollisia arvostusta, pelaat kokonaan uuden pallon. Tämä johtuu siitä, pitkiä aikoja, todellinen tuotto (netto inflaatiosta) tarjoamia yhteisiä varastoja on murskannut ne saataville kiinteistöjen omistukseen.

Jep. Luit oikein. Amerikkalaiset ovat niin ihastunut Kiinteistöomistukset että ne eivät useinkaan ymmärrä kiinteistön arvo kasvaa välillä $ 500.000 $ 580000 viiden vuoden kuluttua tukensa pois verojen jälkeen korkokulut kiinnitys, lisävakuutuksen, otsikko kulut jne ., ei edes inflaation huomioon! Että $ 80000 voittoa ei aio ostaa sinulle enempää tavaroita ja palveluita; sama määrä hampurilaisia, uima-altaat, huonekalut asetetaan, flyygeleitä, autoja, mustekynät, kashmir villapaitoja, tai mitä tahansa muuta se on, että haluat ehkä hankkia. Olettaen täyden asuntolaina on 6,25%, kyseisten viiden vuoden aikana, olisit maksanut $ 151401 vuonna bruttokorkokantaa eli noin $ 93870, kun vastaava verovähennyksiä (ja joka olettaa olet yläulokkeet, suotuisimmat tapaus.) Kiinnitys saldo olisi alennettu noin $ 466700, antaa sinulle pääoma on $ 113300 ($ 580000 markkina-arvo – $ 466700 kiinnitys = $ 113300 pääoma.) Tuona aikana olisit kuoritut pois $ 184715 maksuina.

Factoring kiinteistöjen hoito, vakuutukset ja muut kulut, brutto out-of-pocket kulut olisivat olleet vähintään $ 200000.

Tämä pitäisi osoittaa perusperiaate kaikille sijoittajille tulisi muistaa: Kiinteistö on usein tapa pitää rahaa olisi muuten maksetaan vuokraa kustannuksia, mutta se ei tule todennäköisesti tuottamaan riittävän korkea tuotto yhdisteeseen vaurautta huomattavasti.

On tietysti erityistä toimintaa, joka voi ja tehdä hyvä tuotto on panostettava perusteella kuten urakoitsijoille edullinen perusteella ostaa, rehabbing ja myy taloja, hotelli suunnittelijat luoda jännittävä kohde kuuma osa kaupunkia (sen on korostettava, että tässä tapauksessa hyvinvoinnin luomiseen tulee ole kiinteistöalan, mutta liike – tai kantaosakkeita – joka syntyy hotellitoiminnan) tai hyllyt kaupungissa, jossa ei ole muita vastaavia ominaisuuksia (vaikkakin, jälleen, todellinen rikkaus ei ole peräisin kiinteistöjen vaan liiketoimintaa, joka on luotu!)

Mikä aiheutti tämän suuren kiinteistöjen myytti kehittää? Miksi huiputettavan sitä? Jatka lukemista varten oivalluksia, vastauksia, ja käytännön tietoa saatat pystyä käyttämään.

1. Monet sijoittajat, kiinteistö on konkreettisempaa kuin Varastot

Keskimääräisen sijoittajan ei todennäköisesti katso hänen kalustoon murto-todellinen, bona fide yritys, joka on tilat, työntekijöitä, ja toivottavasti, voittoja. Sen sijaan he näkevät sen paperille, joka heiluu noin kartassa. Joilla ei käsitettä taustalla omistajan tulos ja tulos tuotto, se on ymmärrettävää, miksi he paniikkiin, kun osakkeita Home Depot tai Wal-Mart laskee $ 70 $ 33.

Autuaan tietämätön että hinta on ensiarvoisen – eli mitä maksaa on lopullinen tekijä oman pääoman tuotto – he ajattelevat osakkeiden kuin enemmän arvan kuin omistuksen avaamista Wall Street Journal ja haluavat nähdä liikkeen ylöspäin.

