Tärkeää Taloudelliset Lessons jokaisena työpäivänä Aikuisten pitäisi oppia

Home » Finance » Tärkeää Taloudelliset Lessons jokaisena työpäivänä Aikuisten pitäisi oppia

Kehittämään näitä Raha-esimiesvalmiudet Get Your talouden hallintaan

Tärkeää Taloudelliset Lessons jokaisena työpäivänä Aikuisten pitäisi oppia

Liikkuminen maailmaan henkilökohtainen rahoittaa voi olla ylivoimainen, jopa aikuinen, joka on melko vähän kokemusta työelämän. Joidenkin älykäs suunnittelu, hyvä strategia ja ymmärrys perusasiat sinun pitäisi pystyä kehittämään rahaa johtamistaitoja sinun täytyy saada oman talouden hallintaan. Tässä muutamia perustavanlaatuisia totuuksia henkilökohtaisen talouden että kaikkien pitäisi olla tietoisia.

1. Aseta tavoitteet

Jos sinulla ei ole asetettu määränpää pyrkiä se voi olla vaikea löytää motivaatiota säästää.

Olipa talon olet katsellut tai eläkkeelle, huolellisesti määritellä nämä tavoitteet ja selvittää, kuinka paljon sinun säästää, jotta voit veneen suunnitelma sinne.

2. Aloita niin pian kuin mahdollista

Oletko kuullut korot? Tämä prosessi mahdollistaa korkoa säästöt ansaita jopa enemmän kiinnostusta. Mitä pikemmin aloitat säästää eläkkeelle, sitä enemmän aikaa rahaa on kasvaa ja hyödyntää korkoa korolle. Aika on todella voimakas johtoa teidän investointeja niin odottaa vielä muutama vuosi alkaa säästää voidaan merkittävästi pienentää kokoa eläkkeelle pesämuna.

3. käyttävät alle You Make 

Se on uskomattoman helppo tässä kuluttajavetoisilla maailmassa elää yli varojemme mutta hyvä nyrkkisääntö on yrittää säästää ainakin 15 prosenttia tuloista. Jos löydät sen helposti ylitämme yrittää maksaa asioita, kuten vaatteita ja päivittäistavarat käteisellä sijaan luotto- tai pankkikortilla.

Peruuttamista kiinteä summa kuukausittain auttaa olla tietoisia ja tehdä parempia menoja valintoja.

4. Luo budjetti 

Budjetit on ratkaiseva rooli maksaa velkansa takaisin, valvoa menoja ja pysyä radalla kohti tavoitteesi. On helppo viettää hieman ylimääräistä joitakin päiviä kuin toiset, mutta jos sinulla on budjetti paikallaan tai asettaa päiväbudjettirajan voit säätää ja hyvittää mahdolliset laiminlyönnit toinen päivä.

5. Laita säästöt autopilotilla

Pyydä säästöjä maksut vähennetään automaattisesti palkka kautta 401k suunnitelman ja / tai tilisiirron osaksi välitys tilille. Jos laittaa rahaa sivuun, ennen kuin edes näe sitä et menetä sitä.

6. aina ottaa ilmaista rahaa 

Jos työnantaja tarjoaa vastaamaan prosenttiosuus 401K panos – ja useimmat eivät – maksimoida että hyöty edistämällä ottelun rajan. Työnantajat, jotka tarjoavat vastaamaan panos on yleensä niin jopa 3-6 prosenttia oman vuosipalkasta. Joten, jos teet $ 50.000 pomosi vastaa 401k enintään 5 prosenttia, muista edistää $ 2500 aikana vuoden.

7. Älä Mene House Hullu

Varo, ettet liikaa ostaa, kun ostokset uutta kotia. Iso asuntolainan maksu voi todella asettaa sinut takaisin teidän säästöjä. Yritä miettiä, mitä todella tarvitset ulos kotiisi, niin sinulla on vapaus kuluttaa muita välttämättömyystarvikkeita.

8. suojautua

Täysin valmis rahoitussuunnitelma sisältää säännöksiä suojata elämän ja tulevaisuuden. Henkivakuutus ja jäämistöoikeudellisia ovat avain joka varmistaa velvollisuus rakkaansa täyttyy, vaikka olet poissa. Aloita ostokset henkivakuutus mahdollisimman pian, jos sinulla ei ole sitä jo.

9. Älä anna finanssimaailman pelotella sinua

Rahaa guru Dave Ramsey on todennut, että ”80 prosenttia henkilökohtainen rahoitus on käyttäytyminen” ei ole koulutusta. Vastoin yleistä käsitystä sinun ei tarvitse olla talousasiantuntija osakemarkkinoilla alkaa rakentaa portfolio ja tulevaisuuteen valmistautumiseksi. Kaikki mitä todella tarvitsee vain työtä rakentaa vankka suunnitelma että te sitoutua ja kiinni vuosien mittaan.