Un ghid la problemele financiare cele mai comune de divorț

Home » Finance » Un ghid la problemele financiare cele mai comune de divorț

O privire la Divizia de proprietate, datorii, fondurile de pensii și taxe în divorț

Un ghid la problemele financiare cele mai comune de divorț

Divorțul este stresant emoțional, mental, fizic, și da, financiar. În timpul unui divorț, tu si partenerul tau va fi obligat să efectueze și să accepte decizii care au un impact major asupra situației curente și viitoare financiare și de securitate. Nu intra în ele needucați și singuri. În timp ce mulți oameni aleg să consulte un avocat de dreptul familiei, în cadrul procedurilor de divorț, prea puțini se angajeze expertiza unui planificator financiar și / sau CPA.

Pentru a înțelege unele dintre elementele de bază, aici este un ghid pentru unele dintre cele mai mari probleme financiare ale unui divorț.

Împărțind de proprietate în divorț

Căsătoria ta se apropie de sfârșit. Cine devine antic oglindă soacră ta ți -a dat Crăciunul trecut? Cine devine stocurile în GE? Ce zici de mobila? Ai mașină? Cum vă își împart bunurile acumulate de ani de căsătorie? Proprietate scufundări poate fi la fel de mult decis de lege de stat sau de instanță, ca măsură este compromis și acord între tine și partenerul tău. În prezent, există total de nouă state din Statele Unite ale Americii ( și anume, AZ, CA, ID – ul, LA, NE, NM, TX, WA, și WI) , care sunt proprietatea comunității state. Aceste state au legi care susțin că toate bunurile dobândite în timpul căsătoriei de către unul dintre soți sunt considerate active maritale comune.

active maritale comune sunt în general împărțite în mod egal între soți într-un divorț. Dincolo de legile unice în statele de proprietate comunitate, există o serie de alte rute luate pentru împărțirea proprietății maritale.

Surprinzător, mulți oameni vin la un acord amiabil relativ cu privire la împărțirea proprietății, dar în cazul în care există un dezacord cu privire la unul sau mai multe elemente, există o serie de metode corecte pentru a decide cine primește ce.

Una dintre cele mai comune este troc, în cazul în care unul dintre soți are anumite elemente în schimbul pentru alții. De exemplu, soția poate lua mașina și mobilier în schimbul soțul obtinerea barca. O altă metodă utilizată în împărțirea proprietății este de a vinde proprietatea maritale și împartă veniturile în mod egal. De multe ori pot fi de asemenea utilizate ori, mediatori sau arbitri.

Asigurați – vă că pentru a vă familiariza cu legile care guvernează împărțirea proprietății în starea dumneavoastră. Puteți găsi informații pentru starea dvs. la DivorceNet.com . Pentru sfaturi detaliate cu privire la modul de a economisi bani în taxe legale prin împărțirea proprietății le consultați întrebările frecvente Divorțul Central cu privire la problemele financiare de divorț , care include, printre altele, o discuție excelentă de cel mai bun mod de a face cu casa de familie într – un divorț .

Divizeaza Datorii în divorț

De multe ori chiar mai dificilă decât împărțirea proprietății într-un divorț este de a decide cine va fi responsabil pentru orice datorie cuplu a suportat în timpul căsătoriei lor. Pentru a face acest lucru, va trebui să știi cât de mult vă datorez. Chiar dacă aveți încredere deplină în soțul tău, fă-ți o favoare și ordona raportul dvs. de credit comun de la fiecare dintre cele trei agenții de credit de raportare. Oamenii au fost cunoscute pentru a rula datoriile fără știrea soțului lor, mai ales atunci când aceștia intenționează părăsirea căsătoriei.

Cu vedere acest pas ar putea costa ani în plata datoriilor.

Apoi, du-te prin rapoartele de credit și de a identifica care datoria este împărtășită și care este în doar numele soțului tău. În acest moment, este important să se oprească datoria de la orice creștere mai mare în timp ce vă aflați în procesul de obținere a divorțat. Cel mai bun mod de a face acest lucru este de a anula cele mai multe carduri de credit, lăsând probabil unul pentru a utiliza pentru situații de urgență.

