Vesz fel hitelt a földvásárlást

Home » Banking and Loans » Vesz fel hitelt a földvásárlást

Vesz fel hitelt a földvásárlást

Vásárlás föld lehetővé teszi, hogy építeni a álmai otthonát vagy megőrzésére egy szelet természet. Azonban a föld drága lehet a magas kereslet területeken, így szükség lehet egy hitel finanszírozására a földvásárlást. Lehet, hogy azt feltételezik, hogy a föld egy biztonságos befektetés (elvégre „ők nem tesz többet belőle”), de a hitelezők lásd föld hitelek kockázatos, így a jóváhagyási folyamat nehézkesebb, mint a standard lakáshiteleket.

A könnyű és a hitelfelvétel költségeit függ, hogy milyen típusú ingatlan veszel:

 1. Land hogy kíván építeni a közeljövőben
 2. Nyers föld, hogy nem áll szándékában, hogy dolgozzon

Az esetek többségében, a föld hitelek viszonylag rövid lejáratú hitelek, tartós 2-5 évvel ezelőtt egy ballon esedékes. Azonban hosszabb lejáratú létezik (vagy tudja konvertálni a hosszabb lejáratú hitel), különösen akkor, ha az épület egy bentlakásos otthon az ingatlan.

Vásárlás és építsünk egy lépésben

A hitelezők leginkább hajlandóak hitelezni, ha megvan azt tervezi, hogy a tulajdon. Holding nyers föld spekulatív. Az épület is kockázatos, de a bankok sokkal kényelmesebb, ha mész, hogy hozzáadott értéket az ingatlan (hozzáadásával otthon, például).

Építési hitel: Lehet, hogy képes arra, hogy egyetlen kölcsön venni a földet és az alapok építése. Ez lehetővé teszi, hogy szenvedni keresztül kevesebb papírmunkával és kevesebb zárás költségeit. Mi több, akkor biztos finanszírozást a teljes projekt (beleértve befejezése a build) – akkor nem kell ragasztani tartja a földre, míg megnézed a hitelező.

Az épület terveit: Ahhoz, hogy a jóváhagyott építési hitel, akkor be kell bemutatni azt tervezi, hogy a hitelező, aki szeretné látni, hogy egy tapasztalt építő végzi a munkát. Az összegeket az idővel, a projekt előrehaladtával, így a vállalkozók kell, hogy végigvigye, ha arra számítanak, hogy fizessenek.

Hitel jellemzői: Építési hitelek rövid lejáratú hitelek, jellemzően kamat csak a kifizetések és tartós kevesebb mint egy év (ideális esetben a projekt befejezése addigra). Ekkortól a hitel lehet alakítani egy szabványos 30 éves vagy 15 éves kölcsön, vagy akkor refinanszírozza a hitel segítségével újonnan épített szerkezet biztosítékként.

Előleg: A kölcsön a föld és építési költségek, akkor kell, hogy egy előleget. Tervezi, hogy dolgozzon ki 10-20 százaléka a jövőbeli érték a haza.

Kész Telkek vs Raw Land

Ha veszel egy csomó, amely már a közművek és az utcai hozzáférést, akkor könnyebb lesz szerzés jóváhagyott.

Nyers föld: Raw föld továbbra is finanszírozni, de a hitelezők óvatosabbak (kivéve, ha ez a jellemző a területen – például egyes területeken támaszkodnak propán, kutak, és a szeptikus rendszerek). Ez drága hozzá a dolgokat, mint csatornázás és a villamos energia az ingatlan, és számos lehetőség a váratlan költségek és késedelmek.

Előleg: Ha veszel egy csomó (a fejlődő egysége, például), akkor lehet, hogy tegye le a mindössze 10, illetve 20 százalék. Nyers föld, tervezni egy legalább 30 százalékos le, és lehet, hogy 50 százalék az asztalra, hogy kap engedélyt.

Hitel jellemzői: Kész tételek kevésbé kockázatos a hitelezők számára, így ők nagyobb valószínűséggel kínálnak egylépéses építési hitelek konvertálni „állandó” (vagy 30 éves) jelzálog után építkezés befejeződött. A befejezetlen tételek, a hitelezők hajlamosak tartani hitelfeltételek rövidebb (5-10 év, például).

