Vesz fel hitelt a földvásárlást

Home » Banking and Loans » Vesz fel hitelt a földvásárlást

Vesz fel hitelt a földvásárlást

Vásárlás föld lehetővé teszi, hogy építeni a álmai otthonát vagy megőrzésére egy szelet természet. Azonban a föld drága lehet a magas kereslet területeken, így szükség lehet egy hitel finanszírozására a földvásárlást. Lehet, hogy azt feltételezik, hogy a föld egy biztonságos befektetés (elvégre „ők nem tesz többet belőle”), de a hitelezők lásd föld hitelek kockázatos, így a jóváhagyási folyamat nehézkesebb, mint a standard lakáshiteleket.

A könnyű és a hitelfelvétel költségeit függ, hogy milyen típusú ingatlan veszel:

 1. Land hogy kíván építeni a közeljövőben
 2. Nyers föld, hogy nem áll szándékában, hogy dolgozzon

Az esetek többségében, a föld hitelek viszonylag rövid lejáratú hitelek, tartós 2-5 évvel ezelőtt egy ballon esedékes. Azonban hosszabb lejáratú létezik (vagy tudja konvertálni a hosszabb lejáratú hitel), különösen akkor, ha az épület egy bentlakásos otthon az ingatlan.

Vásárlás és építsünk egy lépésben

A hitelezők leginkább hajlandóak hitelezni, ha megvan azt tervezi, hogy a tulajdon. Holding nyers föld spekulatív. Az épület is kockázatos, de a bankok sokkal kényelmesebb, ha mész, hogy hozzáadott értéket az ingatlan (hozzáadásával otthon, például).

Építési hitel: Lehet, hogy képes arra, hogy egyetlen kölcsön venni a földet és az alapok építése. Ez lehetővé teszi, hogy szenvedni keresztül kevesebb papírmunkával és kevesebb zárás költségeit. Mi több, akkor biztos finanszírozást a teljes projekt (beleértve befejezése a build) – akkor nem kell ragasztani tartja a földre, míg megnézed a hitelező.

Az épület terveit: Ahhoz, hogy a jóváhagyott építési hitel, akkor be kell bemutatni azt tervezi, hogy a hitelező, aki szeretné látni, hogy egy tapasztalt építő végzi a munkát. Az összegeket az idővel, a projekt előrehaladtával, így a vállalkozók kell, hogy végigvigye, ha arra számítanak, hogy fizessenek.

Hitel jellemzői: Építési hitelek rövid lejáratú hitelek, jellemzően kamat csak a kifizetések és tartós kevesebb mint egy év (ideális esetben a projekt befejezése addigra). Ekkortól a hitel lehet alakítani egy szabványos 30 éves vagy 15 éves kölcsön, vagy akkor refinanszírozza a hitel segítségével újonnan épített szerkezet biztosítékként.

Előleg: A kölcsön a föld és építési költségek, akkor kell, hogy egy előleget. Tervezi, hogy dolgozzon ki 10-20 százaléka a jövőbeli érték a haza.

Kész Telkek vs Raw Land

Ha veszel egy csomó, amely már a közművek és az utcai hozzáférést, akkor könnyebb lesz szerzés jóváhagyott.

Nyers föld: Raw föld továbbra is finanszírozni, de a hitelezők óvatosabbak (kivéve, ha ez a jellemző a területen – például egyes területeken támaszkodnak propán, kutak, és a szeptikus rendszerek). Ez drága hozzá a dolgokat, mint csatornázás és a villamos energia az ingatlan, és számos lehetőség a váratlan költségek és késedelmek.

Előleg: Ha veszel egy csomó (a fejlődő egysége, például), akkor lehet, hogy tegye le a mindössze 10, illetve 20 százalék. Nyers föld, tervezni egy legalább 30 százalékos le, és lehet, hogy 50 százalék az asztalra, hogy kap engedélyt.

Hitel jellemzői: Kész tételek kevésbé kockázatos a hitelezők számára, így ők nagyobb valószínűséggel kínálnak egylépéses építési hitelek konvertálni „állandó” (vagy 30 éves) jelzálog után építkezés befejeződött. A befejezetlen tételek, a hitelezők hajlamosak tartani hitelfeltételek rövidebb (5-10 év, például).