După ce ați identificat datoriile și au luat măsuri pentru a se asigura că acestea nu cresc, este timpul pentru a decide cine va fi responsabil pentru ceea ce datorii. Există mai multe moduri de a face acest lucru, inclusiv:

  • Dacă este posibil, achita datoriile acum. Dacă aveți economii sau active le poate vinde, aceasta este metoda cea mai curată. Nu trebuie să vă faceți griji că soțul dumneavoastră vă va lăsa responsabil pentru partea lui / ei de datoria, și puteți începe noua ta viață datorii-free.
  • Sunt de acord să își asume responsabilitatea pentru datoriile în schimbul pentru a primi mai multe active din împărțirea proprietății dumneavoastră.
  • Sunt de acord pentru a lăsa soțul să își asume responsabilitatea pentru datoriile în schimbul pentru a primi mai multe active din împărțirea proprietății.
  • Sunt de acord să împartă responsabilitatea pentru datoriile în mod egal. Deși la prima vedere această alegere pare cel mai „corect“, aceasta se lasă amândoi cele mai vulnerabile. Legal, sunteți în continuare răspunzător în cazul în care fostul tău soț nu plătește în sus, chiar dacă el / ea semnează un acord își asumă responsabilitatea pentru datoria.

Probleme fiscale în divorț

Oamenii se uneori prins în cea mai evidentă și a vorbit despre problemele de divorț, cum ar fi împărțirea proprietății și datorii, care vor avea custodia copiilor, etc Ca urmare, mulți nu cred că prin implicațiile fiscale ale divorțului lor , o supraveghere, care poate costa mii de dolari sau mai mult. Aceasta este în cazul în care un contabil autorizat (CPA), este foarte utilă ca o parte din echipa ta de divorț. Aspectele fiscale care pot apărea în urma divorțului pot include:

  • Cine va primi scutirea de impozit pentru persoane aflate în întreținere?
  • Cine va putea pretinde șef de statutul gospodăriei?
  • Care onorariile de avocat sunt deductibile fiscal?
  • Cum poți fi sigur „de întreținere“ plăți vor fi deductibile fiscal?
  • Cum se poate evita greșeala de a avea un sprijin pentru copii să fie nedeductibilă?

Pentru o discuție completă a acestor probleme, asigurați – vă că pentru a citi  10 Divorțul Sfaturi fiscale și divorț și probleme fiscale . Desigur, deoarece modificările legislației fiscale și situația dumneavoastră unică poate necesita o atenție specială, asigurați – vă că să se consulte , de asemenea , un profesionist fiscal.

Probleme plan de pensionare în divorț

În cazul în care partenerul tau are economii de pensionare, vă sunt , probabil , dreptul, prin lege, la jumătate. Acești bani pot fi folosite pentru propria pensie sau pentru o plată în jos pe o casa, cheltuieli de relocare, sau alte cheltuieli curente. Pentru a evita pedeapsa de 10% la retragerea timpurie, asigurați – vă că să urmeze reglementările IRS, astfel cum sunt reglementate în Divorțul și de pensionare Active: obținerea de bani fără a obține 10% penalizare IRS Brut . Problema principală cu o divizie a activelor de pensionare este că , în timp ce activele pot sau nu au fost suficiente pentru nevoile dvs. de pensionare comune, mai mult decât probabil nevoile individuale de pensii va fi mult mai mare. Ca urmare, nu numai că trebuie să ia în considerare modul în care aceste active vor fi împărțite, dar modul în care va continua să contribuie la acestea în scopul de a asigura viitorul financiar la pensie (chiar viitorul apropiat dvs. poate fi în discuție, de asemenea).

Educă-te

Divorțul poate scoate cel mai rău în unii oameni, și trebuie să fie conștienți de faptul că chiar și cel mai onest de oameni ar putea încerca să trișeze atunci când vine vorba de decontarea financiar într-un divorț. Soții pot raporta cazurile de venit, cere un angajator pentru a întârzia un bonus sau salariu creștere mare, printre alte comportamente necinstite. Cele mai vulnerabile sunt cele ale căror soț deține o afacere strâns-a avut loc. Cea mai bună apărare atunci când se confruntă cu preocupările financiare ale unui divorț este cunoaștere. Este deosebit de important ca ambii soți să se educe cu privire la finanțele lor comune, astfel încât nimic nu rămâne un secret pentru a fi trecute cu vederea. În caz de divorț, ignoranta nu este fericire.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.