Csökkentése hitelező kockázat: Ha veszel nyers földet, akkor nem feltétlenül fog kapni egy rossz hitel. Javíthatja az esélyek egy jó üzlet, ha segít a hitelező a kockázatok kezelésére. Elképzelhető, hogy a hosszabb távú hitelek, alacsonyabb kamatlábak, és egy kisebb előleget követelmény. Tényezők, amelyek segítenek a következők:

 1. A magas hitel pontszámot (fent 680), azt mutatja, hogy sikeresen kölcsönzött és visszafizetett a múltban.
 2. Alacsony adósság jövedelem arány azt jelzi, hogy van-e elegendő jövedelmet, hogy szükséges kifizetéseket.
 3. Egy kis hitel összegét, ami alacsonyabb fizetések és a tulajdonságot, amely valószínűleg könnyebb eladni.

Nem tervezi

Ha megy vásárolni földet nélkül tervezi, hogy egy otthoni vagy üzleti struktúrát a föld, kapok kölcsön nehezebb lesz. Azonban van több lehetőség, hogy támogatást.

A helyi bankok és hitelszövetkezetek: Kezdje érdeklődön pénzintézetek közelében található a föld azt tervezi, hogy vásárol. Ha még nem él a területen, a helyi hitelezők (és online hitelezők) hajlandók lesznek jóvá hitelt beépítetlen földterület. Helyi intézmények ismerik a helyi piacon, és lehetnek érdekeltek megkönnyíti értékesítés területén nézel. Bár a helyi intézmények is hajlandó hitelezni, akkor még mindig a kereslet 50 százalékkal a saját tőke és a viszonylag rövid lejáratú hitelek.

Home equity: Ha jelentős tőke otthon, akkor lehet, hogy kölcsön ellen részvény egy második jelzálog. Ezzel a megközelítéssel, akkor lehet, hogy finanszírozza a teljes költségét a föld, és ne használjon újabb hitelt. Azonban, ha az ember vesz egy jelentős kockázatot segítségével az otthoni biztosítékként – ha nem tudja, hogy a kifizetések a kölcsön, a hitelező viheti haza a kizárás. A jó hír az, hogy a kamatok egy home equity hitel alacsonyabb lehet az árak a földvásárlási hitel.

Kereskedelmi hitelezők: Főleg, ha akkor használja a tulajdonság az üzleti célú vagy befektetési, kereskedelmi hitelezők lehet egy opció. Ahhoz, hogy jóváhagyja, akkor meg kell győzni a hitel tiszt, hogy te egy ésszerű kockázat. A visszafizetés csak az utolsó tíz év, vagy annál kevesebb, de a kifizetések lehet kiszámítani egy 15 éves vagy 30 éves amortizációs ütemterv. Kereskedelmi hitelezők talán jobban alkalmazkodó, amikor a fedezet. Ezek lehetővé teszik, hogy személyes garanciát a lakóhely, vagy lehet, hogy képes legyen használni az egyéb eszközök (mint például a beruházás gazdaságok vagy berendezések) fedezetként.

Tulajdonos finanszírozás: Ha nem kap kölcsönt a bank vagy hitelszövetkezet, az ingatlan jelenlegi tulajdonosa is hajlandó finanszírozni a vásárlást. Különösen a nyers föld, a tulajdonosok úgy tudom, hogy nehéz a vásárlók számára, hogy finanszírozási hagyományos hitelezők, és lehet, hogy nem siet a készpénz ki. Ezekben az esetekben, a tulajdonosok általában kap egy viszonylag nagy előleget, de minden forgatható. 5- vagy 10 éves futamidő gyakori, de a kifizetéseket lehet kiszámítani egy hosszabb amortizációs ütemterv. Ennek előnye tulajdonos finanszírozás, hogy nem fogja fizetni az azonos zárás költségeit amit fizetni a hagyományos hitelezők (de még mindig érdemes fizet a kutatás a cím és a határokat – őszinte földbirtokosok hibázhat).

