Vegyek My Life Insurance munkával?

Home » Insurance » Vegyek My Life Insurance munkával?

Vegyek My Life Insurance munkával?

Sok munkáltató kínál alapvető életbiztosítás az alkalmazottaik részeként a munkavállaló juttatási csomag. Bár ez változó, ez az élet biztosítás általában egy meghatározott összeget, vagy az azzal egyenértékű egyéves fizetés és a felajánlott egy nagyon olcsó vagy akár ingyenes. Bár ez lehet elég fedezet, ha egyetlen nem eltartott, sok cég kínál lehetőséget, hogy megvásárol egy kiegészítő politikát. Az alábbiakban mindent meg kell tudni megszerzése életbiztosítás a munkáltatója, így el tudja dönteni, hogy ez a legjobb megoldás az Ön számára.

A hátrányai Vásárlás Life Insurance Through Your Job

Miközben egyre életbiztosítást a munkáltatója tűnhet a legkényelmesebb megoldás, ez nem nélkülözi a hátrányokat. Ha volt, hogy elveszíti a munkáját, akkor elveszíti az életbiztosítási fedezet. Te is van egy rés a lefedettség, ha úgy döntesz, hogy lépjen ki a munkát, és újat kezdeni.

A másik dolog, hogy fontolja meg, hogy a cég szokásos életbiztosítást elég nagy, ha a házastárs és más eltartottak. Ha nem, akkor lehet, hogy megvásárol egy kiegészítő politikát egy külső entitás.

Előnyök a Getting Through Life Insurance Your Job

Ha van egy már létező egészségi állapot, mint a cukorbetegség, akkor nehezebb lehet, hogy jogosultak legyenek a hagyományos kifejezés életbiztosítást. Ha ez a helyzet, akkor lenne hasznos az Ön számára, így életbiztosítást a munkáltatója, mivel ez általában könnyebben kap engedélyt a munkáltató, mint egy külső szolgáltatót.

Egy másik nagy előnye, hogy kapok életbiztosítás a munkáltatója a kényelem. Például, lehet tudni, hogy meg kell, hogy az életbiztosítási, de egyszerűen nem ütött körül, hogy még. Work szponzorált tervek egy remek megoldás erre. Az utolsó, a költségek egy életbiztosítást vásárolt a munkáltató gyakran sokkal olcsóbb, és sok ingyenes.

Meghatározó lefedettség van szüksége

Elhelyezés egyszerűen, meg kell vásárolni ahhoz, életbiztosítás, hogy fedezze a kötelezettségek, mint például temetési költségek, orvosi számláit, és a jövőbeni megélhetési költségek bármely eltartott. Azok a családok és más eltartottak, egy jó ökölszabály, hogy egy kifejezés életbiztosítási körülbelül nyolcszor az éves jövedelme. Ebben az esetben egy életbiztosítást nyert a munkáltató figyelembe kell venni egy kiegészítő politika másik nagyobb politikát.

Továbbá, mivel a fizetés és megélhetési költségek növekedése, az életbiztosítási lefedettség kell is. Azonban, ha egyszer már fizetett ki otthonában, és tegye a gyermekek a főiskolán, akkor dönthet úgy, hogy csökkenti a politikai összeget.

Másrészt, ha fiatal, ha nem házas, vagy nincs eltartott, akkor nem választhat, hogy készítsen életbiztosítási egyáltalán amíg elkezd egy család. Ha ezt teszi, győződjön meg róla, hogy van elég félre, hogy fedezze a temetés költségeit, így ez nem teher, hogy a barátok és a család.

Kiválasztása egy életbiztosítást

Ha úgy dönt, hogy nem kaphat életbiztosítás a munkáltatója, vagy ha keres egy kiegészítő politikát a tetején, amit a munkahelyén már kínál, biztos, hogy vásárolni különböző politikákat, hogy a legkedvezőbb áron elérhető.

Tartsuk szem előtt, hogy az életbiztosítási szolgáltatók nem a kockázatelemzés, amikor biztosítani, és Ön lehet csökkent a súlyos egészségügyi feltételeket, vagy feltöltött magasabb, ha úgy érzik, hogy a kockázat nagyobb.

Term élet kínálja a legalacsonyabb árakat és a fedezetet nyújt egy bizonyos ideig, mint a 10, 20 vagy 30 év. Kockázati életbiztosítás, készpénzre nem váltható, és a kedvezményezettek csak kifizetésre, ha meghal közben ezt a kifejezést. Ha a kifejezés fel, akkor lehetőség van a megújítani a politikát, gyakran magasabb. Azt is megtérít a kifejezés életbiztosítást egy egész politikát.

Egész életbiztosítás is gyűlnek adómentes osztalék, más néven a politika készpénz értéke. Azt is kölcsönözhetnek összegével szemben a politika. A prémium is ugyanaz marad, bár ez drágább, mint egy kifejezés az élet politika.

Végül ne feledjük: nincs mentség, amiért nem életbiztosítás, ha van eltartott, ezért elkezdi a következő lépéseket ma, hogy megvédje magát.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.