Csökkentése hitelező kockázat: Ha veszel nyers földet, akkor nem feltétlenül fog kapni egy rossz hitel. Javíthatja az esélyek egy jó üzlet, ha segít a hitelező a kockázatok kezelésére. Elképzelhető, hogy a hosszabb távú hitelek, alacsonyabb kamatlábak, és egy kisebb előleget követelmény. Tényezők, amelyek segítenek a következők:

 1. A magas hitel pontszámot (fent 680), azt mutatja, hogy sikeresen kölcsönzött és visszafizetett a múltban.
 2. Alacsony adósság jövedelem arány azt jelzi, hogy van-e elegendő jövedelmet, hogy szükséges kifizetéseket.
 3. Egy kis hitel összegét, ami alacsonyabb fizetések és a tulajdonságot, amely valószínűleg könnyebb eladni.

Nem tervezi

Ha megy vásárolni földet nélkül tervezi, hogy egy otthoni vagy üzleti struktúrát a föld, kapok kölcsön nehezebb lesz. Azonban van több lehetőség, hogy támogatást.

A helyi bankok és hitelszövetkezetek: Kezdje érdeklődön pénzintézetek közelében található a föld azt tervezi, hogy vásárol. Ha még nem él a területen, a helyi hitelezők (és online hitelezők) hajlandók lesznek jóvá hitelt beépítetlen földterület. Helyi intézmények ismerik a helyi piacon, és lehetnek érdekeltek megkönnyíti értékesítés területén nézel. Bár a helyi intézmények is hajlandó hitelezni, akkor még mindig a kereslet 50 százalékkal a saját tőke és a viszonylag rövid lejáratú hitelek.

Home equity: Ha jelentős tőke otthon, akkor lehet, hogy kölcsön ellen részvény egy második jelzálog. Ezzel a megközelítéssel, akkor lehet, hogy finanszírozza a teljes költségét a föld, és ne használjon újabb hitelt. Azonban, ha az ember vesz egy jelentős kockázatot segítségével az otthoni biztosítékként – ha nem tudja, hogy a kifizetések a kölcsön, a hitelező viheti haza a kizárás. A jó hír az, hogy a kamatok egy home equity hitel alacsonyabb lehet az árak a földvásárlási hitel.

Kereskedelmi hitelezők: Főleg, ha akkor használja a tulajdonság az üzleti célú vagy befektetési, kereskedelmi hitelezők lehet egy opció. Ahhoz, hogy jóváhagyja, akkor meg kell győzni a hitel tiszt, hogy te egy ésszerű kockázat. A visszafizetés csak az utolsó tíz év, vagy annál kevesebb, de a kifizetések lehet kiszámítani egy 15 éves vagy 30 éves amortizációs ütemterv. Kereskedelmi hitelezők talán jobban alkalmazkodó, amikor a fedezet. Ezek lehetővé teszik, hogy személyes garanciát a lakóhely, vagy lehet, hogy képes legyen használni az egyéb eszközök (mint például a beruházás gazdaságok vagy berendezések) fedezetként.

Tulajdonos finanszírozás: Ha nem kap kölcsönt a bank vagy hitelszövetkezet, az ingatlan jelenlegi tulajdonosa is hajlandó finanszírozni a vásárlást. Különösen a nyers föld, a tulajdonosok úgy tudom, hogy nehéz a vásárlók számára, hogy finanszírozási hagyományos hitelezők, és lehet, hogy nem siet a készpénz ki. Ezekben az esetekben, a tulajdonosok általában kap egy viszonylag nagy előleget, de minden forgatható. 5- vagy 10 éves futamidő gyakori, de a kifizetéseket lehet kiszámítani egy hosszabb amortizációs ütemterv. Ennek előnye tulajdonos finanszírozás, hogy nem fogja fizetni az azonos zárás költségeit amit fizetni a hagyományos hitelezők (de még mindig érdemes fizet a kutatás a cím és a határokat – őszinte földbirtokosok hibázhat).