Voit kävellä vuokra omaisuutta; ajaa kädet pitkin seiniä, päälle ja pois valot, leikata nurmikkoa, ja tervehdi uusia vuokralaisia. Osakkeilla Bed, Bath ja Beyond istuu välitys tilille, se ei ehkä tunnu yhtä todellisia. Jopa osinko tarkastaa mitä normaalisti postitetaan kotiin, liike tai pankki, usein nyt sähköisesti talletetaan tilillesi tai automaattisesti uudelleen. Vaikka tilastollisesti pitkällä aikavälillä olet todennäköisesti rakentaa nettovarallisuuden kautta tämäntyyppisen omistuksen, se ei tunnu yhtä todellisia kuin omaisuutta.

2. Kiinteistöt ei ole päivittäinen osakkeen markkinahinta

Kiinteistöt, toisaalta, voi tarjota paljon alhaisempi verojen jälkeen, kun inflaation palaa, mutta se säästää niitä, jotka eivät ole aavistustakaan, mitä he tekevät näkemästä osakkeen markkinahinta päivittäin. He voivat mennä, jolla heidän omaisuutensa ja kerätä vuokratuotoista, täysin tietämättömiä siitä, että joka kerta korot liikkuvat, itseisarvoa heidän tilojensa vaikuttaa, kuten osakkeiden ja joukkovelkakirjojen. Tämä virhe on osoitettu, kun Benjamin Graham opetti sijoittajia että markkinat ovat siellä palvella heitä, eikä heitä opastetaan. Hän sanoi, että saa tunteellisesti liikkeiden hinta oli merkitsisi sallitte itsenne psyykkistä ja emotionaalista ahdistusta yli muiden ihmisten virheitä tuomiossa. Coca-Cola voidaan kaupankäynnin 50 $ osakkeelta mutta se ei tarkoita, että hinta on rationaalinen tai looginen, eikä se tarkoita, jos olet maksanut $ 60 ja on paperi menetys $ 10 per osake, että olet tehnyt huonon investoinnin. Sen sijaan sijoittajan tulisi verrata tulokseen tuotto, odotettu kasvu, ja nykyinen verolainsäädäntö, että kaikki muut heille tarjolla olevista mahdollisuuksista, kohdentamalla resurssejaan se, joka tarjoaa parhaan, riskikorjattua tuottoa. Kiinteistöt ei ole poikkeus. Hinta on mitä maksat; arvo on mitä saat.

3. Hämmentävää Se, mikä on lähellä siihen, mikä on arvokasta

Psykologit ovat jo pitkään kertoneet, että me liikaa huomiota, mikä on lähellä ja helposti käsillä verrattuna siihen, mikä on kaukana. Se saattaa osittain selittää, miksi niin monet ihmiset ilmeisesti huijata heidän puolisonsa, kavalluksen peräisin yrityksen monialayritys, tai kuten eräs yritysjohtaja kuvitettu, rikas mies $ 100 miljoonaa hänen sijoitustilien voi tuntua katkeran vihaisia ​​noin menettää $ 250, koska hän jätti käteisellä yöpöytä hotellissa.

Tämä periaate saattaa selittää, miksi jotkut ihmiset kokevat rikkaampi saamalla $ 100 vuokratuotoista joka näkyy heidän postilaatikkoon päivittäin vs. $ 250 ”look-through” tulos syntyy yhteisiä kantoja. Se voi myös selittää, miksi monet sijoittajat suosivat osinkojen omien osakkeiden hankkimiseen, vaikka jälkimmäiset ovat enemmän veroa tehokkaita ja kaikki muut tekijät pysyvät ennallaan, johtaa enemmän varallisuuden heidän puolestaan.

Tämä on usein täydennetty hyvin inhimillinen ohjauksen tarpeesta. Toisin Worldcom tai Enronin kirjanpito petosten ihmiset, joita et ole koskaan tavannut voi tehdä liikerakennuksen vuokrasopimus vuokralaisille katoa hetkessä. Muut kuin tulipalo tai muu luonnonmullistus, joka on usein vakuutettuja, et aio yhtäkkiä herätä ja huomata, että kiinteistöomistukset ovat hävinneet tai että niitä suljettiin, koska ne vihainen Securities and Exchange Commission . Monille tämä antaa tason emotionaalisen mukavuutta.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.