Va lucra Planul de pensionare lui Warren Buffett pentru tine?

Home » Investing » Va lucra Planul de pensionare lui Warren Buffett pentru tine?

 Va lucra Planul de pensionare lui Warren Buffett pentru tine?

Nu e greu să găsești oameni gata pentru a înmâna sfaturi bani, dar, în cazul în care Warren Buffett a oferit un sfat de pensii, ai asculta? Cu o valoare netă de mai mult de 90 de miliarde $, sfatul său ar putea să dețină mai mult în greutate decât majoritatea, dar va lucra pentru tine?

90/10 Strategia lui Buffett

Într-o scrisoare 2014 acționarilor săi, Buffett a spus acest lucru:

Sfatul meu către mandatarul nu ar putea fi mai simplu: Pune 10% din numerar în titluri de stat pe termen scurt și 90% într-un S & P 500 fond de index foarte low-cost. (Sugerez Vanguard [de timp stoc-simbol = VFINX].) Cred că rezultatele pe termen lung a trustului de la această politică va fi superioare celor obținute de majoritatea investitorilor-dacă fondurile de pensii, instituții sau persoane fizice, care angajează manageri de mare taxă .

 

Să rupe acest jos. În primul rând, un fond de index este un fond mutual sau fond tranzacționat la bursă care urmează performanța unor indici. În acest caz, Buffett sugerează un fond de index, care urmărește performanța S & P 500. În cazul în care S & P 500 se ridică, la fel fondul de index. El sugerează investind 90 la suta din banii intr-un fond de index bazat pe stoc.

Buffett sugereaza celelalte 10 procente merge la un fond de obligațiuni guvernamentale pe termen scurt. consilierii financiari recomandă utilizarea fondurilor de obligațiuni pentru siguranța și coerența veniturilor. În cazul în care piețele financiare globale a lovit un patch dur, fondurile de obligatiuni de multe ori nu vor avea de suferit la fel de mult ca și fonduri de stoc.

Fondul a evita taxele

În cele din urmă, Buffett subliniază, „low cost“. Investiția nu este liber. Dacă aveți un consilier financiar, de multe ori va percepe o taxă și, dacă investească în fonduri mutuale, ETF-uri, sau alte produse de investiții cele vin cu taxe. Unii consumatori se găsesc lovit cu taxele duble ca acestea să plătească un consilier și taxe de fonduri financiare.

Taxe adăuga până rapid. Luați în considerare un copil de 25 de ani, care are un cont de retragere, cu un sold $ 25.000. Ei adaugă 10.000 $ în fiecare an și de a câștiga o rată de 7 la sută de întoarcere și va ieși la pensie în 40 de ani. Dacă această persoană plătește 1 la sută în taxe, le va costa aproape 600.000 $ în taxe de peste 40 de ani.

Investiția în fonduri de costuri mai mici cum ar fi Buffett subliniază, ar putea salva această persoană mai mult de 200.000 $ în taxe permițându-i / ea să se retragă aproape 340.000 $ mai bogat.

Contrar părerii

Planul de pensii Buffett nu va primi recomandări strălucitori de la o parte din comunitatea de consiliere financiară. Intelepciunea conventionala spune ca a diversifica folosind un amestec de stoc, obligațiuni și fonduri internaționale. portofoliile de pensionare sunt adesea umplute cu un amestec de fonduri cu mult mai mult de 2, pentru a evita riscul de o singură zonă a pieței cu performanțe slabe.

Mulți consilieri financiari ar lua, de asemenea, problema cu ponderea lui Buffett. Ei ar argumenta că, în special pentru clienții mai târziu în viață, strategia pune prea mult în greutate pe fonduri bazate pe acțiuni riscante în cazul în care o recesiune ar putea distruge economiile de pensii pentru anii următori.

O regula bine-cunoscut de degetul mare spune de a investi un procent din portofoliul dumneavoastră în fonduri de obligațiuni egale cu vârsta. Dacă sunteți în vârstă de 50 de ani, de a investi 50 la sută în obligațiuni sau fonduri de obligatiuni. consilierii financiari, în general, sunt de acord că este prea conservatoare și prea simplist, dar s-ar spune că sfatul lui Buffett este prea riscant.

În cele din urmă, s-ar argumenta probabil ca atunci cand esti in valoare de 90 de miliarde de $, strategia de investiții este diferită de cineva care are câteva sute de mii în total economii la maximum.

Ceea ce ar trebui să faci?

Nu poți controla cu piețele de investiții vor face în viitor, dar puteți controla taxele pe care le plătesc.

taxe mai mari rareori egal cu randamente mai bune astfel încât atunci când alegeți fonduri pentru dvs. 401 (k) sau alt fond de pensii, pentru a alege fonduri indexate cu comisioane reduse. Dacă utilizați un consilier financiar, cereți-le cu privire la taxele lor. În cazul în care totalul taxelor sunt mult peste 1 la suta, s-ar putea plăti prea mult, dar ca nimic, a evalua ceea ce a primit pentru taxele pe care îl plătiți.

În, mai complexe situația financiară dumneavoastră generală, cu atât mai mult este logic să plătească taxe mai mari. La vârste fragede, atunci când aveți un echilibru relativ scăzut, robo-consilieri ar putea fi în valoare de vedere.

În al doilea rând, nu se încadrează pentru ideea că poți bate pe piață. Cercetările arată că, în timp, performanța va reflecta în mare măsură performanța pieței globale. Plăti taxe ridicate pentru profesioniști de investiții care încearcă să bată pe piață, probabil, nu va plăti.

Este vorba despre Simplitatea

Teza de investiții Buffett a fost întotdeauna despre simplitate. Creați o strategie care este low-cost, ușor de înțeles, și se bazează pe ceea ce zeci de ani de studii arata ca să fie adevărat. Cel mai bine este de a găsi un consilier financiar aveți încredere și de a crea un plan personalizat pentru tine, dar planul de pensii lui Buffett a fost cu succes Playbook de pensionare nu numai el însuși, dar multe altele de ani de zile.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.