Specialized hitelezők: Ha csak arra vár, hogy a megfelelő időben, hogy építeni, vagy te szedés a design a ház, akkor valószínűleg meg kell használni a fenti megoldások. De ha szokatlan terveket a tulajdon, lehet, hogy egy hitelező arra összpontosít, hogy a rendeltetésszerű használat a földet. Ellentétben a bankok (dolgozó emberek épület ad otthont, a legtöbb), speciális hitelezők pontot tenni a megértés a kockázatok és előnyök más oka földtulajdon. Ők inkább hajlandó dolgozni, mert nem kell kitalálni egy egyszeri ajánlat. Ezek a hitelezők lehetnek regionális vagy nemzeti, tehát keresni online amit gondol. Például:

 • A természetes erőforrások
 • Rekreációs a magántulajdon
 • Solar vagy szélerőművek
 • Cellular vagy műsorszóró torony
 • Mezőgazdasági vagy állati felhasználásra, beleértve a tenyésztéshez, biogazdaságok, hobby gazdaságok, és a ló beszállás

Tippek vevők

Ne a házi feladatot, mielőtt földet vásárol. Lehet, hogy az ingatlan, mint egy üres lappal, tele lehetőségekkel, de nem akarja, hogy a fejed felett.

Záró költségek: Amellett, hogy a vételárat, akkor is előfordulhat, hogy a záró költségeket, ha kap hitelt. Keresse kezdeményező díjak, eljárási díjak, hitel ellenőrzés költségei, értékbecslés díja, és így tovább. Megtudja, mennyit fog fizetni, és hogy a végső finanszírozási határozat azokat a számokat szem előtt tartva. Egy viszonylag olcsó ingatlanok, záró költségek összege jelentős százalékát a vételárat.

Kap egy felmérés: Ne gondold, hogy a jelenlegi kerítés vonalak, markerek, vagy a „nyilvánvaló” földrajzi jellemzők pontosan mutatja a tulajdoni határát. Kap egy profi befejezni a határ felmérés és ellenőrizze, mielőtt vásárolni. Jelenlegi tulajdonosai nem tudják, mit saját, és ez lesz a probléma után vásárolni.

Ellenőrizze a címet: Főleg, ha hitelfelvétel informális (segítségével az otthoni tőke vagy eladó finanszírozás, például), amit a szakmai hitelezők nem – a cím keresést. Tudja meg, hogy vannak-e zálogjog vagy egyéb kérdések az ingatlan, mielőtt átadja a pénzt.

Olcsó egyéb költségek: Ha saját földjén, akkor lehet a horog többletköltségeket. Tekintse át ezeket a költségeket kívül egyéb hitel kifizetések akkor, hogy a földet. Lehetséges költségek közé tartoznak:

 1. Városi vagy megyei adók (kérdezze meg adótanácsadó, hogy ha jogosult a levonás)
 2. Biztosítás beépítetlen földterület vagy elhagyott épületekben
 3. Lakástulajdonosok Egyesülete (HOA) illetékek, ha alkalmazható
 4. Bármilyen fenntartása szükséges, mint a javítás kerítés vonalak, ügyvezető vízelvezetés stb
 5. Építési költségek, ha valaha is úgy dönt, hogy építeni, add szolgáltatások, vagy javítsa a szálláshelyhez
 6. Engedély díjakat, bármely tevékenységre már tervezik az ingatlan

Ismeri a szabályokat

Amikor látod beépítetlen földterület, akkor lehet feltételezni, bármi lehetséges. Azonban a helyi törvények és előírások korlátozzák rendezési mit lehet tenni – akár saját magán tulajdon. HOA szabályokat lehet különösen bosszantó. Beszélj a helyi hatóságokkal, ingatlan ügyvéd, és a szomszédok (ha lehetséges), mielőtt elfogadja, hogy vásároljon.

Ha bármilyen kérdés egy ingatlan van a szemed, kérdezni a változtatások. Lehet, hogy a szerencse, vagy lehet, hogy tegye, amit akar elvégzését követően a megfelelő eljárásokat (Töltsd ki a papírmunka, és fizet jutalékot). Ez valószínűleg könnyebb lesz, ha erre engedélyt helyett felborulna a szomszédok.

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He’s Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.

Author: Ahmad Faishal

Ahmad Faishal is now a full-time writer and former Analyst of BPD DIY Bank. He's Risk Management Certified. Specializing in writing about financial literacy, Faishal acknowledges the need for a world filled with education and understanding of various financial areas including topics related to managing personal finance, money and investing and considers investoguru as the best place for his knowledge and experience to come together.