Tört Befektetés: az első lépések a piacon nem sok pénz

Home » Investing » Tört Befektetés: az első lépések a piacon nem sok pénz

 Tört Befektetés: az első lépések a piacon nem sok pénz

Tudja meg szeretné kezdeni a beruházó, és talán megvan a szemed néhány különleges készleteket, amelyek Ön szerint ígéretes. De ha megnézzük néhány részvény árak ott, hirtelen nem tűnik megvalósítható. Sok nyilvánosan működő társaságok részvényárfolyamok északi $ 100, és néhány, mint az Amazon és ábécé Inc. (az anyavállalat a Google), több mint 1000 $. Hogy kéne befektetni, ha nem engedheti meg magának, hogy vásároljon még egy részvény?

A jó hír az, hogy nem kell megvenni egy egész részvény egy időben. A stratégia az úgynevezett frakcionált befektetés megvásárlását teszi lehetővé részeinek egy részét. Itt van, hogyan működik.

Mit jelent a Tört Share?

Mint azt bizonyára következtetni, töredék részesedése töredéke a teljes részesedése. Attól függően, hogy a cég befektetni, vagy a bróker használja, akkor lehet, hogy vesz egy részét egy részét. Tehát, ha egy részvény ára 100 $, és már csak 25 $ befektetni, akkor lehet, hogy egy-negyede egy részét. Te még mindig befektetni a cég, de nem kell megvárni, amíg mentett fel ahhoz, hogy vesz egy egész készlet.

Tört részvények is eredményezhet részvénymegosztás és a fúziók és felvásárlások. Azonban, ha már a saját állomány egy cég, ami kínál osztott, illetve, hogy részt vesz egy másik ügylet, ezek a módszerek megszerzésének tört részvények valószínűleg nem vonatkoznak Önre.

Az egyik legegyszerűbb módja, hogy megvásárolja tört részvények keresztül osztalék újbóli terveket.

Ha osztalékra a készletek, befektetési alap, illetve az ETF, néhány kereskedők és vállalatok automatikus tervek forgassák ezen osztalékot többet vásárolnak részvényeket. Sok esetben, kaphat 15 $ osztalékot. Az osztalék újbóli automatikusan vásárolni részleges részvények alapján a jelenlegi részvényárfolyam.

Előnyei Tört Befektetés

Ha befektetni a tört részvények, hasznot rugalmasságát és hatékonyságát. Akkor kezdj hozamot a pénzt korábban. Attól függően, hogy a bróker használja, és a vállalatok van hozzáférése, akkor még lehet kezdeni befektetés a mindössze 5 $, ha foglalkoztató frakcionált befektetés stratégia. Mint tudja, a korábbi elkezdi befektetés (és kihasználva összetételéhez visszatér), a jobb van a hosszú távon.

Plusz, a frakcionált beruházó, akkor van esélye, hogy fektessenek be a vállalatok, hogy lehet, hogy nem engedhetik meg maguknak. Sokan közülünk nem csak vesz egy részét a legmagasabb árat állomány. Tört befektetés megadja a lehetőséget, hogy saját egy kis darab ilyen társaságok-és haszon egy kis utat a siker.

Kihasználva osztalék újbóli tervek lehet különösen hatékony módja annak, hogy építsenek a portfolió frakcionált befektetés. Osztalék egy része egy cég nyeresége. Kap egy kifizetési alapján, hogy hány részvényt Öné. Ha engedélyezi az automatikus újbóli, akkor többet vásárolnak részvényeket minden osztalékfizetés. És ahogy többet vásárolnak tört részvények közül az osztalék, akkor növeli a méretét a következő kifizetéskor.

Ez egy önmagát fenntartó ciklus, amely előnyös egy kicsit egy időben.

Hogyan vásároljunk tört részvények

Sok online kedvezmény brókerek kínálnak automatikus beruházási tervek is lehetővé teszi, hogy részt vegyenek a frakcionált befektetés. Ha elfogadja, hogy fektessenek a meghatározott összeget havonta, a közvetítő automatikusan vásárolni, amennyire csak lehetséges (ár alapján) az Ön által választott egyedi, ETF, vagy a befektetési jegyek. Ez jelenthet tört részvények, ha az összeg befektetni nem elég, hogy megvásárol egy teljes részesedése.

Tudja meg, ha az online alkusz az Ön által választott lehetővé teszi a frakcionált befektetés. Ismerd azonban, hogy sok ilyen platformok csak akkor engedi meg, ha regisztrál egy automatikus tervet. Ha a kereskedelmi időnként előfordulhat, hogy nem lesz képes megvenni egy töredéke egy részét.

Azt is elkezdeni Robo-tanácsadók és frakcionált induló, amelyek megkönnyítik az Ön számára, hogy fektessenek, ha csak néhány dollárt havonta.

Cégek, mint fejlesztő, motívum, Stash, és a készletek összes hez frakcionált befektetés.

Ha csak most kezdik el, mint egy befektető, bár ez lehet értelme kezdeni index alapok, mint például az S & P 500 ETF. Bár ez nem egészen ugyanaz, mint tulajdonos vagy az Apple Inc. ábécé (az anyavállalat a Google) készlet, befektetés index alapok, amely tartalmazza ezeket a készleteket nem teszi lehetővé, részesülhetnek ebből az állomány növekedése. Plusz, akkor részesülnek a teljesítményét egy szélesebb sávú piacon, hanem figyeli a tárca élet-halál kérdése, hogy egy maroknyi állományok elvégzésére.

Használja tört részvények kezdeni befektető ma, az épület alapját a portfólió. Ahogy többet megtudni befektetés, és azt látja, hogy visszatér, akkor a csípés a stratégiát a különböző típusú eszközök, és még kezdeni vásárol egész részvények néhány drágább készletek.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.