Vannak nők jobb befektetők, mint a férfiak?

Home » Finance » Vannak nők jobb befektetők, mint a férfiak?

A válasz? A nemek nem számít. Ez arról szól, hogy az Alapok megfelelő

Vannak nők jobb befektetők, mint a férfiak?

Ez az ősrégi pénzügyi „csata a nemek” kérdés. Kik a jobb investors- férfiak vagy a nők? Nem kétséges, sokan tréfálkozik veletek ezt a kérdést a barátaival és munkatársaival, és talán ez is felkeltette heves vita két saját otthonában.

Voltak jelentős számú cikket és tanulmányt, amelyek ásni mélyen ebben a témában keresi a választ. Itt van, amit a legérdekesebbnek.

 Számos jelentés azt mondják, hogy a férfiak elsősorban a vezetőülés, amikor a befektetési döntések számára a háztartásban. Például egy  CNN Money című cikkében gazdag ember is ellenőrzés háztartási beruházási döntések idézi végzett felmérés szerint az USA Trust, a Bank of America magánvagyon részlege. A felmérés mintegy 650 felnőtt $ 3.000.000 vagy több befektethető eszközök azt mutatták, hogy „közel háromnegyede gazdag ember azt mondják, jobban képzettek a beruházási döntések, mint a házastárs. Amely összehasonlítja a csak 18% -át gazdag nők, akik azt hiszik, hogy lehetne sokkal jobb munkát végeznek.”

De itt van a másik oldala. Bár lehet, hogy az emberek úgy gondolják, hogy ők jobban képzett a beruházási döntések túlnyomó többsége kiadott kutatási azt mondja, hogy a nők valóban a jobb befektetők. Az egyik ilyen tanulmány hivatkozott a USA Today cikket, nők többnyire jobbak a befektetők, mint a férfiak .

 LPL Financial országos felmérést végeztünk, amely azt mutatta, hogy a nők jobban befektetők, mert a kutatási beruházások alapos mielőtt portfolió döntések és ezek több beteg, míg a férfiak hajlamosabbak a piaci impulzusok. Ebben Ugyanebben a cikkben, Nelli Oster, rendező és befektetési stratégája Blackrock, azt mondja, hogy „a nők inkább összpontosítani hosszabb távú, nem monetáris célokat.

  Ahelyett, hogy csupán megtekinti a pénz, mint eszközt vásárol valamit, úgy vélik, a pénz, hogy képviselje a függetlenség és a biztonság.”Oster is megjegyzi, hogy a nők nagyobb valószínűséggel kérni irányban a beruházások mivel a férfiak nagyobb valószínűséggel döntenek saját nélkül keres szakmai tanácsadás vagy útmutatást.

Személyesen láttam egy csomó, amit a vizsgálatok arra utalnak, játszanak el a valós világban. A nők általában keres hosszú távú biztonság és a védeni kívánt, amijük van. Ők egy kicsit jobban tisztában érzések és félelmek, hogy mi történik a piacon, ami számukra szünet előtt kiütés vagy gyors döntést, hogy is kerül nekik drágán egy bizonyos ponton az úton. Férfiak, másrészt, amelyek a legtöbb esetben növelésére irányuló visszatér. Biológiailag, a férfiak nagyobb kockázatot vállalók, ami nem egy rossz dolog, de akár halált is okozhat jelentős fájdalmat a hátránya.

Azonban, hogy azt mondta, ha azt kérdeznéd, hogy pont üres, ki a jobb befektető, a válasz az, hogy attól függ, hogy a „piac”, és ez az, amit a befektetők maguk nem tudja ellenőrizni. Hosszú távon, az, aki megnyeri nincs semmi köze a nemek. A befektető, hogy megnyeri az egyetlen, aki tudja, hogy tudatosítsák és irányítani az érzelmeiket.

  A valóság az, hogy a befektetés egyszerű, csak nem könnyű. Az igazi siker kulcsa nem a megállapítás a megfelelő állomány, vagy üti a lottón. Ez arról szól, hogy a fundamentumok a kezdetektől fogva.

Négy alapjai Befektetés 

Balance mindig a barátod.   Fontos, hogy osztja az eszközök kombinációja a befektetési vödrök. Ezek kanalak képviseli készpénz, a jövedelem (kötvények), növekedési (állományok), és alternatívák (beruházások, amelyek nem szépen illeszkednek az állomány, illetve kötvények vödör), mint az MLP készletek, Energy Royalty Trust készletek, arannyal kapcsolatos beruházásokat, és előnyös a készletek.

Célzása a tényleges célok.   Az egyetlen dolog, ami valóban számít a beruházások tervezése a saját személyes célokhoz. Például, ha szüksége van 3000 $ havonta nyugdíjas tetején szociális biztonság, akkor tudja, hogy szükség van közel $ 750,000 megtakarítást kényelmesen erre a célra.

Alacsonyan tarthatja költségeit.   ETF most egy alacsonyabb árfekvésű lehetőség, hogy maga a kosár közötti 30-3000 készletek. Árképzés jellemzően egy-negyed százalékkal egy év vs. teljes százalék évente (plusz) az aktívan kezelt befektetési alapok lesz egy nagy különbség az idő múlásával.

Türelem.  Nagyon kevés ember valaha meggazdagodni egy éjszakán át. A legtöbb gazdag emberek ütött gazdag lassan, módszeresen, és a kemény munka. Ez egy olyan formula, amely még működik a mai napig.

Következtetés

Ez a vita fog tombolni az elkövetkező években. A nap végén, a nemek nem igazán tesz különbséget. A legjobb befektetők lesznek azok, akik kap az alapjait le a start.

Nyilvánosságra hozatal: Ez az információ Önnek, mint a forrás csak tájékoztató jellegű. Ez a bemutatott figyelmen kívül hagyva a befektetési céljait, a kockázati tolerancia vagy pénzügyi helyzetére sem adott befektető, és esetleg nem minden befektető számára alkalmas. A múltbeli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli eredményeket. Befektetés kockázatos, beleértve a lehetséges veszteség fő. Ez az információ nem kívánja, és nem képezik az elsődleges alapját bármilyen befektetési döntés, amit tehet. Mindig kérdezze meg a saját jogi, adózási vagy befektetési tanácsadó, mielőtt bármilyen beruházás / adó / ingatlan / pénzügyi tervezési szempontok vagy határozatokat.