Specialized hitelezők: Ha csak arra vár, hogy a megfelelő időben, hogy építeni, vagy te szedés a design a ház, akkor valószínűleg meg kell használni a fenti megoldások. De ha szokatlan terveket a tulajdon, lehet, hogy egy hitelező arra összpontosít, hogy a rendeltetésszerű használat a földet. Ellentétben a bankok (dolgozó emberek épület ad otthont, a legtöbb), speciális hitelezők pontot tenni a megértés a kockázatok és előnyök más oka földtulajdon. Ők inkább hajlandó dolgozni, mert nem kell kitalálni egy egyszeri ajánlat. Ezek a hitelezők lehetnek regionális vagy nemzeti, tehát keresni online amit gondol. Például:

 • A természetes erőforrások
 • Rekreációs a magántulajdon
 • Solar vagy szélerőművek
 • Cellular vagy műsorszóró torony
 • Mezőgazdasági vagy állati felhasználásra, beleértve a tenyésztéshez, biogazdaságok, hobby gazdaságok, és a ló beszállás

Tippek vevők

Ne a házi feladatot, mielőtt földet vásárol. Lehet, hogy az ingatlan, mint egy üres lappal, tele lehetőségekkel, de nem akarja, hogy a fejed felett.

Záró költségek: Amellett, hogy a vételárat, akkor is előfordulhat, hogy a záró költségeket, ha kap hitelt. Keresse kezdeményező díjak, eljárási díjak, hitel ellenőrzés költségei, értékbecslés díja, és így tovább. Megtudja, mennyit fog fizetni, és hogy a végső finanszírozási határozat azokat a számokat szem előtt tartva. Egy viszonylag olcsó ingatlanok, záró költségek összege jelentős százalékát a vételárat.

Kap egy felmérés: Ne gondold, hogy a jelenlegi kerítés vonalak, markerek, vagy a „nyilvánvaló” földrajzi jellemzők pontosan mutatja a tulajdoni határát. Kap egy profi befejezni a határ felmérés és ellenőrizze, mielőtt vásárolni. Jelenlegi tulajdonosai nem tudják, mit saját, és ez lesz a probléma után vásárolni.

Ellenőrizze a címet: Főleg, ha hitelfelvétel informális (segítségével az otthoni tőke vagy eladó finanszírozás, például), amit a szakmai hitelezők nem – a cím keresést. Tudja meg, hogy vannak-e zálogjog vagy egyéb kérdések az ingatlan, mielőtt átadja a pénzt.

Olcsó egyéb költségek: Ha saját földjén, akkor lehet a horog többletköltségeket. Tekintse át ezeket a költségeket kívül egyéb hitel kifizetések akkor, hogy a földet. Lehetséges költségek közé tartoznak:

 1. Városi vagy megyei adók (kérdezze meg adótanácsadó, hogy ha jogosult a levonás)
 2. Biztosítás beépítetlen földterület vagy elhagyott épületekben
 3. Lakástulajdonosok Egyesülete (HOA) illetékek, ha alkalmazható
 4. Bármilyen fenntartása szükséges, mint a javítás kerítés vonalak, ügyvezető vízelvezetés stb
 5. Építési költségek, ha valaha is úgy dönt, hogy építeni, add szolgáltatások, vagy javítsa a szálláshelyhez
 6. Engedély díjakat, bármely tevékenységre már tervezik az ingatlan

Ismeri a szabályokat

Amikor látod beépítetlen földterület, akkor lehet feltételezni, bármi lehetséges. Azonban a helyi törvények és előírások korlátozzák rendezési mit lehet tenni – akár saját magán tulajdon. HOA szabályokat lehet különösen bosszantó. Beszélj a helyi hatóságokkal, ingatlan ügyvéd, és a szomszédok (ha lehetséges), mielőtt elfogadja, hogy vásároljon.

Ha bármilyen kérdés egy ingatlan van a szemed, kérdezni a változtatások. Lehet, hogy a szerencse, vagy lehet, hogy tegye, amit akar elvégzését követően a megfelelő eljárásokat (Töltsd ki a papírmunka, és fizet jutalékot). Ez valószínűleg könnyebb lesz, ha erre engedélyt helyett felborulna a szomszédok.